Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nem segít?
Esetleg, ha egy képet beraksz, hogy mi nem világos, sokat segítenél, hogy segíteni tudjak...
Tsukigi Cannon, csak egy kicsivel hangosabb,mintha nem lenne rajta semmi.Valamint szép is.
sziasztok. segítséget kérnék.
05-ös busa összerakás után, rájöttem, hogy fingom sincs melyik vákuumcső hová megy. :)
voltam már szervízben, kértem egy alkatrész képet, de az ott látott képen nem volt egy szenzor rajta.
a tank alatt van 2 elektromos szenzor, az egyiken egy, a másikon 2 cső van, de van a harmadik hengeres fingomsincs mi. :)
HELP MEEEEEE :D
köcce
Na talán majd most átküldöd a képeket...
Grat hozzá....
Nagyon ott van a csöve
Üdvözletem,tiszteletem!

Szép a szekér! Sok olcsó benzines, és gipszmentes km-t vele!
Sziasztok Busások

Gondoltam,én is regisztrálok közétek.Ha lesz érdemi mondanivalóm,hozzá is szólok.

Mindenkit üdvözlök.
Sziasztok!
Van valakinek K2-es Busához eladó alsó kuplung munkahenger deklije?
Irány Szováta és környéke!
Mi mindketten szentek vagyunk!
Mentünk együtt, én úgy mentem ahogy Te, csak szabályosan.
Pár kilóval könnyebben az Aprókaviccsal....
HI! ha érdekel az enyém, eladom! most lett telle a tököm a világgal elhagytam 200 ropit!
Ja és ha van esetleg valakinek, vagy tud valaki hasonló árkategóriában eladót, az is érdkel.
Köszi a tippet.

Szóval a hírdetés:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300_r_
hayabusa_bomba_aron-6059571

Ha valaki felismerné jó lenne, nem szeretnénk zsákbamacskát venni.
inkább Í G Y! linkeld be, mert nem mindenki fogja venni a fáradságot, hogy kikeresse...
Sziasztok,

Egy ismerősöm Hayabuasa vásárlása előtt áll, talált is egyet használtautón, de gondoltam megkérdem itt a fórumon, hogy esetleg találkoztatok-e már ezzel a példánnyal, vagy ismeritek az előéletét?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_130
0_r_hayabusa_bomba_aron-6059571

A kereskedő csak a sablon dumát tudta mondani, meg azt hogy nem is ért nagyon hozzá.
Minden segítséget előre is köszönök.
Üdv.
Én meg, mivel szeretem a szabályokat betartani, csak 1. sebességben járok vele.
Én 3.-ná nem is merek feljebb váltani. Nagyon gyors!
180-at
Nagyon Szívesen máskor is!