Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Barátom!Generátorfelujítás van,ujratekercselik,nagy valószínűséggel nem lesz kész hétvégére de ha valami csoda folytán mégis akkor ugy is kereslek.
bartokatosz. megvan hétvégére a terv? hátha javul az idő.
ha nem, jetskyzni megyünk. üdvözletem.
A hátsó kerék Feti névre elrakva!

Van még egy első kerék is
Hívlak
Hali! Engem a hátsó érdekelne . Mennyire van kibelezve? Esetleg kép?
Az is jó ha megtudom nézni Bp-en , Én Vác környéken vagyok. 20/9780959
Régi Busához van egy első és egy hátsó kerekem eladó ha esetleg érdekel valakit! Első kerék 50000 Ft ( A tárcsák külön nem eladóak! ) hátsó kerék 25000 ft!
Nem-nem, te vagy olyan okos, hogy odavitted
Te olyan okos vagy. A Fekti művek területén van egy szerviz is...
Szia pipás géza, köszönöm a tökéletes válaszodat nekem a busával 2 pici gondom az ülés helyzet és nálunk kanyargós utak vannak ezért váltanék amúgy imádom bár az én motorom öregebb mind a tiéd
Fekti művek?
http://www.fektigumi.hu/home/i...

Az nem egy gumizó műhely véletlen!?

Ha ők azok, akkor szerintem magad okolhatod ami történt, bár sajnálom hogy egy kontár gumishoz került a motorod!

Gondolom ha beteg vagy a henteshez mész, nem az orvoshoz....

Fekti egy nagyon jó gumis, és semmi több!

Ha meg más fektiről beszélsz akkor bocsánat, azokat nem ismerem!
Grat, megy ez .
Nos a mai napon meglátogattam és hihetetlen módon 100% korrektséget tapasztaltam, hiszen az összes befizetett pénzem visszaszolgáltatta a hibázásaiért.. Nos ritkán találkozom ilyennel ebben az országban. Jah és nem utolsó sorban semmi harag nem volt sem az én, sem az Ő részéről...... Holnap egy ecu írásra a jelenlétemben adtam még Neki egy esélyt a "javításra" a kapcsolatunkban. De elmegyek a Prop Tech céghez mindenféleképpen. :)
Urak,
Hétvégén kipucoltam a légszűrőm, azaz sportlégszűrőt.
Úgy tudtam K&N lesz benne, de nem hiszem hogy az. Teljesen kék színű volt, nem tudja valaki milyen márka lehet? Lehet ki kéne cserélnem K&N-re? Semmi jelzés, írás nincs benne :S.
Szerpentineken nem kell foglalkozni ki megy el az ember mellett,a Busa nem oda valo semmilyen téren / suly,futomű,vázgeometria stb.../Én tegnap összeakadtam a Mátrában /Mátraháza-sirok -Eger/ azt hiszem egy 6-os Fz yamaha meg valami supermoto volt,először gyors részen elengedtek /nem is tehettek mást /,majd jöttek a hajtük /buckák-hosszanti repedések,az egyik megdobta az elejét rendesen,vissza is vettem a tempobol/megelőztek ,Egerbakta után egyenes 2 kilo,tükörbe se láttam őket hajtük utolértek,hanem jöttek Eger előtt a nyujtottabb gyorsabb kanyarok,felfelé / kanyar 100 egyenes 150-160/mindjárt leszakadtak ,oda már kevés volt az erő Szerpentinezni egy kis könnyű supermoto a legjobb,vagy egy kis 600-as addig mig nem megy a tempo 100 felé.Mondjuk az is igaz hogy a Bmw-nek meg a KTM-nek híresen jó a futoműve!
Sorry
Szeptemberig nem erek ra de utana igerem kozze teszem..
Bar zorro sem ecceru eset
Szia F.Gyuri,

nekem a Busa előtt 1100 xx-em volt ( lásd a profilomon a fényképeket). Nagyon szerettem és most is örömmel gondolok rá. De eljárt felette az idő. Lehet hogy az évjárat és az azzal járó technikai fejlődés is okozza, de 2000-es XX-et lecserélve 2008-as Busára teljesen más az élmény. Számomra az XX kétségtelen előnye az üléspozíció volt. A Busa váltója finomabb, pontosabb, az egész motorról érzed hogy egyben van, pontosan reagál a gázadásra, pontos a fék, jól irányítható, simán műxik.... szóval én nem bántam meg.
Annyit azért hozzá kell tenni, hogy ha a pontos irányíthatóság a cél akkor nem Busát kell venni. A múlt vasárnap Donovaly-ban voltunk ( egy GS 1200, egy KTM Adventure meg én a Busán). Ha nem haverokkal mentem volna akkor úgy érezném hogy megaláztak a szerpentineken és szűk kanyarokban. Van még mit tanulnom... :-)
Kuld ra a fogyasztovedelmet..
Vagy egyszeruen csak rugd szet a segget..
Én kinyírnám a patkányt!
Húúúú! Még olvasni is rossz volt!
A Proph-tec a jó választás! Évek óta oda járok csak ajánlani tudom őket!
örülök,hogy szaladnak a sólyomba a kilóméterek gondolom akkor már jól összeszoktatok.
Mi mostanában kevesebbet mentünk,csak itt a környéken motoroztunk.Szerdán indulunk Assenbe,kiszurkoljuk rossi dobogóját
Szevasz kollega!
Szinte minden hétvégén toljuk valamerre,2 hete Mátra-Eger,mult vasárnap Üvegtigris-esztergom-Dobogókő,ma csak az eső miatt egy laza 250 km-es Eger-Bátonterenye rohanásra futotta.
néha hétközben is rohanunk 1 karikát a környéken,motorozás nélkül nem bírjuk!
Kedden voltunk kakucson,de nagyon meleg volt,a gumik is szinte olvadtak!
Ti merre kanyarogtok?
Szia!

Nagyon szomorú ami történt, csodállak, hogy nem tépted ki a máját a száján keresztül ! Ha már Esztergomig hajlandó vagy elhozni a vasat, ajánlom Győrben a Real Motorcentrumot! Én már pár éve az ügyfelük vagyok, soha nem csalódtam bennük. Nyáron kicsit nehéz időpontot kérni, mivel aki egyszer volt ott, mindig visszajár.

http://www.realmotor.hu/
Köszi már nem is gondolkozom róla hogy lecseréljem