Mikor leváltam tőletek Szentendrén, akkor a sétány végénél a rendőrök pont a Kawás srácokat (akikkel páran dumáltatok) igazoltatták és szorgossan írogattak valamit a rend őrei... Hát úgy láttam mikor elgurultam mellettük, hogy nem volt valami boldog fejük a srácoknak...!
Nem tudja valaki, hogy mi lett velük?
Szerintem nagyon jó volt! Még sosem láttam ennyi Busát együtt!
Nagyon jó érzés egy ilyen konvoj egyik darabjának lenni !
Bármerre mentünk, mindig volt sikerünk!
Fasssza volt!
Nem tudom reprodukálni a hibát. Tankot felemeltem, csatlakozót igazítottam és hiába mozgattam bármit nem jelentkezik. A legrosszabb.
Egyébként van még egy tippem, mondjatok rá véleményt! Azért mentem be tankolni mert már porzott a tank. Nagy marhaság ekörül keresni az okot? Létezik, hogy levegős lesz a rendszer? Remélem, hogy azt mondjátok, hogy nem mert akkor döcögős úton/nagyon bedöntve kanyarban is előfordulhatna.
PEACE!
Szuper csapat jo emberekkel
Feti koszi a dvdt
köszi.
Vagy rosszul láttam
Minket is megallitottak
Nem tudja valaki, hogy mi lett velük?
Feti még egyszer külön köszönet a vidikért!
Képek a Fotóknál megtekinthetők!
ez a nap is a felejthetetlen kategória.
Szuper nap szuper csapat volt....
Remélem mindenki hazaért épségben, tele örömmel!
Nagyon jó érzés egy ilyen konvoj egyik darabjának lenni !
Bármerre mentünk, mindig volt sikerünk!
Fasssza volt!
Én meg itthon maradtam...
Van ma valami nagy busa gurulás? Csak mert Érdről hazafelé kb. 20 mozdonyt láttam konvojban vonulni. Szépek voltak :)
Egyébként van még egy tippem, mondjatok rá véleményt! Azért mentem be tankolni mert már porzott a tank. Nagy marhaság ekörül keresni az okot? Létezik, hogy levegős lesz a rendszer? Remélem, hogy azt mondjátok, hogy nem mert akkor döcögős úton/nagyon bedöntve kanyarban is előfordulhatna.