Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali
a dzseki fent van,e-bay en,kb abban az arban de csak xl es meretekben,már én is nézegettem szemezgettem vele,de nekem M-es kell...

más
eladó, az enyhén sérült Scorpion kipufogóim,,,40 ért, darabja
és a sérült Corbin dobozok,,fél árban gyári árától 170 ezerért
nektek szóltam elöször nem kiabálhattok rám semmit
üdv
fel rakom e bay ra meg ide is a sport motorra .....
Jeep!

Szülinapom dec.25,azaz karácsony!Igy duplán kérek,listámat idöben eljuttatom!

Köszönet kicsimilka.
Én az ajándéklistámat felirtam apának.Sorolom:tankpad,ledes hátsó lámpa,amiben benn az index,új tanktáska stb. És még szerény voltam.
Jó kis szülinapi ajándék.
Szia!

Pontosan nem tudom az árát mert kaptam szülinapomra....de valami 230$ plusz még postaköltség meg valami vámot is kellett,pontosan nem tom az árát,de itten körül
Az ára publikus?
Nagyon jól néz ki!
Sziasztok
Megjött a kabátom texasból
Mostmár nem lehet letagadni mu újság
Na igen.
Meg asszem királykék-fekete lesz még.A vértesszőlősi Suzukiban mutatták a katalógust hogy elcsábuljak.
Lesz vagy négyféle szinben.Gyöngyházfehér,fekete,az a narancsos-piros amit ált.mutogatnak meg mégegy,de nem tudom milyen.Egyszinűben nem lesz,csak feketében.
Úgy hallottam a kékből még van egy darab Érden, de már 3milla az ára.
Ugy látom mi fuvarosok nem csak összetartunk,de az izlésünk is egyforma!
Huuuuuuuuuuu telljesen felizgattál!Megyek is utánna.
Viccelsz? Megakarom venni mind a hármat
Miért ugy is csak egyféle szinüt vennél nem?
egyébként ötezer promot megnéztem a k8-ról és kizártnak tartom, hogy csak egy féle színben lehet majd kapni jövőre....nagy mellélövés lenne. Ennyire nem csacsi a suzuki.
A múltkor nagyon be voltam rúgva és majdnem elgondolkodtam a Zizin, de szerencsére kijózanodtam
Eszetekbe ne jusson
Ja cool...és ráadásul ezt a kéket 2,7 milláért hirdetik most, mivel tavalyi kifutó szín... ( A busások Istene bocsássa meg nekem...hogy egy pilanatra elkószáltak gondolataim )
Lehet, hogy nem ide illik,de ez a nagy zizi nekem is bejön.