A tükör zsír ugyanaz a második generáción is, nagyobb a merítési háló :) Nekem olyan volt, aminek a szára törött, kissé lazán mentem el mellette és visszafelé lecsaptam :)
Sziasztok busások.Látom mindenki a strandon van
A 2. busa túra időpont és útvonal?
Csak mert az asszony szeptemberre van kiírva és nehogy már akkor szüljön mikor túrázunk és nem tudok jönni
Remélem nem kenik le ragaccsal ismét a pályát mert senki nem tudott jó időt futni mert csúszott! 3.-ba nyélgáz és elkapart aztán néha megtapadt és felállt kerékre! Na de szeptemberbe újból neki futok remélem jobban teljesítek majd!
bartokatosz.
szevasz tesó. most értem haza. szigethalom-győr-sopron-kópháza-nagycenk-fertőrákos(fürdés), majd haza. 528 km. elfáradtam. szép nap volt. azonnal rávetődtem 1 hideg steffire. így már jóóóó.
akkor vasárnap felétek megyek és onnan támadunk valamerre.
szevasz.
és mindenki sziasztok.
ja, volt itt nemrég fogyasztás téma. 7-8 liter volt vegyes használattal. ebben volt autópálya is, ott néhol nyélgáz, koppanásig
Köszi, akkor nem tudom, lehet valamit a futóművön kellene állítgatnom, majd tesztelgetem. RR után pattogósnak érzem kanyarokban a Sólyom hátulját, így hogy már kezdem megszokni, de lehet ez ilyen.
IGEN! Ezt nem adnám semmiért! Nagyon tetszik a sólyom! Össze akasztottuk a kistesóval a bajszot, de akkor még koszos volt az injektor! Szerintem együtt mennek a kis k6-al! Érdekes, mert mind 2 az enyém még mindig, de nagyon elfogult vagyok a busával kapcsolatban!
Szevasz Barátom! Már 1 ideje gondolkodtam rajta,most meg kapóra jött a lányom egyik ismerőse ujra elkezdett tetoválni,megvett hozzá mindent,házhoz jött,1 és negyed óra alatt felvarrta,de többször megálltunk,4000 volt azt kész! Hétvége felé majd beszélünk hogy mikor megyünk!
Van valakinek K4-es Busához eladó fehér jobb első indexe és kuplung karja?
A 2. busa túra időpont és útvonal?
Csak mert az asszony szeptemberre van kiírva és nehogy már akkor szüljön mikor túrázunk és nem tudok jönni
szevasz tesó. most értem haza. szigethalom-győr-sopron-kópháza-nagycenk-fertőrákos(fürdés), majd haza. 528 km. elfáradtam. szép nap volt. azonnal rávetődtem 1 hideg steffire. így már jóóóó.
akkor vasárnap felétek megyek és onnan támadunk valamerre.
szevasz.
és mindenki sziasztok.
ja, volt itt nemrég fogyasztás téma. 7-8 liter volt vegyes használattal. ebben volt autópálya is, ott néhol nyélgáz, koppanásig
2,9 előre és hátra is!
Zalaegerszeg motorostalálkozóra valaki jön?
Próbáld meg itt a motort .
http://aprod.hu/hirdetes/miche...