Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a hétvége nekem kiesett. szombaton érek haza és vasárnapra berángattak gályázni. pedig drukkoltam volna szívesen repelik józsinak a helyszínen. na mindegy, majd a jövő héten támadunk valamerre. addigra neked is már összeáll a sólyom oszt mehetünk.
na szevasztok, pizsama.
Szombat-Vasárnap! Két napos! Szombaton délután 16:00-kor kezdődik a Buli!
Barátom, hétvége akkor nem megy,ugy néz ki akkorra meg lesz a Sólyom!
Szevasz Józsi! Mikor lesznek a versenyek?
Lehet 1 napra leszaladok én is,arra motorral még ugy se jártam
Köszönöm Barátom! Remélem így lesz!
ha összejön, megyünk. neked jó eredményeket kívánok. (természetesen dobogóst) . és öregbítsd a hayabusa hírnevét. hiszen a leglegleglegjobb.
Úgy döntöttem indulok is! Sokan leszünk több Országból jönnek versenyzők Amit biztosan tudok Hollandia, Ausztria, Szlovákia, Szerbia! Kicsit szórakozom már rám fér! Ha lesz kedvetek (időtök) Nézzetek le.
nem volt sült malac, ott is szétverte a dolgokat az eső. a sörsátrak viszont úgy láttam, jól működtek. aki tudta betolta alá a motorját. .
egyébként jó motorozást hétvégére. talán most megúszod az esőt.
nevezel is, vagy csak nézelődés?
üdv. most ültem csak gép elé. 1-2 ütődés a lámpa plexin. pasztával már eltüntettem. az eső ugyan rommá vert, de a jégből nem kaptam tartósan, mert megtaláltam a buszmegállót . minden ok.
A WD-40 úgy tűnik megoldotta a problémát. Nem hívtalak, agyalok még a K&N dolgon...
Grafit spray.
Van.
Két dolog érdekelne :
Félhideg állapotban a busám néha nem indul , majd sokszori próbálkozás után simán jár , pöcc röff indul , addig viszont egy pöffenése sincs.Tapasztalt már valaki ilyen jelenséget .2000-es évjáratú tehát korai verzió.
A másik kérdés : önindító szabadonfutója van valakinek jó , bontott a főtengelyre?
Pedig a Malac pecsenye csábított! Na de majd hétvégén én is bepótolom! Szombat-Vasárnap leugrok Écsre a Rába ringre! (Gyorsulási) Már nem hagynak békén a Barátok és én sem mondhatok mindég nemet! Úgy, hogy két napos őrületre leugrom!
Én már lassan 10 éve jártam így még a Simsonnal. Kb 3 órát ücsörögtem egy buszmegállóban, mert olyan zuhi volt, hogy a búvárruha is kevés lett volna.
A mocinak lett vmi baja a jégtől?
még jó, hogy van a kis zümmögőd. egy kicsit kieresztheted a gőzt.
hétfő délutánra remélhetőleg meglesz, aztán aztán kibonthatod elzsibbadt szárnyait a sólyomnak. addig kitartás.
Ez benne van a pakliban barátom,de én ilyenkor nem szoktam megállni,ugy is vizes az ember,mész tovább ovatosan azt az ilyen nyári záporoknak ugy is vége 5-10-20 km után,mondjuk ha sok a jég az más tészta.
Most jöttem meg ,1 órát nyargalásztam a crossgéppel,már megüt a guta hogy nincs Sólyom ,ha meglesz azonnal szólok!
bartokatosz.
megjártam polgárdit. amikor hívtalak, gondoltam röhögj rajtam egy kicsit. megirigyeltem repelik józsi esőtúráit és belecsaptam énis.
berhida és ősi között jártam a pusztán, mikor elkezdett esni az eső. mondom úgyis melegem van . aztán elkezdett kopogni valami a plexin. na az már jég volt. már csak azt néztem hová tudok menekülni.
végre találtam egy távolsági buszmegállót. beraktam tető alá a motort és énis bebújtam. kb 1 órát voltam ottann. hibátlan volt. még magamon is röhögtem. úgyhogy így jártam, de egy cseppet sem érdekel. jó volt. ma bőrruci áztatás, mosás, szárítás hehe. és drágaság tisztogatás.
ha kész a generátorod, kedden tudunk menni valahová. mindegy. szerintem. üdvözlet.
Télen nézegettem először ezeket az idomokat, de akkor 60e forint környékén mozogtak az árak!
Úgy látszik a motoros szezon rossz hatással van az árakra!
Érdemes körülnézni alaposan, mert van minden, mint a búcsúban, ráadásul "fillérekért" és még jól is néznek ki! Csak a minőség kérdéses..., bár szerintem nem lehetnek annyira szarok, mert már szinte mindent Kínában gyártanak, csak ezekre nem teszi rá még legalább 2-3 ember a hasznát, mire eljut itthon a vásárlóhoz!
http://search.eim.ebay.hu/?ev=...
Nem tudom, de oda legfeljebb ragasztasz hővisszaverő anyagot, mint ahogy a gyári idomban is van helyenként!
Bakker ez komoly. Vajon milyen a minőség? Mert azért néhol komoly hőt kell kibírni az idomoknak!
Én a helyedben én valami ilyesmiben gondolkodnék!