Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, az emilem: ktmsx@axelero.hu
szeva fistván! köszi a tippet, ha elküldöd a telszámod az emilemre, felhívlak tán tudok segíteni, bár nagy csoda itt se nagyon van.
"hogyan kell kikötni a rendszerből"

Kitekered a menetből, aztán kiveszed. Az újba meg hegeszteni kell egy anyát.
Ha rozsdamentes acél Racing rendszer, akkor arra viszonylag könnyedén fel lehet hegeszteni egy lambda csatlakozást, ha viszont titán Evo rendszer az már egy kicsit problémásabb. Hívd fel az AGO motors-t, ö meg tudja mondani, hogy hol csinálják meg, talán Orosházán, ha jól emlékszem. De abban is tud segíteni, hogy a lambda szenzort hogyan kell kikötni a rendszerből.
Hogyan és mennyiből sikerült behozni a cuccot. Kellett -e rá vámot fizetni? Engem is érdekelne egypár cuccos a nagy vizen túlról, nem szakmai okokból kérdezem (vámos vagyok).
Sziasztok Busások! Egy olyan jellegű segítségre lenne szükségem, hogy rendeltem USA-ból egy 4:1 akrapivic racing rendszert ami meg is jött pár napja, viszont ahogy nézegetem nincs hely rajt a lambdaszondának. Van-e errer vmi megoldás, vagy ilyenkor mi a teendő? Kérem ha valaki tud segítsen! Előre is köszi.
Szép jo estét!

Szondázni szeretnék(Mister,és én) a társaságot,hogy kit érdekelne a szilveszteri buli Hévizen.Kérnénk aki ugy gondolja hogy velünk,illetve a társasággal szeretné elbucsuztatni ezt az évet,az irja fel magát,hogy elkezdhessünk számolni.

Köszönettel Mister és Milka

1)Mister+Misterné
2)Milka+Milkáné+Kismilka
3)Menya
+Gabica
4)Karezállat
5)Dodo+Ancsa
6)Maistear+Niki
7)Zooha
yabusa+2fö
Tudom az enyémet se tudod!
Szép jo estét!

Szondázni szeretnék(Mister,és én) a társaságot,hogy kit érdekelne a szilveszteri buli Hévizen.Kérnénk aki ugy gondolja hogy velünk,illetve a társasággal szeretné elbucsuztatni ezt az évet,az irja fel magát,hogy elkezdhessünk számolni.

1)Mister+Misterné
2)Milka+Milkáné+Kismilka
3)Menya

+Gabica
4)Karezállat
5)Dodo+Ancsa
6)Maestear+Niki
7)Zoo
hayabusa+2fö
Azt a nevet a joooooo isten se tudja megjegyezni!
Pedig így jobban teccik
nem karel a tálat he!
hali
ebböl nem szeretnék kimaradni!
3 an lennénk de ez még nagyon függ az irországomtól is 1 hónap múlva sokkat többet tudnék nyilatkozni ahogy meg járom majd üdv
1)Mister+Misterné
2)Milka+Milkáné+Kismilka
3)Menyu
s+
Gabica
4)Karelatálat
5)zoohayabusa+(öcsik) gt-karoly+Riki

1)Mister+Misterné
2)Milka+Milkáné+Kismilka
3)Menyu
s+Gabica
4)Karelatálat
5)
1)Mister+Misterné 2)Milka+Milkáné+Kismilka 3)Karel az állat
én benne vagyok
Szép jo estét!

1)Mister+Misterné
2)Milka+Milkáné+Kismilka
3)?
Addig jó míg nem a rendörség keres
Nem én voltam az egyik.
Ceva Tuning!
...alakul ez!
Rá kellene ülni?Nem csak rollereznyi vele?
Én eddig csak tologattam,de azt is fájdalmasan,mert nehez....
Tittelett!
Keresnek 3 Hayabusást,akik ma Csepel-Lőrinc útvonalon száguldoztak!
nem úgy van hogy "... mégis megbotlik" ?
jól választott