Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Lenne Valakinek infója, hogy mennyibe fáj mostanság egy komplett Busa fényezés?
Még van két bontatlan Mol is a szekrényben :)
Nekem asszem white syntetic volt ráírva! Szerintem nem csalódsz benne! csak várni kell vele fújás után!
NA vettem ma egy sötétkék valvoline-t, nem tudom melyik újabb de volt világoskék is. Legközelebb ezzel fújom be, megpróbálom.
Még nincs, és szerintem nem is lesz! Jó nekem a spray!
Automata láncolajozóval van tapasztalatod? hogy viselheti el a Busa?
Én csak 100 as benzint tankolok azt is csak a Shell nél! Amennyivel drágább annyival többet gurulok vele! Tehát a végeredmény jobb teljesítmény ugyanannyi pénzért!
Nekem volt motul, repsol, valvoline! A valvoline volt a legjobb! Egy pötty olaj se volt sehol! A többi meg a felnin kötött ki... pedig a motul 4e huf!
Köszi!

Hollo: Király :)

Egyébként ki milyen láncspray-re esküszik? Én Mol-os vagyok, jobbat még nem találtam, bár ez után is kell puceválni egy kicsit...
ügyes vagy. sok lőszert megspóroltál. egyébként egy fórumtársunk tanácsára többségben én is 100-ast tankolok. teljesen más a műsor.
még talán azt is meg kell gondolni, hogy melyik benzinkútra tér be az ember. üdvözlet
Sziasztok! Megoldódott a problémám, elég egyszerűen!
Teletoltam 100-as benzinnel, és pro-tech injektor tisztíitóval! 150 km után mint ha más motorra ültem volna!
Így már boldogság van!
bartokatosz.
mi a helyzet tesó. megleszel holnapra?
reggelt midenkinek. brilliáns.
még talán kiegészíthető: zsírozni, olajozni, járatni
WD 40 - én is ezt nyomtam neki! azóta semmi baja!
Zizó!
Szép a fényezése. Szerintem ez nem is busásoké, tuti hogy egy hondásé!
A Sallai Centernél lőttem, kié?
Este hívlak!
van
olajsprayt és tisztítófolyadékot nem tudod hol lehet venni? az is fogyóban... Vagy van?
10
Küldtem E-mailt...!
atix83:
Mennyi az annyi?