Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem voltam még.
Akkor még szerencséd volt.Devils börzére szoktál menni?
Nekem csak a balos dobomat vitte el de az is elég drága játék. Nagy szerencsém volt hogy ennyivel megúsztam.
Már nekem is fizetnénke ha lenne mire. A Yoshi magyar importőre elég balfék társaság eddig nem tudtak intézni semmit. :(
Nekem a férjem lezúzta a bal felét,de 1 hónapon belül fizettek.Ezért én nem panaszkodhatom.
Én is harcoltam velük.Kivonattam a télre a hayát a forgalomból és a biztit is lemondtam.Aztán csúnyán néztek.
Igen tapasztaltam. Júli 2. -án jöttek belém és még mindíg nincs elintézve.....ááááá
Nem szabad békénhagyni őket,mocsok egy banda!
Én is imádtam az enyémet. Végül most sincs rossz hangja csak esztétikai hibája van. A biztosító fizeti a cserét csak eredetileg úgy volt hogy egy dobot kell de mivel nem lehet már ilyet kapni most kell futni egy kört a biztosítónál hátha belemennek egy komplett cserébe. :)
Na akkor ezt megbeszéltük.
Köszi. Akkor majd meglátjuk.
Nekem egyenlőre jó ami fent van,imádom a hangját.
Az biztos.A Bódis szerintem jó.
Még egyenlőre futok egy kört a biztosítónál egy komplett Yoshi cserén. Szerencsémre ilyen dobot már nem gyártanak és felemást meg nem akarok feltenni hülyén is nézne ki.
Egy ismerősömnek az van fenn,nagyon dicséri,jó a hangja is.
sziasztok

Valakinek van tapasztalata Bódis kéménnyel kapcsolatban busán?
Sajna az egyik yoshimat elvitte egy autó és felmerült mint lehetőság egy komplett csere.
Köszi
üdv.
Csak anyit fűznék hozzá: Ne tetézzétek a bajt!
Látom Zoo ott vagy!
fiveurban
jogos
mert ugye nézzük meg a 2 xx az még gyerekeknek való 3 xxx az lenne a felnött bringa
mr.hayabusa most néztem meg a képeket, nagyon szépen köszi
Milka!
Nagyon szeretnék úgy állni anyagilag hogy kényeztethesselek, és vegyek neked végre egy felnőtt motort
Tudod,hülyének lenni nem nehéz!Én meg alapbol nyomom!
ok, nekem is elvileg úgy van ,de ha ez összejön akko inkább erre mek...
hát nem tudom segítek amit tudok én biztos nem megyek el és ez nem ellened vagy ellenetek irányúl hanem mert már van progim
Figy., de van aki tuti nem mocival jön el...szóvall....Ha sikerül...
én drukkolok a legjobban a hó ellen elhiheted