Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jocókám!

Csodálkozom is mert a te gépeden csak Slicket láttam!
Na de ha nem vagyok indriszkrét mennyiért vetted a Pirellit?
Csak egy apróság, gumis mesélte: motorosok rendre hordták a gyári gumikat befele és cserélték pályásra. Otthagyták egy jelképes összegért, volt aki a szervizdíjjért cserébe. Egy idő után elkezdte használni, mert sok volt és miért ne. El is használta mindet, mert jól tartottak, nem nagyon koptak, stb. Egyszercsak bejött egy ipse ugyanolyan gumival, utólag vette, hogy ő bizony lecseréli, mert nagyon gané. Nem tudta lebeszélni róla. Viszont ha már egyszer csere után otthagyta, feltette azt is. Most jön a meglepi: állítólag ég és föld. Ugyanabból a típusból kemény különbség volt a gyári és az utólag vett között.
Hollo!

Bocsánat! Pirelli Diablod van fent! Nem Angel! És soha nem veszek kinai cuccot ezt is a gumistól vettem újonnan mert kellett gyorsan valami amivel ki tudunk ugrani túrázgatni a Szlovákokhoz. Sajnos ez volt a tanuló pénz! Legközelebb nem kapkodok majd!
Ez a videó fenn van itt is a videók között, sajnos a motoros "heccelte" az autóst, ahogy én értelmezem direkt fékezett be előtte a piszkálás miatt, ez lett a vége...
Motorosként mondom, hogy a kétkerekű volt az idióta. Beáll fékezgetni személyautó elé csak mert az nem húzódott le? Mégis, mit várt? Engem is felhúzott már nem egy hülye autós, akinek 10 perc után hiába villog az ember, hiába csinál bármit, ott marad, de ennek semmi értelme nem volt.
Ne a kínaiban vegyél gumit, mert amiket írtál az nem igaz az Angel-re!
Nem hogy 200-nál nem forog el, de még 1-esbe is olyat lehet vele gyorsulni hogy a maci kicsuszik hátul ha nem szorítod össze...... !
Facsebúkon meghívót elküldtem
Igaz, hogy csak egyszer, Behúzott a haverom...
Életem első pályája - Busa+ Pancsi ring 2:29
Hát Editékkel +Zoliékkal nagyon össze kell beszélni ,nem tudom ki mikor van itthon .De feldobom nekik
Pályanap? Na csak vigyázz! 2,16-ot mentem széria gixer 1000-el.
:) Hát rajtam ne múljon... Jövő hétvégén valamerre? Editéket Anya nagyon emlegeti...
Aug.19-20 Pannónia-ring nyílt nap ? Jó kis túra + pálya

http://palyamotorozas.hu/hu/hirek/reszletek/136/2013_08_19-20/
Rajtad/rajtatok múlik :)
És mi mikor ülünk rá, egy közös gurulás erejéig? :)
http://index.hu/belfold/2013/0...

Xenon, kipufogó, váltott gumiméret, féktárcsák.... mert ezekhez mind kéne átalakítási engedély. F@szkivan. És persze kétévente, ami kb 8-10 ezer km futás.
A busára csak egyszer kell ráülni !
Még egyszer kössz itt is, tényleg nagyon sokat segítettél, most már egyértelmű, hogy ő az igazi, bár egy kicsi túrásítás kelleni fog :).
bagoly mondja verébre
Megmondom őszintén , nem néztem ki belőled..........nekem ez nem menne.........gratulálok
sanza 59
üdv sanza 59

a 84083 hsz.
fiveurban