Mr.hayabusa ma voltam és vásároltam vettem 10 öngyújtott amiben van led 80ft/db-ért elhoztam 120 helyett mert "nagy" tételben vettem + kaptam 2dbot haveroktól. szóval holnap suliban úgy is lesz 3 OF órám addig szépen ki operálom mert elég szarul lett megoldva benne a led de ez van kicsit szét kell hozzá zúzni a burkolatát a gyújtónak de nem számít csak a nemes cél
szeva menyus
képzeld utánna néztem mennyibe mennek,el szomorodtam nagyon,max 40 et lérhetek darabjáért
780 ért vettem igy kapnék max 320 eu t érte, igy meg gondoltam magam,mert mi lesz ha tényleg 2007 es hayát veszek hmmmmmm......
egyébként bocs de nem emlékeztem hogy emlitetted hogy érdekel...pörögtek itt az események
hali gixxer
nekem van scorpio 1 párral,mondjuuk úgy hogy kicsi karc,van de én simán vissza raknám,alul nem is látszik,meg kicsit polirozni és el tünt,ráadásul titánium
üdv
Ott szokott árulni egy srác(gondolom számlát nem ad)dobokat.Régebbieket is,csak újat.És tök olcsón.Tavasszal akartam venni Yoshimura-t(jól irom?)de csak 4 az egyben volt neki akkor.Azt meg nem szeretnék.
képzeld utánna néztem mennyibe mennek,el szomorodtam nagyon,max 40 et lérhetek darabjáért
780 ért vettem igy kapnék max 320 eu t érte, igy meg gondoltam magam,mert mi lesz ha tényleg 2007 es hayát veszek hmmmmmm......
egyébként bocs de nem emlékeztem hogy emlitetted hogy érdekel...pörögtek itt az események
Nagyon szívesen!
nekem van scorpio 1 párral,mondjuuk úgy hogy kicsi karc,van de én simán vissza raknám,alul nem is látszik,meg kicsit polirozni és el tünt,ráadásul titánium
üdv
Nekem nagyon bejön a hangja meg jól is néz ki.