Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudja vki a doboztartó konzol készítő ember elérhetőségét?
Talán Pvörösvári vagy Pcsabai...
Ice XL -t hord, neked sajna az üst lesz jó...
Szép napot Mindenkinek!
Tegnap elhagytam a motoromrol egy csomagrögzitő fület,a hátsó ülés alól!Nincs véletlenül valakinek egy fölösleges ami eladó?
Na, megvan az államvizsgám, délután tudom meg a jegyet, jöhet a nyár :)))
nem kell mindig, mindent a főnöknek csinálni. hagyni kell érvényesülni a beosztottakat is.
Ja, bocs :) Mindig magamból indulok ki, amikor az AGV-t vettem, mondtam az eladónak, hogy minima XL-essel kezdjünk, de az sem nagyon jött rám :)

Csak azt nem tudom, ha az én agárfejemmel ez a helyzet, mit hord Ice ;) 50 literes bográcsot?
Örülök, hogy jó lett az olaj! Kedden én dolgozom sajnos! Nekem nem megy olyan jól mint nektek, hogy hétköznap is ringeztek!
mi is köszönjük
józsi szeva. az olaj, amit hoztál kiváló. szinte eggyé vált a blokkal
többé nem kísérletezem semmi mással. motul 5100W
kedden megyünk bartokatosszal kakucsringre kicsit játszadozni.
szólj, ha jössz.
Hááát nekem ilyen kicsike fejem van! 57-58 van bele írva!
Fiúk!Tudna valaki gyári plexi képet felrakni a 2008-astól!?....vagy mi a különbség a régi,és az új közt?Nemtom,hogy melyik az ami itthon van,és kéne egy ismerősömnek,mert bajban van!Előre is köszönöm!
Le a kalappal elötte! Az Öreg nagyon BÜSZKE volt rá!
...már túrok is...és tudom,hogy keresünk egy bal kormánycsutkát is!
Az, a felesége előtt is le a kalappal!
Végig ülte a hazafelét hátul és nem akart kocsival hazajönni.
Sztem az kellhet neki a balos nem szép rajta most...
Tudom...mondtam neki,hogy a bordáit feltétlen nézesse meg......a madárhoz indexbúráim vannak,ha valamelyik odalenne....az a fő,hogy minden okés velük!
Komoly volt elsőre de hála istennek ma doki után zuzodás van. Kedden szedem szét neki és már gyógyul is utánna a sólyom..
Dj&Niki!
Mindent köszönök Nektek! Megszínesítitek a napomat!
Tudok mindent,este 10.30-kor beszéltem sokat vele!Hívtam azonnal,ahogy megtudtam
üdvözletem Mr.
pont itt ül mellettem, úgyhogy első kézből vette. nagyon örül neki és már nézi is. köszöni és ezt küldi neked:
Á dehogy, tegnap 577en nagyon keményen ment...
Sajnos volt egy kis baki a társnak de lábon jöttek haza...
...gondolkozok.....
Halló Dj!
Tényleg ez Niki kedvence?...vagy elb.....ztam?
Menyáét láttam, nem adja. Az nem sérült neki...