Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fel kötheted helyzet fényre is 3-anként 1-kilos ellenálásokkal
minek kell lekapcsolni ? az azért van hogy égjen amúgy kötegelővel rögzítem az érintkezőt és akkor úgy jó ha meg ki kapcs lehúzzom és kész
hallod az oké hogy rövidre zárod de ha leparkolsz az nfs hondával akkor hogy kapcsolod ki?mivel oldottad meg?
Mr.hayabusa ma voltam és vásároltam vettem 10 öngyújtott amiben van led 80ft/db-ért elhoztam 120 helyett mert "nagy" tételben vettem + kaptam 2dbot haveroktól. szóval holnap suliban úgy is lesz 3 OF órám addig szépen ki operálom mert elég szarul lett megoldva benne a led de ez van kicsit szét kell hozzá zúzni a burkolatát a gyújtónak de nem számít csak a nemes cél
Gyermek kori jó barátom!Együtt bandáztunk meg egy suliba jártunk!
No problem Majd találd ki mit kérsz értük!
Tibikeeeeee
szeva menyus
képzeld utánna néztem mennyibe mennek,el szomorodtam nagyon,max 40 et lérhetek darabjáért
780 ért vettem igy kapnék max 320 eu t érte, igy meg gondoltam magam,mert mi lesz ha tényleg 2007 es hayát veszek hmmmmmm......
egyébként bocs de nem emlékeztem hogy emlitetted hogy érdekel...pörögtek itt az események
Itt nálam 9 van!Kire gondolsz?
Van egy nagyon-nagyon kedves közös ismerősünk...
dehogy, mé" lenne? ...
Bocsi Remélem nem gond
...újabb kedves "ismeretlen" ismerősök...
Csáá Zoo!Azt mondtad nekem szolsz ha el adod Mit kérsz érte?
gondoltam beköszönök én is! nem sürün irok de lelkes forum olvaso vagyok!
Tuning!
Nagyon szívesen!
Cevacctok!
hali gixxer
nekem van scorpio 1 párral,mondjuuk úgy hogy kicsi karc,van de én simán vissza raknám,alul nem is látszik,meg kicsit polirozni és el tünt,ráadásul titánium
üdv
Bravó!
ok. szia
Na leléptem,oviba kell mennem a gyerekért.Majd jövök
Nekem is tetszik.Ami nekem van fent,azt a férjem vette.30euro volt.Persze használtan.Kicsit ki lett pofozva.Ja,2 balos volt,de megoldották nekem.
Jó és olcsó dobokat változó mennyiségben, formában és minőségben én is tudok meg olyat is aki foglalkozik javítással is.
Most megvárom mit intéznek a biztosítónál aztán lehet majd agyalni. Nagyon nem szeretnék váltani.
Nekem nagyon bejön a hangja meg jól is néz ki.
Ott szokott árulni egy srác(gondolom számlát nem ad)dobokat.Régebbieket is,csak újat.És tök olcsón.Tavasszal akartam venni Yoshimura-t(jól irom?)de csak 4 az egyben volt neki akkor.Azt meg nem szeretnék.