Azzal kezdtük a napot, hogy Egrus mester megoldotta a motorleállás problémámat (egyszer csak FI villog akár menet közben is és leáll a motor - egyik irányba döntve csupán, a másik irányban stabilan jár). Kezdte egy kővel, ahogy a képen is látszik.
Mivel okos ember más kárán tanul, íme a megoldás: az eldőlés-érzékelő tartója tört el így az érzékelő csak fityegett a kábelén és a körülmények összjátéka eredményeként hol engedte az üzemanyagszivattyút áramhoz jutni, hol nem. Ezt az eszközt az első ülés alatt kell keresni ha esetleg valakivel még előfordulna. Bár esélyes, hogy ezerből ha egy.
A kő egyénként a megszorult üléstartó csavar megindításában játszott szerepet.
Mester: köszönöm még egyszer!
Ha bárkinek problémája lenne a motorjával, bátran ajánlom!
Sziasztok ! A Dél-dunántúli szekció sikeresen, fáradtan hazaért !Tisztelet a résztvevőknek,köszönet a szervezőnek !
Csak azért állítottak meg minket ,hogy megtudják a kék-fekete busa rendszámát (amin volt doboz tartó :) egyébként csak megnézték a motorokat és csorgatták a nyálukat,hogy ők miért nem busát kapnak szolgálati motornak :)))
Nekem nagyon tetszett a narancsod!
Ha tehetném én is vennék egyet
(Ezt csak neked mondom, és kérlek maradjon is köztünk, hogy szerintem a narancsod sokkal szebb, mint az "új" Busa segge! )
Kösz sajnos már alig írogatok ide, de azért jó volt egy kicsit spanoskodni kicsit frusztrált az a sok suzuki de az élet útjai kifürkészhetetlenek lehet egyszer nekem is lesz suzuki-m:)
Uraim,mit mondjak,ez a nap nagyon ott volt! ez egy komoj csapat s örülök hogy a részese lehettem és hogy megismerkedhettem veletek szeméjesen is .Köszönöm mindenkinek!
Mivel okos ember más kárán tanul, íme a megoldás: az eldőlés-érzékelő tartója tört el így az érzékelő csak fityegett a kábelén és a körülmények összjátéka eredményeként hol engedte az üzemanyagszivattyút áramhoz jutni, hol nem. Ezt az eszközt az első ülés alatt kell keresni ha esetleg valakivel még előfordulna. Bár esélyes, hogy ezerből ha egy.
A kő egyénként a megszorult üléstartó csavar megindításában játszott szerepet.
Mester: köszönöm még egyszer!
Ha bárkinek problémája lenne a motorjával, bátran ajánlom!
akkor ez hétfőig várat magára! A melóhelyemen a rendszergazdát megkérem dobja fel ide a vidiket mert az én gépem sz@r@kodik!
Csak azért állítottak meg minket ,hogy megtudják a kék-fekete busa rendszámát (amin volt doboz tartó :) egyébként csak megnézték a motorokat és csorgatták a nyálukat,hogy ők miért nem busát kapnak szolgálati motornak :)))
Ha tehetném én is vennék egyet
(Ezt csak neked mondom, és kérlek maradjon is köztünk, hogy szerintem a narancsod sokkal szebb, mint az "új" Busa segge! )
El eltunt