Nem is ilyen rucira gondoltam, hanem nyári MOTOROS ruhára, amiben van protektor, csak nem kapsz benne hőgutát mert szellőzik. Mivel Kakucson nincsen őrületes sebesség így bízom benne hogy nem ragaszkodnak a bőrhöz. Természetesen egy gyorsabb pályára már én sem mennék másban mint bőr!
Majd a felhívom őket, aztán leinformálom!
Kényelmes nagyon, iszonyat nyomatékos!
Viszont nem kell úgy dobálni a kanyarba mint a gsxr-eket, de sebaj mert nem szeretek pályázni! Egy szóval: Tetszik!
köszi atti a képeket , megint király vagy
üdv mindenkinek. a drágaság ma csikorgott, nyikorgott kakucson, de jól érezte magát. talán kicsit melege volt.
rossi csak egy kicsivel volt jobb, de a technikáját kifigyeltük. következő alkalommal aljasul ellene fordítjuk.
kérdésedre: nem kérdeztük, de szerintem evidens a bőrruci egy ilyen menetben. nagy felelőtlenség lenne anélkül.
Jani már annyira borított hogy az idomzat is leért! Az időmérő végső sorrendje a következőképpen alakult:Lorenzo,djhayabusa67,bartokatosz,Pedrosa,Marquez,Rossi!
Nem lehet hogy 8 e felett remeg a kezed a majretol
Majd a felhívom őket, aztán leinformálom!
Viszont nem kell úgy dobálni a kanyarba mint a gsxr-eket, de sebaj mert nem szeretek pályázni! Egy szóval: Tetszik!
Milyen tipusú izzó van a reflektorban?
üdv mindenkinek. a drágaság ma csikorgott, nyikorgott kakucson, de jól érezte magát. talán kicsit melege volt.
rossi csak egy kicsivel volt jobb, de a technikáját kifigyeltük. következő alkalommal aljasul ellene fordítjuk.
kérdésedre: nem kérdeztük, de szerintem evidens a bőrruci egy ilyen menetben. nagy felelőtlenség lenne anélkül.
Én múlt héten csütörtök délelőtt fogytam pár kilót Kakucson.
Csak bőrruhában lehet Kakucson menni vagy nyáriassabb motoros szerkóban is felengednek?
A kérdésem a Haya guruláshoz kapcsolódna : szerzői jogvédő akadályok gördültek a video közzététele elé vagy elvitte egy sólyom ?