Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerinted nem úgy gondoltam?!
Nem biztos h lesz hóóó!Nem kell negatívon gondolkodni!De érted ha kis pöcs 15 éves megy oda kicsapják mint a szart:D
Tervezünk szilveszteri bulit,de még nincs konkrétum,a Hévizi helyszíngazda is 15pízt kér már szilveszterre,az 5 helyett....ami jogos is tőle,mert a szilveszter az szilveszter...
Én nagyon elfoglalt leszek,mert szarrá fogom dolgoznyi magam sajna Mr.-né nem nagy örömére
Mindezek ellenére társ vagyok hozzá!
De nem csak a jóbarátok topic!
Hanem minden BARÁT!
Na most komolyan!A ringen?a hóban?hát figy hívd fel őket hogy lehetne-e...mennyiért.aztán gyüjtsd össze a "jelentkezőktől a pénzt.ezt így szokták
az a normál ára...hát normál...máshol ennyiért nem kapsz az tuti
Zoli, ezek a nyomi oltások!Pff!Hát szeretnénk csinálni a Jóbarátok klubbal egy szilveszteri bulit, és nem túl sok jelentkező van aki segítene!Eddig vagy te meg Kykee, meg én!Csak nem tudom hol kéne elkezdeni..!Meg pénzügy meg stb..
Nekem 25pízt mondott...... ..remélem,hogy nem drágít?
Az én Rosinantém már a plasztikai műtét sorozatok vége felé közelít!
Béreld ki a ringet
Tiger!
Sia!
Miben segíthetek?Parancsolj....
Nagyon tetszik.Mi pénzbe kerül?
Láttam az ő első lámpáját Rendeltem is volna tőle de tzrkébe már minek
Tudsz valamit?
........nagyok vagytok BARÁTAIM!
Árpitól?sztem nézd meg az első lámpákat is
Index!Fistván,és Cool13 jóvoltából:http://tutilampa.extra.hu/suzu...
...én már megrendeltem....Gyön! Naon várom!
látom lassan átszoksz ide te is lassan az összes hülye tüzérkés ide fog írogatni
Mr. kéne megint segíteni szervezésben, tisztára bevok zsongva!Szilveszteri buli!
Okksa!
Mondjuk engem Gáborom!Engem!
Én is csak lesek.Ennyi idősen mi még azt se tudtuk,mi az a motor.Nekem csak Ő az egyetlen gyerek,abszolút nincs elkényeztetve ennek ellenére.De mindene megvan,végül is igaz:kit kényeztessek ha nem Őt.
Olyan ötleteik, igényeik vannak már ebben a korban is, de kit kényeztessek ha nem a saját gyerekeimet?
De Ő a kék mocit szeretné.Szerintem Neked nem kell bemutatni,milyenek a gyerekek.
Tökéletes ajándék, bár szeritem a zöld se rossz
Én porontyom 5 lesz januárban.Ezt mondta,hogy mit szeretne:meglepetést,de az a kék motor legyen ám!
hayabusagirl
Aki velünk volt 6 éves de a 3 nagyobb otthon maradt