Még hogy Németországban nincsen (én itt élek), ott veszek új busát ahol akarok! Ne, hogy már elhidd ezt a maszlagot! Olyan színűt és évjáratut válszatok 0 km-esen amilyet akarok!
(Na most felb@sztam az agyam rendesen!)
Most kerestem egy olyan színűt például mint a tiéd: http://suchen.mobile.de/motorr...
Ma voltam Budaőrsön a Szuzuki Márkaképviseletnél érdeklődni helyzetemről! Szomorúan tudtam meg, hogy jelenleg nincs az Országban 2014-es Busa de még Európában sem biztos, hogy van! Még Németországból várják néhány helyről a visszajelzést a héten, de ha nem lesz akkor a pénzt visszajár! Ez nem vigasztal! Legközelebb Május közepére tudnának rendelni addig nem szeretnék várni. Röviden így all az ügyem!
Kellene egy kis segítség! Tudja valaki pontosan a régi Busa 2005 ös re gondolok a fogaskerekek számát? Elsőt és a hátsót is kellene tudnom. Előre is köszönöm a segítséget.
Akkor, - persze simán logikai alapon- nem lehetett másik a kiállításon, csak ez a darab.. kérdésedre itt a válasz, mert ha kintről hoztak volna oda, az L4-es lett volna, tuti. De még ez se lenne baj, mert én is kereskedői demot vettem anno, csak az teli volt rakva igényesen átlátszó 3M fóliával, és egy deka karc nem volt rajta az átvételkor. Ja, és millával olcsóbb volt..
És ezt nem tudták volna már a legelején közölni veled? Inkább megpróbáltak eladni neked egy karcos raktár szökevényt! Vagy bejön vagy nem alapon. Hogy egyem a szívüket!
Ma személyesen bementem mert semmi életjelet nem adtak, telefont fel nem vettek kiderült mert nem tudnak ujjat mondani! Várnak ők is a Szuzuki márkakereskedés visszajelzésére! 1 biztos az Országba jelenleg nincs 2013-2014 es új Busa eladó! Csak ez a karcos!
Mondtam a fiuknak ha hétfőn sem mondanak semmit kérem vissza a pénzt!
Szia, egy régebbi bejegyzésedben 2014-esként írtad, aztán egy másikban a matrica színét is szóvá tetted. Amit vettél, és ami ki volt állítva az 2013-as, a fehér feliratos, amit szerettél volna, na az a 2014-es. Ha esetleg a szerződésedben, számládban benne volt, hogy L4, akkor karcfüggetlen nem azt adták, amit vettél.
Ne is mond! Összecsődítettem barátokat, hogy mekkora élmény ez, hisz talán soha többet nem tudok még egy új motort venni és ez a látvány várt!
És valóba hiába hoznak másikat az öröm már nem ugyanaz. Ha holnap délig nem történik semmi megyek a pénzért!
Háát,ezt márka válogatja. A jobbik eset az hogy láttad a motorod sérülten. A rosszabbik az, hogy nem is tudtál volna róla ha olyan a kereskedés... Sajnos autó ügyekben tudok olyanról aki átvette a sérülésmentes gépet, és később kiderült (pár év múlva beszámításkor az átvizsgálás után), hogy volt fényezve, sérülve, és a tulaj nem javíttatta! Ez is egyébként egy elég bonyolult ügy, hiszen ha a gyártó elvárásainak megfelelően van valami még új korában is lejavítva akkor a garancia nem vész el, tehát elismerik gyári állapotnak, akkor is ha mondjuk egy festék vastagság kimutatja...
A baj az, hogy sosem értik meg a gyártók és importőrök, hogy ez milyen veszteséget okozhat értékcsökkenés oldalon az ügyfélnek, és a 2-3%-os engedmény kutyaf@asza a későbbi károkhoz képet (eladáskor pl). Szerintem ha tudsz egy kicsit is visszalépni hagyd a sunyiba őket, mert ha még kapsz is új motort, az megint idő amíg beérkezik (jobb esetbe, ha nem a jelenlegit kapod meg lejavítva, alvázszámát jegyezd meg). Vagy kérj új idomokat, de előtted szereljék át. Szerintem ez lenne a legoptimálisabb megoldás. Hiszen ők is szívni fognak ha visszaadják a pénzed és a nyakukon marad a gép, bár ebben az esetben az importőr általában vissza szokta venni a terméket, az már más kérdés, hogy ugyanaz a termék hol, kinél és milyen állapotban fog megjelenni ugyebár és ezt nem részletezném...
Szerintem ha a bejelentésed után 48 órán belül nem történik semmi, vissza kell lépni.
Felháborító amit műveltek veled. Ők lehet ( bár őszintén szólva ezt is kétlem) hogy nagyon sok motort adnak el és nekik ez mindennapi dolog. Viszont a szegény ember élete során igen ritkán vásárol új motort és ez valóban egy különleges pillanat és kiemelkedő esemény kellene legyen.
Ehelyett elcseszték az egész örömödet és ha ki is cserélik a motort, már nem lesz ugyanaz a felhőtlen izgalom aminek lennie kellett volna.
legalább annyit mesélj el hogy melyik ez a kereskedés... csak hogy minél több ember halljon róla, minél többen tudjunk róla hogy mi az a hely amit lehetőleg el kell kerülni.
Sz@rházi brigád!
Ez olyan tipikus, amíg rád akarják tukmálni a portékájukat, még a csillagokat is leígérik neked, aztán amint a zsebükben a pénz, le se sz@rnak!
Tanulság: csak a minimum pénzt szabad letenni az asztalra az elején!
De azért a hivatalos képviseletek meg sírnak, mint autó meg motor oldalon, hogy az emberek nem mennek oda, de a hozzáállásuk meg ilyen, akkor mégis mit várnak?
Nagyon sajnálom, hogy így elkurták a szezonkezdésed!
(Na most felb@sztam az agyam rendesen!)
Most kerestem egy olyan színűt például mint a tiéd:
http://suchen.mobile.de/motorr...