Ha rozsdamentes acél Racing rendszer, akkor arra viszonylag könnyedén fel lehet hegeszteni egy lambda csatlakozást, ha viszont titán Evo rendszer az már egy kicsit problémásabb. Hívd fel az AGO motors-t, ö meg tudja mondani, hogy hol csinálják meg, talán Orosházán, ha jól emlékszem. De abban is tud segíteni, hogy a lambda szenzort hogyan kell kikötni a rendszerből.
Hogyan és mennyiből sikerült behozni a cuccot. Kellett -e rá vámot fizetni? Engem is érdekelne egypár cuccos a nagy vizen túlról, nem szakmai okokból kérdezem (vámos vagyok).
Sziasztok Busások! Egy olyan jellegű segítségre lenne szükségem, hogy rendeltem USA-ból egy 4:1 akrapivic racing rendszert ami meg is jött pár napja, viszont ahogy nézegetem nincs hely rajt a lambdaszondának. Van-e errer vmi megoldás, vagy ilyenkor mi a teendő? Kérem ha valaki tud segítsen! Előre is köszi.
Szondázni szeretnék(Mister,és én) a társaságot,hogy kit érdekelne a szilveszteri buli Hévizen.Kérnénk aki ugy gondolja hogy velünk,illetve a társasággal szeretné elbucsuztatni ezt az évet,az irja fel magát,hogy elkezdhessünk számolni.
Szondázni szeretnék(Mister,és én) a társaságot,hogy kit érdekelne a szilveszteri buli Hévizen.Kérnénk aki ugy gondolja hogy velünk,illetve a társasággal szeretné elbucsuztatni ezt az évet,az irja fel magát,hogy elkezdhessünk számolni.
hali
ebböl nem szeretnék kimaradni!
3 an lennénk de ez még nagyon függ az irországomtól is 1 hónap múlva sokkat többet tudnék nyilatkozni ahogy meg járom majd üdv
1)Mister+Misterné
2)Milka+Milkáné+Kismilka
3)Menyu
s+
Gabica
4)Karelatálat
5)zoohayabusa+(öcsik) gt-karoly+Riki
Kitekered a menetből, aztán kiveszed. Az újba meg hegeszteni kell egy anyát.
Hogyan és mennyiből sikerült behozni a cuccot. Kellett -e rá vámot fizetni? Engem is érdekelne egypár cuccos a nagy vizen túlról, nem szakmai okokból kérdezem (vámos vagyok).
Köszönettel Mister és Milka
1)Mister+Misterné
2)Milka+Milkáné+Kismilka
3)Menya
+Gabica
4)Karezállat
5)Dodo+Ancsa
6)Maistear+Niki
7)Zooha
yabusa+2fö
1)Mister+Misterné
2)Milka+Milkáné+Kismilka
3)Menya
+Gabica
4)Karezállat
5)Dodo+Ancsa
6)Maestear+Niki
7)Zoo
hayabusa+2fö
ebböl nem szeretnék kimaradni!
3 an lennénk de ez még nagyon függ az irországomtól is 1 hónap múlva sokkat többet tudnék nyilatkozni ahogy meg járom majd üdv
1)Mister+Misterné
2)Milka+Milkáné+Kismilka
3)Menyu
s+
Gabica
4)Karelatálat
5)zoohayabusa+(öcsik) gt-karoly+Riki
1)Mister+Misterné
2)Milka+Milkáné+Kismilka
3)Menyu
s+Gabica
4)Karelatálat
5)
1)Mister+Misterné
2)Milka+Milkáné+Kismilka
3)?
...alakul ez!
Én eddig csak tologattam,de azt is fájdalmasan,mert nehez....
Keresnek 3 Hayabusást,akik ma Csepel-Lőrinc útvonalon száguldoztak!