Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tasi sajna nem tudom bontásra fel ajánlani a motorom,semi eredeti tartozékát,várom a biztositót..
azt irtam ha valakinek kell az óráim,azt úgy elméletilleg megoldható ha az is 300 as ,meg 27 ezernél kevesebb km legyen benne mondjuk 17 ,és csere,,,ha 17 van benne még fizetni se kell érte meg eggyeztünk...és illuminátoros,képeken látható...
Tasi

Hívj a lemezek ügyében!
Zoo-tól szeretném kérdezni!

Nem tud-e segíteni nekem kellene a busámra a lábtartó felett lévő lemez...a szárny alakú mindkét oldalra,az nem maradt neki épen!?!

előre is köszi !

Tasi
Azért a nagy zizi jól elment a busának. Az egyik ismerősnek van egy ilyenje, az enyém elől nem tud megszökni...
Gooo Milka Goooo! Ámen.
Hát sajna ez van!
Most irhatnám,hogy 2mi korunkba2,meg mi "öregek",de akkor lehetöség se volt,ilyen komoly vasakra!Ezért talán,jobban végigjártuk azokat a bizonyos"lépcsöfokokat"(betekerös riga 1982,berugos verhovina 84,jawa mustáng,simson,stb).És csak sokára "benött fejjel,és önkontrollal,tudtunk "nagy" vasakat venni.Nekem egy Kawa 600 GPZ-m volt az elsö nagy vasam(1989).Még a család telljes valutalapját kiüritettem hozzá,meg irány a feketepiac valuta vétel.Szoval volt lépcsö a köbcentibe,és telljesitménybe.De sajnos ma már ez nincs!Bemész a boltba,elhozod(kp. vagy részlet),leteszed a megfelelö jogsit,és usgyi neki.Csak épp a rutin hiányzik.Ja és nem gyözöm hangsulyozni TEsSÉK PÁLYÁZNI nagyon sokat csiszol az emberen(tudásán).Régebben legalább jogsihoz kötötték a motorvételt a kereskedök(már az se kell).Lehet evvel az irásommal nem lettem népszerü a fiatalabb motorosok körében,de ez a véleményem!
csölle
ez szemétség a tiltás nincs benne a mocikban,óra akadás és 11 es fordulatig el megy a pilóta vele!
azért érzödik igy is hogy mennyit jelent az a gyári 192 paci,mekkorát mennek vele azok a pilóták....
úgy látom igy órákról is nagyon bivajra sikerült ez a motor!
ez faxa hir,itt az élö példa az orrunk elött kiknek adnak fullos jogsikat....
no mind 1
lényeg hogy nekem be lopta magát a szivembe, és szivesen gurultam volna vele 1 kört
a k.benjivel
csak velem vigyázni kell mert én még a határokon is túl akarok motorozni
ami néha igy sül el...
nem tudok róla, hogy lenne szinkronizált változat. De nem is lényeges. Mert kibaszott állat a k8.
Rosszul!

Páv minösittássel,16-éves kortol.
Köszi Csöle, de nemtudod nincs meg ez szinkronosba?
Krisztián!

Nézd vissza 1-2 lappal a fórumot, adtam 2 linket is a tesztről!

üdv
mr haya
noooo mit látok még a képeken Metzeller? cipöben nyomod,közúton,ehhhh
vagy különleges alkalom vol?-pálya szagú a dolog
18 évesen hogy lehet fullos jogsihoz hozzá jutni ,mociból asszem 21 töl lehet ilyent lovagolni...
vagy rosszul tudnám?
Köccke Cool!
A napokban volt az eurosporton egy tesztfilm a k8-as hayabusáról meg a b-kingröl.
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni vagy megnézni?
Akkor vegyél másik gummát!

Az én Hayagocsim gázra olyan szépen emelgeti az elejét, ahogy az elő van írva!

De ezt egy Gikszeresnek illik tudni!

A Tasla
huzogass ilyeneket inkabb
Ezt nem csak a haya csinálja meg, hanem minden sportmoci.
Talan fokozatosan kene gazt adagolni a hirtelen nagy gaz tutira elcsavarja a kereket
jah és haja előtt gixer 600
nem kell csutkagázzal indulnom meg nem is szoktam de néha jólesik odaverni neki és ha 50-60 ról oda rántom elkapar meg tolja ki se ggét és ezt csinálja 2.-3-. ig
Mr nézd meg itt: Lámpák