Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem még egy motoros fórum is szellemi kihivás...
... igen! ;) zseniális logikai menet volt!
Jó, de én egyszerű vagyok, mint az ék. De megnyugtat a tudat, hogy akkor mindenki a f@szra gondolt!
....én is erre a pontra gondoltam burkoltan! ;)
Lehet azt egy Yugó-lökháritóban is, csak ne azzal a frizuval akarj lánykérőbe menni
A horganyozandó alkatrészeket, (csavarokat, anyákat, alátéteket stb. ) először drót korongozzák, majd valami savas fürdőben maratják vagy mi és utána kapja az új horgany réteget ha jól tudom. Ami már kráteresre-gödrösre rozsdásodott, azt vagy agyon csiszolja amíg el nem tűnnek a gödrök, vagy marad benne felületi hiba, esetleg érdemes másik olyan épp alkatrészre cserélni amit még annyira nem evett meg a korrózió.
Magyar ember a támadójának egészen más testtájék kiszivását szokta javasolni
Jól dolgoznak, de ha olyan krómot akarsz ami "örökös" akkor CSEH-ben valahol. A régi Skoda krómozott lökhárítókban a mai napig borotválkozni ,fésülködni lehet :-)
T.Joci. Időmérőn 9.9 , kikapcsolt kipörgésgátlóval elődöntő 9.8 :) De nincs harag ?
Ja és az én blokkom még mindíg gyári.Ha jól számolom egy század a különbség a babrált blokkos gixerrel szemben :) BUÉK!
......van egy pont,ahol a mérget kilehet szívni! ;)
Ne vedd a szívedre...........a Fekete család olyan , mint a "farkas falka" ,véletlenül megcsiped , viszont ŐK legszivesebben halálra marnának.............
Krómozásban lehet, tudok segíteni. Majd hívj valamikor.
Bubesz,

Van tapasztalatod a Kecskemétiekkel?!
Volna krómoztatni valóm veteránra, és nem szeretném többzsör megcsináltatni...
Izé..Horganyzást akartam írni a galván helyett...
És a galvántechnika a már meglévő rozsdát mennyire szünteti meg ha előtte rendes felületkezelést kapott?
Bocsi másoktól az offért...
(Régi Vespákat is szeretgetek ezért kérdezem.)
Figyu!
Azt kérdezte mi a f.sszal kened be a rozsda ellen a krómozást!
Ja, ha újra kell krómozni vagy galvanizálni...
Soroksáron van a Fémépítő Kft, vagy Kecskeméten a Galván Systems Kft, és még rengeteg hely Budapesten is ahol krómoznak és "horganyoznak"
Bocsánat, nem voltam egyértelmű! Ha fel kell újítani valamit...
Ezeket találtuk anya gépén,a régi laptopnak benyekkent a vinyója és a mentésért még nem mentem el.
Majd jan. elhozom és megnézem azon mi van.
De mán neharagudj de nem téged akartalak fotózni...
Voltak ott szebb másneműek is.....
Ennyi 10 kép ? / azokból is 1-iken vagyok rajta csak :-( /
Csináltál még nem ? Folyton a kezedbe volt az a nagy izé
A "madaras Tescoban" van valami olasz legalább 600ml-es citrom sárga kupakos műszerfalápoló szilikon spray. Abból szoktam venni egy párat mikor akciós.
Az szerintem 4:2:1.....
A 4:2:2 az több...
Én rágyúrtam,mert mind a 2 fajtát megvettem...
Szia Bubesz..Nézem ezt a rengeteg szép gépet...A korrozió ellen te mit használsz?
Ahaaa
...oda küldted :-)
Még semmi, de írtam emailt :-)