Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tükör zsír ugyanaz a második generáción is, nagyobb a merítési háló :) Nekem olyan volt, aminek a szára törött, kissé lazán mentem el mellette és visszafelé lecsaptam :)
...és egy jobbos tükör? Olyan is jó aminek törött a tükre, csak a szára legyen épp!
Sziasztok!
Van valakinek K4-es Busához eladó fehér jobb első indexe és kuplung karja?
Időpontról annyit tudok, hogy szeptember első hétvégéje.
Hú, de jó, hogy mondod, áprilisban náluk hagytam a markolatokat meg a rendszámtartót, fel kéne rakatnom :)))
Sziasztok busások.Látom mindenki a strandon van
A 2. busa túra időpont és útvonal?
Csak mert az asszony szeptemberre van kiírva és nehogy már akkor szüljön mikor túrázunk és nem tudok jönni
Remélem nem kenik le ragaccsal ismét a pályát mert senki nem tudott jó időt futni mert csúszott! 3.-ba nyélgáz és elkapart aztán néha megtapadt és felállt kerékre! Na de szeptemberbe újból neki futok remélem jobban teljesítek majd!
bartokatosz.
szevasz tesó. most értem haza. szigethalom-győr-sopron-kópháza-nagycenk-fertőrákos(fürdés), majd haza. 528 km. elfáradtam. szép nap volt. azonnal rávetődtem 1 hideg steffire. így már jóóóó.
akkor vasárnap felétek megyek és onnan támadunk valamerre.
szevasz.
és mindenki sziasztok.
ja, volt itt nemrég fogyasztás téma. 7-8 liter volt vegyes használattal. ebben volt autópálya is, ott néhol nyélgáz, koppanásig
Még 5 tized minusz 400 m-en! Most már biztos 10 alatt lesz!
Hétfőn érkezik a kicsike a Prop-tech szervizbe új kuplung és egy gyorsváltó is felugrik! Megérdemli mert jól teljesített!
Annyi van a gyári matricán és egyáltalán nem! Tök jó vele!
2,9? Nem sok az egy kicsit, apa?
Én azt a nyomást használom ami a hátsó villán lévő matricán van.
2,9 előre és hátra is!
Benézek oda.

Zalaegerszeg motorostalálkozóra valaki jön?
Én nem biztos ,hogy eltekergetném a futóművet !? Kérdezd meg Brian-t biztos segít a nyomással kapcsolatban ,vagy engedd lejjebb .
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Próbáld meg itt a motort .
Köszi, akkor nem tudom, lehet valamit a futóművön kellene állítgatnom, majd tesztelgetem. RR után pattogósnak érzem kanyarokban a Sólyom hátulját, így hogy már kezdem megszokni, de lehet ez ilyen.
2.2 -t szoktam én is fújni ,most Dunlop van fent erre azt mondták 2.2 legyen üzem melegen ,de gumifórumban Brian elég sokat tud a gumikról .
IGEN! Ezt nem adnám semmiért! Nagyon tetszik a sólyom! Össze akasztottuk a kistesóval a bajszot, de akkor még koszos volt az injektor! Szerintem együtt mennek a kis k6-al! Érdekes, mert mind 2 az enyém még mindig, de nagyon elfogult vagyok a busával kapcsolatban!
Szevasz Barátom! Már 1 ideje gondolkodtam rajta,most meg kapóra jött a lányom egyik ismerőse ujra elkezdett tetoválni,megvett hozzá mindent,házhoz jött,1 és negyed óra alatt felvarrta,de többször megálltunk,4000 volt azt kész! Hétvége felé majd beszélünk hogy mikor megyünk!
Ha vkit érdekel használt de jó első gumi, jelképes összegért elvihető .

http://aprod.hu/hirdetes/miche...