Nekem csak a balos dobomat vitte el de az is elég drága játék. Nagy szerencsém volt hogy ennyivel megúsztam.
Már nekem is fizetnénke ha lenne mire. A Yoshi magyar importőre elég balfék társaság eddig nem tudtak intézni semmit. :(
Én is imádtam az enyémet. Végül most sincs rossz hangja csak esztétikai hibája van. A biztosító fizeti a cserét csak eredetileg úgy volt hogy egy dobot kell de mivel nem lehet már ilyet kapni most kell futni egy kört a biztosítónál hátha belemennek egy komplett cserébe. :)
Még egyenlőre futok egy kört a biztosítónál egy komplett Yoshi cserén. Szerencsémre ilyen dobot már nem gyártanak és felemást meg nem akarok feltenni hülyén is nézne ki.
Valakinek van tapasztalata Bódis kéménnyel kapcsolatban busán?
Sajna az egyik yoshimat elvitte egy autó és felmerült mint lehetőság egy komplett csere.
Köszi
üdv.
Már nekem is fizetnénke ha lenne mire. A Yoshi magyar importőre elég balfék társaság eddig nem tudtak intézni semmit. :(
Valakinek van tapasztalata Bódis kéménnyel kapcsolatban busán?
Sajna az egyik yoshimat elvitte egy autó és felmerült mint lehetőság egy komplett csere.
Köszi
üdv.
jogos
mert ugye nézzük meg a 2 xx az még gyerekeknek való 3 xxx az lenne a felnött bringa
Nagyon szeretnék úgy állni anyagilag hogy kényeztethesselek, és vegyek neked végre egy felnőtt motort