Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!oldaltartó sajnos nincs hozzá, ez enyém 2008-tól tipusra való.
Upsz, ez nekem is "fáj"...!
Szia repelikjozsef,
A minap volta a Bicskei Suzukinál, ott állt bent egy fekete Busa.
Kérdeztem, h ez L4(a Busa jel arany volt rajta)? Azt mondták igen.
Kérdeztem, h ez volt a kiállításon? Azt mondták, h igen ez volt kint.
Nézegettem, de semmi karc nem volt rajta. Valami gyanús itt nekem.
Köszi!
Oldaltartó esetleg?
Kappában létezik gyári a 99-07-ig lévőkre ?
Szép napot Mindenkinek!
Birka,a lenullázó gombot tartsd nyomva a km/l állásnál addig amíg nem vált át l/100km-re!
Hogy kell átállítani km/L ről a fogysztásmérőt?
Már valaki mondta de elfelejtettem!
Vazze nekem hátul egy se bírt ki 6000-nél többet pedig volt fenn minden/ Michelin,dunlop,conti.../Elöl is 12 körül már csereérett volt!Kuplunggal soha nem szaggattam a gépet csak a jobb oldali markolattal,még is ennyit bírtak!
szia! nekem van egy doboztartó konzol eladó. nagyon profi kappa gyári+kapaszkodóval! 06 70 362 7133
Jó hangja van, tényleg mély, és hangos!
~180e körül pont 22 tank benzin!
Na de jó!
Akra hangja?
Hurrá!
Most már remélem minden fasza rajta!?
Szabad kérdezni, hogy mennyi lett a vége a Szívműtétnek?
Sikeres szívműtét után elkezdődött a szezon nekem is! Igaz 22 tank benzinnyi hátránnyal.
Michelin Pilot Road 4
Bár melyik Michelin
Sziasztok!

Elérkezik lassan az idő, hogy gumit cseréljek. Érdekel a véleményetek, szerintetek milyet tegyek fel? Párban cseréljem, vagy csak a hátsót?
Jelenleg Bridgestone BT015 van fent elől hátul. 12.000km van bennük, még jók, de lassan beérnek a cserére. Az előbbiből látszik, hogy én igencsak túrázásra használom a gépet, nem voltam még, és egyenlőre nem is tervezek pályázást, hosszabb 2-3000km-es túrákat viszont igen. Enenk ellenére szeretek dinamikusan menni.
Jelenleg 6 gumi van "versenyben", de persze minden tanácsot, más javaslatot is elfogadok. A gumik amiket nézegettem:
- Bridgestone BT016 Pro
- Bridgestone S20
- Bridgestone T30
- Michelin Pilot Power 2CT
- Michelin Pilot Power 3
- Michelin Pilot Road 4
Ahogy teszteket olvasgattam, eddig a Michelin Pilot Power 3 tűnik befutónak.

Köszi a véleményeket előre is!
Jaj de jóóóóóó
Úgy is rám fér pár jó tanács majd
Köszönöm Öcsike! Akkor Május 1 Talizunk!
Gratulálok Józsi!
Szép
Már nagyon készülök én is a május 1-re
A motorom már készen áll,Gabenn elrendezte
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. K9-es Hayabusa első kerékcsapágy és szimering típus száma érdekelne. Mivel ma észrevettem, hogy kicsit lötyög.
Előre is köszönöm.
Zorro! Értem én de én 2014-est kértem! Annyival másabb hogy a Hayabusa felirat az oldalán fehér és a jel arany színű! Ezért fizettem! Azt mondták fizessem ki telibe és 3 nap mulva itt lesz eltelt egy hét és hoztak egy l3 as karcosat amit nem vettem át! Tegnap én is ezt mondtam, hogy a mobile. de oldalaon rengeteg van de ők azt mondták csak olyantól tudnak rendelni akivel kapcsolatba szerződésbe vannak. Amennyiben péntekig nem hoznak motort 2014 est akkor a pénzt visszakérem és hétfőn futóval irány Németország!
Sziasztok!

Keresnék elő ülést, vagy első-hátsó üléspárt 2008 utáni busához. Az sem baj, ha a bőr vagy szivacs sérült rajta.

Tud valaki segíteni?

Köszi!
Hát, ez echte Romania... Másik irány, kicsit Európa, közelebb is van. És ez ugyanaz az L3-as, csak tényleg bontatlan dobozban.
Bocsi az elöző l2 volt itt egy l3-as!
http://suchen.mobile.de/motorr...