Utazó150 + szerpentinezés ahogy jólesik (amit csak tudok) 7 liter körül van a fogyasztás nyitott Yoshival . Autópálya 200 utazónál tudom feljebb vinni vagy ha forgatom minden fokozatban mint az állat .
Sikerült már össze barátkozni a Sólyommal, hogy érzed, jó "lóra" tettél? Össze akasztottátok már a Sólyom bajszát a tesód Gixerével?
Hogy alakulnak az erőviszonyok?
Ha hosszan nyomod a nullázó gombot mikor a fogyasztást mutatja a computer, akkor a fogyasztásmérőt lehet váltogatni, hogy km/l vagy l/100km mutasson!
Ha tudtad, akkor bocs az okoskodásért!
Én nagyon sokallom a fogyasztásod, bár nem tudom milyen stílusban használod... Az enyém mikor kirándulunk a haverokkal (tehát nagyjából betartunk minden szabályt), akkor 5,2-5,6L szokott kérni 100-on. Ha élvezkedősre veszem a figurát és a hegyekben szerpentinezünk (Pl. Dobogókő), akkor 6,4-6,8L szokott lenni a fogyasztás.
Az eddigi rekordom, mikor Bruno-ba mentünk a GP-re, három fullra pakolt dobozzal az M1-M7 elágazástól a Szlovák határig folyamatos 220-240km/h-nál fogyasztott 12L/100km-en!
A minimum rekordom meg két személy, max 70km/h 4,8L/100km!
Lekéstél mert már tudom miért számolnak többet a kalkulátorok így már képben vagyok,de ezt szoktam mondani "Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez örökre tudatlan marad"
Srácok ti milyen keréknyomást használtok?
Metzeler M3 van a masinán jelenleg, idei szezont valószínűleg ezzel is hajtom ki, 2,2-vel használom két személlyel mindig, kicsit pattogósnak érzem, és kanyarokban mintha "elpattogna" minimálisan a hátulja.
Tudna valaki szakit aki újra tudná szegecselni az első féktárcsámat?
Alig van benne 30k de eléggé gatya és nem akarok ezért venni teljesen újat. Persze ha nincs más megoldás akkor veszek mert nem játék..
Ha valaki gumit keres a sólyomra,akkor van két szép szettem.120+190-esek,az egyik sportos(Pirelli Dragon Supercorsa(utcai,nem pálya gumi),a másik tartós(Pirelli Diablo Strada).Mindegyik 95-99%-os
19500km-el elvileg nekem is a gyári. Bár úgy tudom nyitott rendszer esetében ha a computert írják akkor a fogyasztásnak elvileg javulnia kéne, de lehet én tudom rosszul. Mindegy, megy az a lényeg, baja nincs, had egyen ha van erő :)
Nyugi, én sem értem. 100-120-as tempóval 300km-es túrán nekem is 6,5-6,8 volt az átlagom. Bár a rendszerem nyitott, és állítólak Józsibaráthoz van állítva a computer. Én betudom ennek.
Én nem értelek benneteket!
Milyen 5-6 literes fogyasztás? max ha csak 2 henger megy
Az enyémmel a 8 at alaphangon megetetem! Ha hajtom akkor 10!
Nekem 10 és 13 kilométer/liter között mutat a mérő!
(Igaz 180 az utazóm)
Hogy alakulnak az erőviszonyok?
nekem 2 állás van a csuklómon
És ilyen adatok jönnek....
Ha tudtad, akkor bocs az okoskodásért!
Én nagyon sokallom a fogyasztásod, bár nem tudom milyen stílusban használod... Az enyém mikor kirándulunk a haverokkal (tehát nagyjából betartunk minden szabályt), akkor 5,2-5,6L szokott kérni 100-on. Ha élvezkedősre veszem a figurát és a hegyekben szerpentinezünk (Pl. Dobogókő), akkor 6,4-6,8L szokott lenni a fogyasztás.
Az eddigi rekordom, mikor Bruno-ba mentünk a GP-re, három fullra pakolt dobozzal az M1-M7 elágazástól a Szlovák határig folyamatos 220-240km/h-nál fogyasztott 12L/100km-en!
A minimum rekordom meg két személy, max 70km/h 4,8L/100km!
gratulálok, ez már komoly elkötelezettség. nem is mondtad, hogy tervezed. hogy jött? meddig tartott a műtét?
szép lett. asszem egyszer én is elszánom rá magam.
Metzeler M3 van a masinán jelenleg, idei szezont valószínűleg ezzel is hajtom ki, 2,2-vel használom két személlyel mindig, kicsit pattogósnak érzem, és kanyarokban mintha "elpattogna" minimálisan a hátulja.
Tudna valaki szakit aki újra tudná szegecselni az első féktárcsámat?
Alig van benne 30k de eléggé gatya és nem akarok ezért venni teljesen újat. Persze ha nincs más megoldás akkor veszek mert nem játék..
Köszi előre is
Dani
azért gratulálok hozzá
Még a gyári gyertyák vannak benne! (21e km)
Milyen 5-6 literes fogyasztás? max ha csak 2 henger megy
Az enyémmel a 8 at alaphangon megetetem! Ha hajtom akkor 10!
Nekem 10 és 13 kilométer/liter között mutat a mérő!
(Igaz 180 az utazóm)
E-jelzés nincsen ,de megoldható gravírozással .
video: