Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok,köszönöm szépen! Bár most 2-3 hétig nem leszek,de ha itthon leszek akkor megyek
Be vállalunk persze! Ide fel szoktam írni a pálya napokat,gyere ki nyugodtan,segítünk.
Szia busati!

Köszönöm a jó tanácsot és a biztatás!
Lehet,hogy az lesz a legjobb.,ha lemondok róla!
Szép a mocid,de én még most nem tudom megvenni!Tavaszra szeretném ha meglenne, és a K8-ast szeretném
Azért köszönöm,hogy gondoltál rám
Tudom,hogy mindenki csak jót akar!
Azért kérdezek tapasztalt motorosokat,mert én még kezdő vagyok.Így nem ásom meg a saját síromat!
Szia milka!

Köszönöm a te velémenyedet is.A pályázás jól hangzik,és élni fogok a lehetőséggel!
Viszont tényleg kérni fogom a te vagy Menyus segítségét,persze ha csak elválaltok egy kezdő zizi motorost
Mikor akarsz indulni?
Igen!És a kanyar sebesség is sokkal kissebb az XX-el nézd:
?
Holnap talizzunk indulás előtt!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Egész héten intéztem az ügyeimet! Egyik hivatalból a másikba! Vólt ahol a sorszámon az vólt, hogy 51-en vannak előtem!
4 5-ezren tartsd akkor meg nem veszelyes
CsCsCsCsCsCsCsCsCsCsCsCsCsCsÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Jövök hát!Mi van veled nagyon el vagy tünve
Gyere légyszi, mert ezek után az XX-esek engem kinyírnak!
ja frankohájhullamokon evezni
Szia Menya! Jössz holnap?
Szia Bömpi! Legyél tökös csaj és vedd meg álmaid motorját! De aztán óvatosan a gázzal! Milka barátomnak teljesen igaza van! A Busa nem kis motor! Vagy esetleg vegyél egy XX-et! Jóval gyengébb és lassúbb motor mint egy BUSMAN! ( Hű ezt jól esett leírni! )
Az az igazi!
Persze...120 kilósokra
néger csajokra gondoltal?akkor talan van
Mit izgulsz csöle ugyis eladod nem?
A ratyi uj k6 most 2,5 10%-tol el vihetö 120 havi törlesttövel!Ez van De a yosy kémény érdekelne!Van gyári karc mentesem helyette