Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem harafszom!Mért tenném!Ha valaki ad,akkor kapnija is kell,és ezt viselni!Egyébként tényleg jo,én is röhögtem!De Menyának igaza van!Viszont ha valaki három télen át,napi 10-12 orában fagyoskodik(akkor még voltak hidegek -5-15 fok),az valahogy nem kivánja már annyira!
Van egy busára valóm,nem-jó Barátom?
Guruljunk!
Köszönöm a meghivást!De épp most szedtem szét a vasat.A láncdolog menne,de sajna lánckoptatot is cserélni kell,azt meg nem vettem!Gondolta a bánat,hogy 38.000 alatt elfogyogat!De ha van raktáron Hondánál,és szombaton nyitva lessznek,akkor megyek!De igyis csak Szombaton!
megy a müsor,majd a következöben meg nézem én is
hayabusaforewer!
Ne bántsátok szegény Milkát! Nem tehet róla, hogy vólt 1 rossz döntése az életben. Guruljunk!
, A MAN-os BARÁTOMNAK!
.......tudom....kapolok lista Menyának is,meg nekem is!
De ez naon ottan vóóóót! , , , , , , ,
Nyugi pénteken fel hekkelem a láncát!Meg beszéltük!De a milka csak 20 fokig motoros Utánna manos!Öreg már nincs rendben a vérnyomása le fagynak a végtagjai
Ma is érdekes volt.....csuszika az esőben-dugóban adrenalin volt bennem rendesen....
....jaaaaa,és SZAR A FÉK! /Milkának!BÁTORSÁG=5pont!
RENDICSEK
Ha megy az Xx lánc nélkül is,akkó gyere Milka!Várunk! ....tudom....KAPOLOK LISTA....
Oksa!
Megdumáljuk!
Híllak hónap!
Hétvége?Ha nem esik mehetünk Ja holnap dolgozom!
Neked most nem irom,amit gondolok,mert kell a láncom!De keserü kávét kapol meglásd!
K....vára megkönnyebbültem....
mikó guriga Dr.?
Persze!De a tiédben nincsen
Ki tudod venni Menya?
nálam is js1a1111...... akkó most? ...De megyen mint vaddisznyó!még így is!
Tittelett!
OldPiet!
Miben segíthetünk?
Te sem vettél új mocit...az adatlapod nem mutatja.....
Engem is felizgatott ez a folytás dolog,gyorsan ki is kaptam a légszűrőt az enyém nem folytott.
Elvileg, gyakorlatilag még a kereskedőnél van
Ilyen a ti motorotok is?
Van azon csak nem az injektorok közelében

lehet az xx-nek nincs is luk a szívócsövön.....