Legutóbbi láncom 12 ezret futott. pedig erősebb mint az átlag. És 500 km-enként tisztítom olajozom. Zizó is csodálkozott mikor ismét cserélte mondta is hogy biztosan rendeltetésszerűen használom a vasat!
Hát ez most olyan nemtom kategória ,én "hegesztő"-ből (Bóvári Zoli K6 Busa) indultam ki ,ő vmivel 50.000 km előtt cserélte a gyári láncot ,nekem 25.000 -nél még nincsen baja ,most nézte egy szaki :) De persze az ápolás és a használat biztos sokat számít (ezek szerinte a kawa kapott rendesen nálad vagy mert csak kawa :))
Mindenki tudja, hogy ez az "ország" legnagyobb gondja, hogy kinek milyen gumija van ("mert a slick gumi a fegyver az utcán, nem a sok 'hobbi' vezető, akik 'libáért' kapták a jogosítványukat, mert oly csodás érzékük van hozzá...!") és hogy áll a rendszámod..., de "szerencsére", addig is míg minket b*szogatnak a rend őrei, nincs az országban, sőőőt a világon se cigány bűnözés...!
Szeretlek Magyarország!
Köszönöm szépen a segítséget!
A képek alapján nagyon szép a motor,a km az tényleg kevés évekre lebontva!
Amíg 15-e km-t motoroztam egy szezon alatt addig alig akartam elhinni hogy ilyen keveset is lehet motorozni!Az idei szezonban idáig kemény 2600km-t tudtam motorozni!
huhhhh, az kemény lehetett atti. én elviszem őket valahová, ahol lehet válogatni, aztán magukra hagyom őket. beülök valahova.
egyszer-kétszer már szétakasztottak.
motorozás elvonási tünetek?
Nem tudom
Nekem volt a zzr1400 08-as abban 18 e nel kellett lancot cserelni..igaz tesztmotor volt elotte
A jozsi motorja k8 az enyem volt elotte valosan 28 e km van benne ketten raktuk bele es cseres lett a lanc. Se egykerek se palya..
Szerintem fugg az apolastol is
üdv. amit leírt róla a gazdi, az jól hangzik és a motor is jól néz ki.
a km-t kicsit kevesellem. hozzáértővel menjen el és alaposan át kell nézni. ha tényleg egyben van és valósnak vélhető a benne lévő km-is
akkor nagyon jó vétel. szerintem.
(egy kicsit kell még alkudni, mert nem nagyon pörög a piac)
Sziasztok!Egy kedves ismerősöm Busa vásárlás előtt áll!
Nem ismerős valakinek ez a vas véletlenül?
Mi a véleményetek róla?
A válaszokat előre is köszönöm! Hayabusa 2003
Én itt a gépen megtudom nézni! Csak a gépről a fórumra nem teszi fel! De a facebookra meg igen! Majd holnap a rendszergazda megcsinálja! És feldobom ide.
Szeretlek Magyarország!
Gumi, rendszam dolesszog stbstb
Az alábbi linkre kattintva eléritek a youtube csatornámat, amin megtaláljátok az általam feltöltött videókat!
http://www.youtube.com/channel...
kerestem a Hayabusa tali 2 videót a youtube-on. Nem találom.
A képek alapján nagyon szép a motor,a km az tényleg kevés évekre lebontva!
Amíg 15-e km-t motoroztam egy szezon alatt addig alig akartam elhinni hogy ilyen keveset is lehet motorozni!Az idei szezonban idáig kemény 2600km-t tudtam motorozni!
egyszer-kétszer már szétakasztottak.
motorozás elvonási tünetek?
A lányokat hurcolásztam ,vásárlási lázuk volt,most értünk haza Szolnokrol!
Nekem volt a zzr1400 08-as abban 18 e nel kellett lancot cserelni..igaz tesztmotor volt elotte
A jozsi motorja k8 az enyem volt elotte valosan 28 e km van benne ketten raktuk bele es cseres lett a lanc. Se egykerek se palya..
Szerintem fugg az apolastol is
a km-t kicsit kevesellem. hozzáértővel menjen el és alaposan át kell nézni. ha tényleg egyben van és valósnak vélhető a benne lévő km-is
akkor nagyon jó vétel. szerintem.
(egy kicsit kell még alkudni, mert nem nagyon pörög a piac)
Nem ismerős valakinek ez a vas véletlenül?
Mi a véleményetek róla?
A válaszokat előre is köszönöm!
Hayabusa 2003
és egy pár kép tegnapról...
Ugyhogy youtubra varom feltegye az en rendszergazdam