Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

angyaltomi@gmail.com
Szia!

Bár nekem Hondám van de ismerve az itteni srácokat tutira vki de szerintem inkább vkik oda adják a paripát!
Sziasztok!

Egy nagy kérésem lenne egy jószivű Hayabusa tulajdonoshoz. Lehet, hogy valakinek fura lesz, de túramotort keresünk és pont így jött képbe pont ez a szépség. Barátnőmnek születése óta gondja van a lábaival, így fontos a kényelem és a megfelelő üléspozíció. Bármilyen fura, eddig ez az egyetlen motor, ami állóhelyben alapból nem bukott meg pont emiatt. Még a vstrom és a varadero is. Az a gondom, hogy Szlovákiában, ahonnan származunk, nem tudok találni senkit, aki kölcsönadná kipróbálni. Teljesen megértem, erős gépről van szól és mindenki félti a saját kedvencét. Másrészt kipróbálás nélkül nem merem megvenni, mert tényleg nagyon passzolnia kell a barátnőm üléspozíciójának.

A kérésem az lenne, hogy akadna-e olyan jószivű motoros kolléga, aki elmenne velünk egy rövidke túrára és a felénél egy 20-30 km-re cserélnénk (egy 600-as Hornetem van). Tudom, hogy hatalmas kérés, mindenki félti a sajátját, de sajnos nem nagyon van már más ötletem. A VStrom-nál és a Varaderonál is sikerült találnom egy tényleg készséges motoros kollégát. A Varaderonál ugyanúgy csak Magyarországon, ezért jött az ötlet, hogy itt próbálkozom :).
Nem hajszolni akarom, nem érdekel mit tud teljesítményben, csak az a lényeg, hogy kényelmes lesz-e és nem terheli túlságosan a barátnőm lábait, viszont közben fixen tartja.
Természetesen teletankolnám a paripát akár utánna vagy előtte és bármilyen gond esetén enyém a felelősség (merthát az ördög nem alszik).
Minden választ előre is köszönök!
A versenyszellem egyén engem meggyőz . Mit javasolsz?
Nekem most ez a Pirelli Angel ST van fent! Egy forintot nem ér! Ha rám halgatol ilyet nem veszel! 200 nál elkapar nagyon sokáig melegszik fel nekem nem jött be!
Pirelli Angel ST lesz nekem majd ha lekopik a Metzeler amivel vettem, itt már kiveséztem már valakivel a témát :)
Lassan cserés lesz a hátsó gumim,milyet vegyek?
A motorom... ...

Hayabusa
Ha befutna hozzád mostanában egy fájdalomküszöbömön belüli jobb első fehér index, akkor jelezd itt a fórumon kérlek, mert egész héten ott jövök haza elötted...!
Érthető....
Gyerekkoromban volt a Csernobili balhé...!
Angolul mi a töltés visszajelző :)? Magyarul semmit nem ad vissza :)
Az egy lézerblokkoló.

ebayen rendeletem meg valami 300-400ft os összegért postával együtt.
beírod hogy töltés visszajelző, van egy pár oldalnyi kínálat...

vaterán is árulják ugyanazt, kék meg piros színben, de az ára itthon már 1000-2000ft-ig felszökik, no comment persze...
Bal oldalt az a két zöld LED-es cucc az mi?
Tudnál linket adni hol vetted a töltésvisszajelzőt?
A CPU hűtőt hova kötötted rá? A gyújtáskacsolóval indul el?
ZoliCBR!

Nem tudom az új motorokon hova szerelik, de ha jól tudom a 2008-2009-es busákat is vissza hívták pont feszültség szabályozó probléma miatt, pedig azokat az évjáratokat újnak mondanám....

ha neked is el van dugva idom alatt, ahol alig fér oda a menetszél, nézd meg, hogy egy cpu ventilátorral 20fokot is tud hűteni a szabályozón, és az nem mind egy, ha nem évente cseréled le a motorod.

Én cpu ventillátort teszek fel mindig, azzal 2-3 évig simán elmegy, hiába a por a kosz, ezeket simán kibírja, ezt más motoron teszteltem már.

Azóta még egy olajhűtő ventit is szereltem rá, ami a vizet is bírja ez bizonyos szintig, azt egy külön kapcsolóval kell kapcsolnom, pályán nagyon sokat számít, de városba is fel kellett már kapcsolnom amikor igencsak meleg volt, és a kiskörúton araszoltam...

Többet már nem nagyon tudok felszerelni, elfogyott a hely a műszerfalon
Most látom neked volt új VFR 1200 Hondád? Milyen volt? Fogyasztás, tapasztalat? Sokat agyaltam rajta anno.
A venti megoldás a 2008 utánikra vonatkozik?
Soldern!

Hol vetted?

A ventilátoron én is gondolkodom.
Szerintem a hűtés megoldja a meghibásodásokat, az új motoroknál, már kintre szerelik...
Soldern[12] július 3. 14:47
Ezzel a 2 dologgal elég sok időt energiát tudsz megspórolni magadnak, a kellemetlenségről ne is beszéljünk.

Csak egy töltés visszajelző kb 300ft.
És egy ventilátor a szabályzóra 500Ft.
Most esett le bazzeg...
Te voltál tegnap a motyókér!? Manónak kicsit nagyra nőttél...
Az meghaladja a fájdalomküszöböm.... , inkább kivárok egy használtat!
10 ezer pénz, gyári csomag. ÚJ!
Bocsi, lusta vagyok visszakeresni.
Valaki berakott egy fotót töltésvisszajelzőről, és úgy rémlik párszáz forintból ki lehet hozni.
Tudnátok ebben segíteni? Sehol nem találok ilyet, de lehet bénázok.
Már csak egy fehér jobb első indexre vadászok...!