Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HEllo

NAgyon érdekel ez az adat. Ugy halotam hogy minden 5. hajabusán meghal egy meber. Ez igaz? Mert szerintem nagyon nem reális vagy igen?
HOL VAN MR. HAYABUSA? Nem szokott ilyen hosszú időre eltünni!
Talán az használt, hogy nem a másolatként mentett file-t töltöttem fel, hanem az eredetileg a scanner által készítettet. De igazán a nem értem, hogy miért nem sikerült a tegnap. Örömmel segítettem.
Hello Mindenkinek! Asszem néha be kell néznem erre az oldalra.......ha már sikerült egy ilyen gépezetet beszereznem
Addig is, míg belejövök a fórumozgatásba érdeklődöm, hogy nincs-e köztetek érdi, vagy érd-hez közeli busás sorstárs?
Fistván!
Szerintem számitógépes ismereteiddel semmi gond.Átjött meg van.Még 1x kösz!
Vettem!
Hát Milka..akkor részvétem...legalább ennyi közös van bennünk..ha má az izlésünk nem is egyforma....ugyi (mer az ugye nekem van ) És most nem a HONDÁDRA GONDOLTAM ÁM vagy...
Oksa!De én max buzivizet iszom!
Csöle!

Ez ismerös!Ilyenkor pénteken nálam is sorálás van!És mire a sor elfogy,addigra a lének is reszeltek!
Valami gond van vagy a hiányos számtech ismereteimmel vagy pedig a freemail-el. Nem bírok a feltöltéssel. Holnap estig türelmedet kérem.
Milka!

Nem kell annyi Ászok sört inni! Akkor nem lesz annyira homályos Sopron
Ja ha igy megy,akkor sorolnám,és majd részletletagadással fizetnék!
Értem már!

Csak ez a Sopron.....,ez homályos egy kicsit!
Milka!

Bér? meg Fizetés? Jóóóisaz... Pfff...nekem csóró vállalkozónak ebből csak annyi jut, hogy osztogatom
Köszi!
Akkor feltöltöm megint. Kb. 3/4 óra amig feltöltődik.
A magyar nyelvüt nem tudtam letölteni,azt irja hogy a fájl nem található.
A másik az át jött köszönet érte.
Közben eszembe jutott, hogy megjött a sárvédő felfogatás is, úgyhogy MR. HAYABUSA hétfőn küldöm a cuccot!
Igen, de ha lehet inkább a másik kellene. De ha az nincs ez is tökéletes. Előre is köszi!
Ő az?
Gondoltam kiköltekezted magad az új Busára.
nézd már meg a másodikat, mert azt a linket csak továbbítottam, ha úgy nem működik, akkor feltöltöm megint a freemailra, mert valamiért nem őrizte meg az óriásfilet.
Köszi de annyi még van!