szia tuning
nem vagyok msn-en mert lassú a gprs-es internet,videókat sem tudok nézni itt a neten,ha 1 hónap múlva ahogy erre jön már a kábeles net akkor vissza térek,igy fórum ,mail,képek nézegetése megyeget mivel rá érek nagyon nem szaladgálok,csak szökdécselek
a videoplayer.hu-n fent vannak képek szorgoskodok azért
üdv zo
fistván
tény hogy megint elörukkoltál valami nagyon jóval,rendelt már valaki tölük?
-a wheelup.... tól a ruhám csizmim jött,kesztyüm is..
azért nem árt kicsit rá figyelni de bitang olcsó hely,tetszik!-nézelödök eggyenlöre,,,,,
Mr.Hayabusa mutattod az adatlapon a neonos busádat aztán követtem a példádat és raktam a hond alá egy ledet öngyújtóból kaptam ki villágosba se rossz de este vmi fantasztikus majd ha nem esik az eső csinálok képet addig is jó motorozást
szia
látam öket,és sajna úgy vagyunk fotózva hogy pont nem vagyok rajta,se maister mellet nem voltam ott sem a szuper cuccok tervezése bemutatón
a többi amúgy jó
Tittelett!
Ha másnaposan is,de szerencsésen hazaérkeztünk!
KÖSZÖNET A SPORTMOTORNAK a felajánlásért!
És mindenkinek külön köszönöm,hogy eljött,és emelte a hangulatot!
Hello! Én is hazaértem szerencsésen! Köszönet Mr.-nek és Mr.-nének a csúcsszuper mindenért, köszönet mindenkinek csodálatos hangulatért!
Én is ajánlanék egy-két felszerelést forgalmazó céget: www.mlol.de www.motocard.com itt 300 Euro felett ingyenes a szállítás egész Európába.
itt meg az internetes olasz bolt jobb oldalt gomb angolra vált,többiekek is ajánlom van itt minden csemege,fedexel 4 nap alatt ki küldik csomagonként 1x er 40 eu a szállitás tök mind 1 menyit ,,jó mondjuk nem traktornyi árura de pár dolgot összeszed az ember és 40 eu postaköltség plusz de irja is a végén mikor meg rendeled a lisztát
üdv minenkinek
nem vagyok msn-en mert lassú a gprs-es internet,videókat sem tudok nézni itt a neten,ha 1 hónap múlva ahogy erre jön már a kábeles net akkor vissza térek,igy fórum ,mail,képek nézegetése megyeget mivel rá érek nagyon nem szaladgálok,csak szökdécselek
a videoplayer.hu-n fent vannak képek szorgoskodok azért
üdv zo
mi újság van veled ? nem nagyon vagy a baleset óta msnen. jobban vagy már ?
tény hogy megint elörukkoltál valami nagyon jóval,rendelt már valaki tölük?
-a wheelup.... tól a ruhám csizmim jött,kesztyüm is..
azért nem árt kicsit rá figyelni de bitang olcsó hely,tetszik!-nézelödök eggyenlöre,,,,,
Ha kell segítség akkó hívjá nyugodtan,számom az adatlapomon,vagy írj ide!
Szívesen segítek!
Kérnék egy postai címet,és küldöm az elmaradásom!
látam öket,és sajna úgy vagyunk fotózva hogy pont nem vagyok rajta,se maister mellet nem voltam ott sem a szuper cuccok tervezése bemutatón
a többi amúgy jó
Zoo!Vidi fennt a videóknál! ..NAGY VOLTÁL! XXATI is! ,
Nem elfelejteni én nyerni két kicsi sprayt
Ha másnaposan is,de szerencsésen hazaérkeztünk!
KÖSZÖNET A SPORTMOTORNAK a felajánlásért!
És mindenkinek külön köszönöm,hogy eljött,és emelte a hangulatot!
Én is ajánlanék egy-két felszerelést forgalmazó céget:
www.mlol.de
www.motocard.com itt 300 Euro felett ingyenes a szállítás egész Európába.
itt meg az internetes olasz bolt jobb oldalt gomb angolra vált,többiekek is ajánlom van itt minden csemege,fedexel 4 nap alatt ki küldik csomagonként 1x er 40 eu a szállitás tök mind 1 menyit ,,jó mondjuk nem traktornyi árura de pár dolgot összeszed az ember és 40 eu postaköltség plusz de irja is a végén mikor meg rendeled a lisztát
üdv minenkinek
A szer neve: motip a gyártó Rain away a név,