Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még vannak vidik csak este több időm lesz és töltögetek még fel!
Legutóbbi láncom 12 ezret futott. pedig erősebb mint az átlag. És 500 km-enként tisztítom olajozom. Zizó is csodálkozott mikor ismét cserélte mondta is hogy biztosan rendeltetésszerűen használom a vasat!
Nekem megsérült a csuklóm és nem tudom úgy és olyan gyorsan eltekerni mint ahogyan te ,ja és én még nem álltam dobogón sem gyors.versenyen :))
meg a sok kitöltött papír amit kiadtak reggel nekik ,hogy mennyit kell igazoltassanak :))
Hát ez most olyan nemtom kategória ,én "hegesztő"-ből (Bóvári Zoli K6 Busa) indultam ki ,ő vmivel 50.000 km előtt cserélte a gyári láncot ,nekem 25.000 -nél még nincsen baja ,most nézte egy szaki :) De persze az ápolás és a használat biztos sokat számít (ezek szerinte a kawa kapott rendesen nálad vagy mert csak kawa :))
köszi józsi a feltöltést. egy élmény nézni is.
Mindenki tudja, hogy ez az "ország" legnagyobb gondja, hogy kinek milyen gumija van ("mert a slick gumi a fegyver az utcán, nem a sok 'hobbi' vezető, akik 'libáért' kapták a jogosítványukat, mert oly csodás érzékük van hozzá...!") és hogy áll a rendszámod..., de "szerencsére", addig is míg minket b*szogatnak a rend őrei, nincs az országban, sőőőt a világon se cigány bűnözés...!
Szeretlek Magyarország!
Az a ko...g korszakallas motoros rendor kotozkodott velunk 1 eve ugyanott. .
Gumi, rendszam dolesszog stbstb
...biztos ők is akarnak a szolgálatira ilyen doboztartót, mert már nem fér el a zsebükben a sok "hálapénz"...!?!
Srácok!
Az alábbi linkre kattintva eléritek a youtube csatornámat, amin megtaláljátok az általam feltöltött videókat!

http://www.youtube.com/channel...
szia Józsi,

kerestem a Hayabusa tali 2 videót a youtube-on. Nem találom.
Köszönöm szépen a segítséget!
A képek alapján nagyon szép a motor,a km az tényleg kevés évekre lebontva!
Amíg 15-e km-t motoroztam egy szezon alatt addig alig akartam elhinni hogy ilyen keveset is lehet motorozni!Az idei szezonban idáig kemény 2600km-t tudtam motorozni!
A videókat a Busa taliról feltöltöttem a Youtube Hayabusa Tali 2 néven megtaláljátok!
Hát ti milyen tipusu láncot használtok, hogy ilyen sokat bír?
huhhhh, az kemény lehetett atti. én elviszem őket valahová, ahol lehet válogatni, aztán magukra hagyom őket. beülök valahova.
egyszer-kétszer már szétakasztottak.
motorozás elvonási tünetek?
Motorral sehol nem voltam!
A lányokat hurcolásztam ,vásárlási lázuk volt,most értünk haza Szolnokrol!
Nem tudom
Nekem volt a zzr1400 08-as abban 18 e nel kellett lancot cserelni..igaz tesztmotor volt elotte
A jozsi motorja k8 az enyem volt elotte valosan 28 e km van benne ketten raktuk bele es cseres lett a lanc. Se egykerek se palya..
Szerintem fugg az apolastol is
24.000km-nél lánc csere az egy kicsit korai a nemdohányzó hölgy tulajhoz képest szerintem :)
bartokatosz. mi a pálya? mi volt a mai menű. voltatok a hegyen?
üdv. amit leírt róla a gazdi, az jól hangzik és a motor is jól néz ki.
a km-t kicsit kevesellem. hozzáértővel menjen el és alaposan át kell nézni. ha tényleg egyben van és valósnak vélhető a benne lévő km-is
akkor nagyon jó vétel. szerintem.
(egy kicsit kell még alkudni, mert nem nagyon pörög a piac)
Sziasztok!Egy kedves ismerősöm Busa vásárlás előtt áll!
Nem ismerős valakinek ez a vas véletlenül?
Mi a véleményetek róla?
A válaszokat előre is köszönöm!
Hayabusa 2003
http://www.sportmotor.hu/motor...

és egy pár kép tegnapról...
A multkori nekem is a gepen ok de ide tul nagy vagy akarmiert nem engedi...
Ugyhogy youtubra varom feltegye az en rendszergazdam
Én itt a gépen megtudom nézni! Csak a gépről a fórumra nem teszi fel! De a facebookra meg igen! Majd holnap a rendszergazda megcsinálja! És feldobom ide.