Ez tapasztalat?Vagy ........Ha nem piszkálod a gyári nyomaték tiltást kezes bárány marad,nem emelgeti az elejét szépen fokozatosan adja le a kraftot!Nem rég ki próbáltam 1 k6 1000-es gixert hát nem nagyon tudtam gyorsulás közben lent tartani az elejét,sokkal idegesebb mint a busa
Csak tavaszra lenne meg,mert akkor lesz meg a teljes ára
Igen,de sajna szinte alig van szabadidőm és ezért a mociért elég sokat (kell,kellett) dolgoznom!
Köszönöm szépen a biztatást!
Nekem azt mondták,hogy robogót vegyek és utána vehetek nagyobb motort!
Én tudom,hogy jót akarnak,de ha én ilyet szeretnék akkor ez is lesz belőle.
Nekem is olyannal kéne mennem aki rutinos,és akkor azért biztonságba lennék vele
Szép motor
Bömpi legalább eljutott oda hogy meg tudná venni.
Én még mindíg aztmondom hogy ne ilyennel kezdj! gs500, vagy ha rendes sportmocis élményre vágysz akkor rs125 (mindenféle elfogultság nélkül :) )! Ezen elsajátíthatod az alapokat, és hidd el erőben ez sem kevés, még engem is meglep néha ez a csekély 34paci, pedig nem vagyok egy 60 kilós srác.
Tehetséges kivételek mindig vannak.
A 600-as talán megy 270-et, de nem ez a gáz.
Hanem az, hogy a 600-nak odacsavar a városban 2-ben 70-nél és szépen elkezd gyorsulni, a Busa ugyanennél a mutatványnál vagy ledobja, vagy kivágódik a segge.
Vedd meg nyugodtan!Egy barátom 20-éve tavaszal vett busát,ugy hogy elötte csak robogozott!Az apja persze rám bízta,hogy csak velem ill mögöttem motorozhat!Rettegve indultam el,elötte persze elméletben ki képeztem,és fel vittem a ringre,mert ott ugye nagy baj nem lehet.Mos már tul van a 10000.Km-én!Él és virul,el sem esett,és be vallom öszintén,hogy már ha akarnám se tudnám le rázni!
Itt van ő az: A tanítványom!
Jogos.
De vannak "még igazabb" típusok, amik között a Busa előkelő helyet foglal el.
Még egy gyakorlott motorosnak is kihívás, nem egy újonc nőnek.
Ti sem mondhatjátok teljes lelki nyugalommal, hogy vegyen csak ilyet.
Szia dodo!
Köszönöm a biztatást
Már kezdek bizonytalan lenni,mert mindenki lebeszél róla,hogy nem ilyet kéne vennem!
Ennek ellenére nem érdekel! Tudom,hogy jót akarnak,de nekem akkor is ez kell
Szia Csöle!
Hát az az igazság,hogy ez lesz az első motorom...ezért óvnak tőle
K8-ast szeretnék ezt nézegetem már 2 hónapja nagyon meg
Ebben igazat adok neked,mert sok ember van aki ész nélkűl motorozik és ezért néznek le minket,akik normálisan közlekednek és csak a szenvedélyüknek élnek!
Szia Bömbi ne halgass senkire,ha a busa tetszik akkor azt kell venni,az hogy nő vagy pasi nem az számít, a termete ellenére ez a motor egy nagyon kezes,stabil futóművel rendelkezik.Sokszor kerültem már olyan helyzetbe ha nem a busa lett volna alattam akkor bukta"pl úthiba,bukkano,kátyú. Egyszóval nem kell ettől félni,sok csodálatos percet tud szerezni a tulajnak.
Hááát...ez a "Busával meghalsz" okítás ez mindig elhangzik. Szerintem sem kezdő motor az tuti. De ha valaki hülye az meghal 125-össel is. Ez is tény. Alapjában véve rengeteg múlik azon, hogy mivan a két füled között
A másik hozzászolás, hogy a fékek nem olyan harapósak mint a gixeren...ha k8-ast veszel majd, az már tuti olyan harapós...
Szia Szöllő!
Hát én a Busába vagyok,de nagyon alig várom,hogy megvehessem!
Sajna nem ajánják nekem,mindenki lebeszél róla...azt mondták,hogy azzal meghalok
A jogsim már meglesz!
Köszke
Szia Bömpi,ha motort szeretnél venni szerintem előtte keress alkalmat egy próbakörre.Senkise házasodik már úgy,hogy nincs előtte egy kis pity-puty.Na komolyan olyan mot,kell venni amibe BELEZÚGSZ!,és több hét után is még az jár a fejecskédben.Na akkor megtaláltad,apropó jogsi?Na hajrá üdv Szöllő
Igen,de sajna szinte alig van szabadidőm és ezért a mociért elég sokat (kell,kellett) dolgoznom!
Nekem azt mondták,hogy robogót vegyek és utána vehetek nagyobb motort!
Én tudom,hogy jót akarnak,de ha én ilyet szeretnék akkor ez is lesz belőle.
Nekem is olyannal kéne mennem aki rutinos,és akkor azért biztonságba lennék vele
Szép motor
Én még mindíg aztmondom hogy ne ilyennel kezdj! gs500, vagy ha rendes sportmocis élményre vágysz akkor rs125 (mindenféle elfogultság nélkül :) )! Ezen elsajátíthatod az alapokat, és hidd el erőben ez sem kevés, még engem is meglep néha ez a csekély 34paci, pedig nem vagyok egy 60 kilós srác.
A 600-as talán megy 270-et, de nem ez a gáz.
Hanem az, hogy a 600-nak odacsavar a városban 2-ben 70-nél és szépen elkezd gyorsulni, a Busa ugyanennél a mutatványnál vagy ledobja, vagy kivágódik a segge.
Itt van ő az: A tanítványom!
Pedig én megveszem,legfeljebb olyan emberrel megyek motorozni aki már profi
De vannak "még igazabb" típusok, amik között a Busa előkelő helyet foglal el.
Még egy gyakorlott motorosnak is kihívás, nem egy újonc nőnek.
Ti sem mondhatjátok teljes lelki nyugalommal, hogy vegyen csak ilyet.
Köszönöm a biztatást
Már kezdek bizonytalan lenni,mert mindenki lebeszél róla,hogy nem ilyet kéne vennem!
Ennek ellenére nem érdekel! Tudom,hogy jót akarnak,de nekem akkor is ez kell
Hát az az igazság,hogy ez lesz az első motorom...ezért óvnak tőle
K8-ast szeretnék ezt nézegetem már 2 hónapja nagyon meg
Ebben igazat adok neked,mert sok ember van aki ész nélkűl motorozik és ezért néznek le minket,akik normálisan közlekednek és csak a szenvedélyüknek élnek!
Hááát...ez a "Busával meghalsz" okítás ez mindig elhangzik. Szerintem sem kezdő motor az tuti. De ha valaki hülye az meghal 125-össel is. Ez is tény. Alapjában véve rengeteg múlik azon, hogy mivan a két füled között
A másik hozzászolás, hogy a fékek nem olyan harapósak mint a gixeren...ha k8-ast veszel majd, az már tuti olyan harapós...
csáo!
Hát én a Busába vagyok,de nagyon alig várom,hogy megvehessem!
Sajna nem ajánják nekem,mindenki lebeszél róla...azt mondták,hogy azzal meghalok
A jogsim már meglesz!
Köszke