Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szuper most már tényleg nem tudom mit vegyek bele! Félszintetikus kell bele az tuti! De hogy 10-15-20 W? fingom sincs
Nekem is ennyi km volt a régi busámba, a szintetikus 10W-40 es olajokat ette, de a Castrol Actevo 20w-50 es olajat a legkevésbé.
A gyári előírásoknak megfelelő olaj, bátran ajánlom.
Az új busámba Motul 7100 került, 2000km után nem látom,hogy fogyott volna belőle.(de ebben a motorban csak 9000km van)
Egri vagy környéki fórum tag van köztünk aki ért is a motorokhoz ? Kinéztem egy pályagépet amit meg kellene nézni ,mert nekem 340 km kicsit sok lenne ha egy hulladék a gép !?
Sziasztok !

Olajban hayabusás haverokkal eddig Castrol -t használtunk egyikőjük most cserélte le Motulra -"teljesen más finomabb a blokk hangja".
Gumi : ha kimondott túra üzemmódban vagy jó lehet a Michelin ,de ha sportos túrázó vagy akkor nem fog tetszeni . Kanyarvadászatra Dunlop 211/212 puhább jól tapadó gumi -én pályázott (dunlop)gumival is elmegyek 2-3000km-t
Ok, frankó.
Egyébként nekem is a túra volt az első szempont megfelelő erővel és sportossággal. Két alternatíva lett a végén XX és Busa. Az döntött ahol beszámoltak egy autót, volt szervízkönyv és rendben volt a motor. Így lett a Busa, de nem bántam meg, valószínűleg más sosem lesz hacsak a Honda nem jön elő valamivel az évek folyamán.
Busa pakolása nálam: tanktáska, doboz, oldaltáska. Egyedül sátorproblémám van, de a dobozra felkötözhető, és ha nagyon kell az asszonyra még fér egy hátizsák :). Hétvégén volt egy ilyen rövidebb menetem, hát már eléggé Golwinges érzéssel motoroztunk, de vizes úton 140-el semmi bemozdulás. Afelett már necces még szárazon is szerintem. A doboz terhelhetősége 10kg körüli, volt benne vagy 30kg cucc, a garázsból mikor tolattam kifele eléggé meglepődtem a súlyán, és tudja befolyásolni a motort rendesen. A cucc kiürült (sör, üdítők, párlatok :) ), és hazafele már lehetett kicsit kanyarvadászkodni is :)
Úgy tűnik igen :).
Vegyek bele 15W40et? Vagy MOL? Áh nem tom! :)
Motul :), de tudod jól :).

Videókat megnézted?
Én már ki próbáltam mindet szinte! De amit a legjobbnak találok az márpedig a Motul 5100 10w40 ezt is csipegeti de nem úgy mint a többit! És a kenése is a legjobbak közzé sorolható!
Sziasztok busások!
Rég jártam erre!
Most állok olaj csere előtt.
Eddig Motul 5100 10W40-et használtam viszont bevallom férfiasan jócskán csipegeti sajna! Vissza olvasgatva, meg menyus is írta hogy a MOL Dynamic scooter 10W40 félszintetikus jó bele. K mit használ?
2002-es 50.000 km a vas!
Köszi,
Akkor valószínüleg D211 vagy Pilot Power 2CT lesz :)

Hogo: Megoldódott a kérdés?
Dunlop D211 Ezt tudom ajánlani! Elég jó tapadás és nem is kopik olyan gyorsan ha nem nyélgázzal jársz vele!
Mármint nem kopik túlságosan
Szlovák busás új ismerősöm a Continental Conti Motion-ra esküszik, állítólag több haverja is ezt használja, mióta kipróbálták. Jól tart kanyarban, esőben kiválló és nem csúszik túlságosan..
A régi motorjaimnál gpr500r,gsx600f,cbr1000f a Metzeler z3 z4 jöt be a legjobban.Köszönők minden választ szuper a fórumunk
Sokan dicsérik a Dunlop D211-es gumit, de sajnos nekem még nem volt lehetőségem kipróbálni, de biztos hogy nagyon jó gumi.
A következő garnitúra az lesz.
Én még az SV-r vette Conti sport attackot, de ott is nagyon hamar kopott...
Én más gépen használtam Pilot Powert de ugyanezek a tapasztalataim,most én is azt fogok tenni rá!
Nekem most Conti Sport Attatck van fenn 4-5000-et mentem vele nem gyilkolva és a közepe 0-ás Dózsa Jani barátomnak Conti Road Attatck van fenn ebben az évben beletolt vagy 6-7 ezret meg se látszik rajta,mondjuk Ő még annyira sem gyilkolja mint én!
Nekem az általam próbált utca típusok közül a Michelin Pilot Power jött be a legjobban,most is azt vettem rá. Kb 8000km-t bír ki nálam.
Ha sokat szeretnél vele elmenni, akkor vegyél Metzeler z6-os gumit az tuti elmegy 14 ezer Km-t, viszont nem tapad úgy, és nem fordul vele jól a motor.
Nem nagyon bántom a busámat melyik gumi bIrja a legtovább
hogo80@gmail.com - bocsi, azt hittem a profilban automatikusan kiírja, lehet, hogy valamit elállítottam.
Álmomban sem reméltem volna, hogy ilyen gyorsan jelentkezik valaki :). Remélem vannak közös túrák és mielőbb személyesen is megjelenhetek majd :).
mailcímed?
Na tessék itt is van az első rendes ember és mindjárt jön a többi ahogy belépnek az oldalra!
Ugye megmondtam!