Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarlak elkeseríteni..de van:
Nem, azért hogy a Busásokat bosszancsam,de ez ott van a szeren.Legalábbis formailag.Csak az a baj,hogy Kawasaki(én már egyszer megégettem vele magam).Bár az egy "régebbi" tipus volt!
Ha majd lessz királykék,elgondolkozok rola!
hja ...fekete / grafitszürkém lehetne 2 hét múlva...pfff... Akkor nem is lesz ORANGe? ha O széria?
Szétvágom a Magyar Suzit... vagy lehet veszek egy ilyet
Még semmilyet de már egyszer megírtím neked fekete nincs belőle!
Magyarországra ha igaz az idén grafitszürke/ fekete konbinációt hoznak be kizárólag!
A külföldi tesztekben szereplő orange/ fekete az első 100 db / O széria / volt .
Hi Fiveurban!
Milyen színűt vettél? Mert Magyarországra kizárólag feketéket hoznak elsőkörben... Hogy sz...na ki azösszes amerikai...meg nyugateuróóóópai Szokás szerint...
....És az összesre!
Támogatja! és tud róla!
De így lesz szép az ami....
Van aki festi 60-ért,van aki rápakolja máshogy!
Mindannyian megvagyunk mérgezve! Emlékezzünk minden idén elhunyt társunkra!
Vigyázzon magára mindenki!
Te barátom!

Lassan egy másik Busa árát költöd csinositgatásokra!Gabriella barátnöm mit szol ehez?
Sia Fistván !
Nem baj....kibírom......
Köszönöm szépen!
Az indexes hátsólámpa most jön valamelyik nap..Árpi mán hétfőn feladta...naon várom!
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Ha a stopeet meg a kereket erőlteted akkor szerintem nem hayabusát kellet volna venned hanem valami 1000es sportmocit!de ez csak az én véleményem!
Csak az tünt fel hogy a TL-ek majdnem ugyanúgy jönnek el a lámpától mint én a Bungee-val!

Ennyi....én inkább a stopeet és a kereket eröltetem....na most majdnem eldobtam mert még 3-ban is gázra veszi fel amihez nem vagyok hozzászokva kuplung nélkül!

Ennyi!

Nekem elég hogy jobban megbámulják mint egy gikszert...és nem kell sem agyig forgatni sem kuplungolni hogy feljöjjön az eleje!

a Tasla
Helló Tasi!

nehogy azt mond hogy 70 lóerő külömbséget nem veszel észre mert nyomatékból van bőven?a nyomaték se lesz 106 Le nél 141 Nm mint egy 176 Le ös hayánál vagy nem?
A fojtott változat 98-106LE francia motorok esetében ez a hivatalos adat!

Ha pedig használtat veszel azt már lehet hogy valaki kidugózta!

Egyébként is a motor nyomatéka tengernyi...kinek tünne fel egy Túra-sporton!

Vagy nem....

A Tasla
Az elégedetlenkedőknek!

A véleményem pusztán annyi,hogy több mint 2 évig hajtottam egy TL-t és nekem csak egyszer ment el az óra 283-ig!

Nem igazán küldöm ekkora sebességel szerintem értelmetlen...a TL elöl sem álltak félre a sztrádán és most sem teszik!

Azonkívül rengeteg ember van aki soha ismétlem soha nem padoztatta még le a motorját hiszen meg van vele elégedve így is!

Én V2-es-ről ültem át és ezért mindig ugyanott váltottam ahol a V2-essel egy soros pedig ott kezd el élni!

Amíg meg nem mutatták nem is izgatott...hiszen egy Gs 500-al is tudtam egykerózni,csak ott kevésbé izgatott a motor eldobásának ára mint most egy közel 2 millás motornál!

De neked ezt kár mondanom mert te ebben is vérprofi lehetsz!

Nekem nem tünt fel és mivel 8700-km el vettem így nem is nagyon használtam 250 és 300 között mert a hónapok az ismerkedéssel teltek!

Mivel nemvagyok egy sebesség hajhász és amint hallom eddig másnak sem nagyon tünt fel a folytás...ezért most úgy érzem kollektívan mi mind Hülyék vagyunk!

Talán nem mondtál most túl okosat...

De azért köszönöm a felvilágosítást...meg is nézem az adatlapodon mivel motorozol mostanság! Pusztán kiváncsiságból!

a Tasla
Pontosan. 106 lovas franszia változat 250 körül megy max. Az még okés, hogy a bejáratás ideje alatt nem jön elő a különbség. De utána nem hinném, hogy nem tünne fel 70 ló hiánya. Ezt csak nagyon kezdők ehetik be. Másik lehetőség: a "fojtott" változat igencsak erősebb 106 lónál (legyen 160). Legalább is én még nem hallottam róla, hogy tömegesen vitték volna vissza Hayákat a "fojtás" miatt. Pedig aki ilyen gépet vesz biztosan megnézi a végét és az hamar nyilvánvalóvá válna a lóerődeficit.
szeva fistvan nagyon frankooooo
de most nézem elég, kenyelmes ullésed van eléggé sportos
üdv zo
Csak rácsavartam a rögzítőelemek nélkül.

Ps.: Remélem értékelitek, hogy a járműkollekció tisztaságára maximálisan odafigyelek...
Megjött a sárvédő, de 1előre nem küldöm, mert a csavarjai meg a tartórésze kinnmaradt a barátomnál...
Hellósztok

nem akarok senkit se megbántani de hogy nem lehet azt észrevenni hogy a moci 106 lóerő és nem 170 akárhány?nehogy azt mondjátok aki már sokat motorozott az nem vesz észre 70 lóerő mínuszt a motorján!vagy ha azt már igy vette az előző motorjához nem tudja viszonyítani?106 lóerő az egy 2000 es évjáratu 600 as sportmotor!
Semmi baj!Ha tudok segítek én is......
Köszike,de nagyon nem!De egy probát megért!
Én döntöttem így...mocit szerettem volna,nem még egy autót....így ez van....
Mingyá megkeresem,és lefotózom,oszt nyomom fel!
Nem tudom,de lehet egy probát megérne!Menyával már sok közös vonást(alkatrészek egyformák) fedeztünk fel!
Nem tudom,látni kéne!