A horganyozandó alkatrészeket, (csavarokat, anyákat, alátéteket stb. ) először drót korongozzák, majd valami savas fürdőben maratják vagy mi és utána kapja az új horgany réteget ha jól tudom. Ami már kráteresre-gödrösre rozsdásodott, azt vagy agyon csiszolja amíg el nem tűnnek a gödrök, vagy marad benne felületi hiba, esetleg érdemes másik olyan épp alkatrészre cserélni amit még annyira nem evett meg a korrózió.
Jól dolgoznak, de ha olyan krómot akarsz ami "örökös" akkor CSEH-ben valahol. A régi Skoda krómozott lökhárítókban a mai napig borotválkozni ,fésülködni lehet :-)
T.Joci. Időmérőn 9.9 , kikapcsolt kipörgésgátlóval elődöntő 9.8 :) De nincs harag ?
Ja és az én blokkom még mindíg gyári.Ha jól számolom egy század a különbség a babrált blokkos gixerrel szemben :) BUÉK!
Ne vedd a szívedre...........a Fekete család olyan , mint a "farkas falka" ,véletlenül megcsiped , viszont ŐK legszivesebben halálra marnának.............
És a galvántechnika a már meglévő rozsdát mennyire szünteti meg ha előtte rendes felületkezelést kapott?
Bocsi másoktól az offért...
(Régi Vespákat is szeretgetek ezért kérdezem.)
Ja, ha újra kell krómozni vagy galvanizálni...
Soroksáron van a Fémépítő Kft, vagy Kecskeméten a Galván Systems Kft, és még rengeteg hely Budapesten is ahol krómoznak és "horganyoznak"
Ezeket találtuk anya gépén,a régi laptopnak benyekkent a vinyója és a mentésért még nem mentem el.
Majd jan. elhozom és megnézem azon mi van.
De mán neharagudj de nem téged akartalak fotózni...
Voltak ott szebb másneműek is.....
A "madaras Tescoban" van valami olasz legalább 600ml-es citrom sárga kupakos műszerfalápoló szilikon spray. Abból szoktam venni egy párat mikor akciós.
Ja és az én blokkom még mindíg gyári.Ha jól számolom egy század a különbség a babrált blokkos gixerrel szemben :) BUÉK!
Van tapasztalatod a Kecskemétiekkel?!
Volna krómoztatni valóm veteránra, és nem szeretném többzsör megcsináltatni...
Bocsi másoktól az offért...
(Régi Vespákat is szeretgetek ezért kérdezem.)
Azt kérdezte mi a f.sszal kened be a rozsda ellen a krómozást!
Soroksáron van a Fémépítő Kft, vagy Kecskeméten a Galván Systems Kft, és még rengeteg hely Budapesten is ahol krómoznak és "horganyoznak"
Majd jan. elhozom és megnézem azon mi van.
De mán neharagudj de nem téged akartalak fotózni...
Voltak ott szebb másneműek is.....
Csináltál még nem ? Folyton a kezedbe volt az a nagy izé
A 4:2:2 az több...
Én rágyúrtam,mert mind a 2 fajtát megvettem...
...oda küldted :-)