Mrhayabusa na csináltam egy két képet sajna nem lett a legjobb csináltam 16ot amiből 3 lett jó hát igen ezt tudja egy olcsóbb kategóriás fényképező na mind1 de célnak megfelel. amúgy 4 led van alul sajna nem láttszik de gondoltam feltöltöm
Ami az oldalára van írva:AZ biztos szépet jelent,mert nem magyarul van,de nagyon szép en kidolgozott az írás!Szerintem csak "megfázott"ebben a taknyos,nulla fokos,esős sűrű hajnalban,amikbe beleterelgettem......remélem,hogy nem komoly!?
Elköszönök!Szétesek....Jó pihit Nektek!
Az hogy mibaja!Rá van irva oldalára!
De komolyra forditva,ennek ezer+egy oka lehet!Viszont ha viszed a doktorurhoz,akkor ö biztosan tud segitteni!Csak azt ne engedd neki,hogy aluminiumot hegesszen!
Ez az ismerös közös lehet!Nem Skorpionak Piller Lászlo)-nak hivják?Pécsen tette ezt az átok kamionos!És hogy örült,milyen olcson tankolt!Oszt mikor fizetett,megkérdezték,hogy disel a masina?Nem ugrattuk sokat érte,csak ugy egy évig!Ugy 20-30 motoros röhögött rajta a kuton!
Ceva Karel!
Köszönöm szépen,volt nekem is gyanúm,de Menya is,és Te is ezt erősítetted meg!
Mert ha a benzin lenne szar,akkor alapjáraton is dadogna,hiszen folyamatosan iszik......
Az új meleggyertyáimban kb 500 kilóméter van.....
Tittelett!
Segítséget kérnék!
Rángat a moci,mint a dög.....
Alapjáraton szépen,egyenletesen megy,de menet közben olyan mintha egy másodpercre nem kapna benzint..beránt,és következő pillanatbanmegindul,mint a disznó.......Bármely sebességtartományban megteszi amikor rájön....kiszámíthatatlan....
Mi baja lehet?Este tankoltam,de megkérdeztem....még mindig ugyanazt a 99-est tankolom,mint szoktam,nem töltöttek még rá.... ...állítólag
pont ilyen otthoni képeket vártam róla már,és el kell mondjam nagyon ott van az egész moci
és itt a kis csekély átalakitásom az elsö sárvédö szinre fújva,nekem nagyon fekete a gumi körül,
egyszerüen gyönyörúúúúúú
Mr.haya elég amatőr.....
Elköszönök!Szétesek....Jó pihit Nektek!
De komolyra forditva,ennek ezer+egy oka lehet!Viszont ha viszed a doktorurhoz,akkor ö biztosan tud segitteni!Csak azt ne engedd neki,hogy aluminiumot hegesszen!
Köszönöm szépen,volt nekem is gyanúm,de Menya is,és Te is ezt erősítetted meg!
Mert ha a benzin lenne szar,akkor alapjáraton is dadogna,hiszen folyamatosan iszik......
Az új meleggyertyáimban kb 500 kilóméter van.....
Segítséget kérnék!
Rángat a moci,mint a dög.....
Alapjáraton szépen,egyenletesen megy,de menet közben olyan mintha egy másodpercre nem kapna benzint..beránt,és következő pillanatbanmegindul,mint a disznó.......Bármely sebességtartományban megteszi amikor rájön....kiszámíthatatlan....
Mi baja lehet?Este tankoltam,de megkérdeztem....még mindig ugyanazt a 99-est tankolom,mint szoktam,nem töltöttek még rá.... ...állítólag
és itt a kis csekély átalakitásom az elsö sárvédö szinre fújva,nekem nagyon fekete a gumi körül,
egyszerüen gyönyörúúúúúú