Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagyok remegős fajta! De bosszant a dolog rendesen!
Tegyélrá nitrot és amikor elfogy a kakaó akkor odateszed neki a party gombal a cuccost!
Szia
Nem lehet hogy 8 e felett remeg a kezed a majretol

Ma már mertem cibálni a gázt rendesen, és észrevettem hogy 8e-től hullámzik a teljesítmény! Ezt mi okozhatja?
Nem is ilyen rucira gondoltam, hanem nyári MOTOROS ruhára, amiben van protektor, csak nem kapsz benne hőgutát mert szellőzik. Mivel Kakucson nincsen őrületes sebesség így bízom benne hogy nem ragaszkodnak a bőrhöz. Természetesen egy gyorsabb pályára már én sem mennék másban mint bőr!
Majd a felhívom őket, aztán leinformálom!
Kényelmes nagyon, iszonyat nyomatékos!
Viszont nem kell úgy dobálni a kanyarba mint a gsxr-eket, de sebaj mert nem szeretek pályázni! Egy szóval: Tetszik!
szép,nagyon,kicsit elfogult is vagyok miatta,nagyon szép szin!
Nem bánod meg,na és milyen?
Grat hozzá,üdv a csapatban....
gratulálok. kívánok sok ezer km röppenést a sólyom szárnyán
Gratula.Xenont tegyél bele szerintem, nekem is az van
Üdv a clubban!
nagyon meleg volt,de azért kibírhato,mindenkin bőr volt,szerintem polo-farmer cuccban nem lehet menni,tudtommal sehol nem engedik.
Sziasztok tegnap óta busa tulaj vagyok én is!
Milyen tipusú izzó van a reflektorban?
Ha gondoljátok,akkor dobjátok át az anyagot nekem! ;) atyachef@freemail.hu összenyomom! ;)
köszi atti a képeket , megint király vagy
üdv mindenkinek. a drágaság ma csikorgott, nyikorgott kakucson, de jól érezte magát. talán kicsit melege volt.
rossi csak egy kicsivel volt jobb, de a technikáját kifigyeltük. következő alkalommal aljasul ellene fordítjuk.

kérdésedre: nem kérdeztük, de szerintem evidens a bőrruci egy ilyen menetben. nagy felelőtlenség lenne anélkül.
Gondolom nem fáztattok bőrruciban ebben a sarköri éghajlatban.
Én múlt héten csütörtök délelőtt fogytam pár kilót Kakucson.

Csak bőrruhában lehet Kakucson menni vagy nyáriassabb motoros szerkóban is felengednek?
Jani már annyira borított hogy az idomzat is leért! Az időmérő végső sorrendje a következőképpen alakult:Lorenzo,djhayabusa67,bartokatosz,Pedrosa,Marquez,Rossi!
A többi!
Üdv Uraim!Dózsa Jani barátommal lerohantuk Kakucsringet délután!
Szerintem a KawaBusa tehet róla!
Sziasztok Urak !

A kérdésem a Haya guruláshoz kapcsolódna : szerzői jogvédő akadályok gördültek a video közzététele elé vagy elvitte egy sólyom ?
Schláth Péter
Köszi,egy ismerősöm keresi a faceen....