Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a szék nem nagyon mozog magától , nem?meg úgytudom hogy az asztal se.nélünk legalább is nem
.....mégse asztal,vagy szék?
véletlenek vele is előfordulhatnak...4lába van a lónak...ismerjük a mondást
vagy kapcsolgatta a "stop" kapcsolót.
Mr.haya elég amatőr.....

hát fényképezni biztos
hát jah rá jöttem majd mondom egyik isminek hogy csináljon képet ha találkozom vele 250ezer ftos nikon vmit csak tud ha már olyat vett
nem húztad rá tök véletlen a szivatót?
digitgéptől sötétbe túl sokat ne várj!(ha kompaktról beszélünk!)
Mrhayabusa na csináltam egy két képet sajna nem lett a legjobb csináltam 16ot amiből 3 lett jó hát igen ezt tudja egy olcsóbb kategóriás fényképező na mind1 de célnak megfelel. amúgy 4 led van alul sajna nem láttszik de gondoltam feltöltöm
Ami az oldalára van írva:AZ biztos szépet jelent,mert nem magyarul van,de nagyon szép en kidolgozott az írás!Szerintem csak "megfázott"ebben a taknyos,nulla fokos,esős sűrű hajnalban,amikbe beleterelgettem......remélem,hogy nem komoly!?
Elköszönök!Szétesek....Jó pihit Nektek!
Az hogy mibaja!Rá van irva oldalára!
De komolyra forditva,ennek ezer+egy oka lehet!Viszont ha viszed a doktorurhoz,akkor ö biztosan tud segitteni!Csak azt ne engedd neki,hogy aluminiumot hegesszen!
Ez az ismerös közös lehet!Nem Skorpionak Piller Lászlo)-nak hivják?Pécsen tette ezt az átok kamionos!És hogy örült,milyen olcson tankolt!Oszt mikor fizetett,megkérdezték,hogy disel a masina?Nem ugrattuk sokat érte,csak ugy egy évig!Ugy 20-30 motoros röhögött rajta a kuton!
Meneki holnap Dr.Menyához egy felülvizsgálatra,mert csúnya volt ahogy elvette kilóhatvannál az "erőt"
Ceva Karel!
Köszönöm szépen,volt nekem is gyanúm,de Menya is,és Te is ezt erősítetted meg!
Mert ha a benzin lenne szar,akkor alapjáraton is dadogna,hiszen folyamatosan iszik......
Az új meleggyertyáimban kb 500 kilóméter van.....
Nekem meg egy ismerősöm megszokásból gázolajat tankolt a mociba.Azt hitte kocsival van.
az egyik tl-es haverom ugyan így járt
nézd meg a gyertya pipát
Sia!Köszönöm!
Ha tudnék,segitenék,bár tudom ez nem vigasztal.
Tittelett!
Segítséget kérnék!
Rángat a moci,mint a dög.....
Alapjáraton szépen,egyenletesen megy,de menet közben olyan mintha egy másodpercre nem kapna benzint..beránt,és következő pillanatbanmegindul,mint a disznó.......Bármely sebességtartományban megteszi amikor rájön....kiszámíthatatlan....
Mi baja lehet?Este tankoltam,de megkérdeztem....még mindig ugyanazt a 99-est tankolom,mint szoktam,nem töltöttek még rá.... ...állítólag
Nem beszélgetsz velem?
Higgy neki,ért hozzá!Ezt már megent nehéz volt leirnom!
pont ilyen otthoni képeket vártam róla már,és el kell mondjam nagyon ott van az egész moci
és itt a kis csekély átalakitásom az elsö sárvédö szinre fújva,nekem nagyon fekete a gumi körül,
egyszerüen gyönyörúúúúúú
Így kicsit megvágva már elviselhető a hátsó része.
de nincs helyzetjelző rajta és állandóan van villágítás ( tompított meg fényszpró)