Én is sajnálatomat fejezném ki a baleset miatt, és kívánok mielőbbi gyógyulást.
Van esetleg valakinek köztetek Power Commander II-e? Ajánlottak egyet...
Nekem 2000-es a busám, állítólag ez kell hozzá?
Vélemény?
Olvastam a hírt, mi történt, a legjobbakat kívánom neked Zoo és remélem a lábad is rendbe jön. Az a legfontosabb, hogy ne legyen komoly bajod... bármi más pótolható. Kitartás!
Van pár eladó cucc Hayabusához,
Power Commander: 2002-es évjárattól jó bele. 50KHUF. Egyedi behangolása is megoldható az adott motorhoz....
Yoshimura vezérműtengely: használt, 5 versenyt ment, 179.000HUF (uj ár: 380.000HUF)
Mi ujsag Zoo-val es a motorral? Megoldodott? Ma egy ismerosom visszahiv hatha van vmi, mert bar ok csak a kikotokbe visznek kontenereket, de vannak ponyvas ismeroseik akik szoktak spanyolba szallitani.
Nagyon sajnálom Zoo! Folyamatosan figyeltem, ahogy épited a mocid, és most oda az egész. Mihamarabbi gyógyulást kivánok. Természetesen én is körbekérdezem a haverokat, hátha valaki jár arra, és hazahozza a mocid.
Anyit mondott, hogy autópálya felhalytóján elcsúszott a kanyarban. A motor felcsúszott a pályára és az ott haladók elcsapták a motort. Neki a lába ment szét. Hogy pontosan milyen sérülése van erről nem beszéltünk. Szeptember 13.-án hozzák haza Magyarhonban.
most hívott telefonon zoohayabusa, hogy spanyolban kicsúszott az autópályán és nagyon csúnyán összetörte magát. korházban van a lába miatt.
s.o.s segítség kellene, hogy a megmaradt motort haza kellene juttatni spanyol országból.
saját lábán nem jön mert váz törött és nincs eleje sem minden megoldás érdekli normál határokon belül. ha tudtok segíteni tegyétek meg érte.
a motor spanyol ország , la hoya-ban található.
most tolmácsolom, amit írt, hogy olyan érdekelné aki arra jár és fel venné. ( kamionos, stb)
köszönöm és ő is örök hálás lenne!
magyarországi száma 13.-tól: 06-70-532-21-89
kinti száma: +353851406755
tudna nekem valaki segíteni?
ugy kéne megcsinálni ezt a képet hogy a moci kerekei kékek legyenek a meg még egyet amit ezüst!nem tom milyenre fujassam és jól jönne ha látnám hogy néz ki a moci!előre is köszi ha valaki meg tudja csinálni nekem!
Van esetleg valakinek köztetek Power Commander II-e? Ajánlottak egyet...
Nekem 2000-es a busám, állítólag ez kell hozzá?
Vélemény?