Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is sajnálatomat fejezném ki a baleset miatt, és kívánok mielőbbi gyógyulást.
Van esetleg valakinek köztetek Power Commander II-e? Ajánlottak egyet...
Nekem 2000-es a busám, állítólag ez kell hozzá?
Vélemény?
Sziasztok!

Olvastam a hírt, mi történt, a legjobbakat kívánom neked Zoo és remélem a lábad is rendbe jön. Az a legfontosabb, hogy ne legyen komoly bajod... bármi más pótolható. Kitartás!
Mivan Zoo-val? Remélem minden okés kolléga! Már a helyzethez képest.
Zoo

Ha vársz pár napot,lehet hogy az egyik fiam megy arra.Még nem tuti,azért kérem a türelmedet!Amint biztos kereslek,a pontos cimért!
Sajna nem jött össze a részemről sem. Bocs!
Hali. nem tudok még semmit.
Üzeny már rá létszives.

Köszönöm.
Hali,

Van pár eladó cucc Hayabusához,
Power Commander: 2002-es évjárattól jó bele. 50KHUF. Egyedi behangolása is megoldható az adott motorhoz....
Yoshimura vezérműtengely: használt, 5 versenyt ment, 179.000HUF (uj ár: 380.000HUF)

Üdv
AGO Motors
www.agomotors.hu
Mi ujsag Zoo-val es a motorral? Megoldodott? Ma egy ismerosom visszahiv hatha van vmi, mert bar ok csak a kikotokbe visznek kontenereket, de vannak ponyvas ismeroseik akik szoktak spanyolba szallitani.
Sziasztok!
Körbekérdeztem minden szóba jöhető ismerősömet, de sajnos nem tudok segíteni.
Zoo-nak mielőbbi jobbulást kívánok! ! !
Gábor.
mielöbbi jobbulást Zoo nak
:-((
Nagyon sajnálom Zoo! Folyamatosan figyeltem, ahogy épited a mocid, és most oda az egész. Mihamarabbi gyógyulást kivánok. Természetesen én is körbekérdezem a haverokat, hátha valaki jár arra, és hazahozza a mocid.
Zoo !
Jobbulást a motor pótolható, bár a Corbin dobozok nembiztos
Helló

Sajnálom ami történt zoohayabusával jobbulást kivánok neki!sajna a hazaszálításba nem tok semmi segítséget!
Jó hozzászólás, jó pillanatban........
Naaaagyon szep ido van, en most ebredtem, el kene valamikor menni gurulni egyet... ki kell am hasznalni meg a jo idot amig lehet
Én is +kérdeztem a barátomat, aki kamionozik, de sajna nem járnak arra. Mielőbbi jobbulást Tesó!
Anyit mondott, hogy autópálya felhalytóján elcsúszott a kanyarban. A motor felcsúszott a pályára és az ott haladók elcsapták a motort. Neki a lába ment szét. Hogy pontosan milyen sérülése van erről nem beszéltünk. Szeptember 13.-án hozzák haza Magyarhonban.
Írtam a srácnak sms-t. Énis megmozgatok minden kapcsolatot! Aztán kitartás ZOO!
Szia!

Mit tudsz az állapotáról? Mije sérült? Mielőbbi jobbulást neki! Sajnos mociügyben nem tudok segíteni.
Egy kollégám mondta, van ismerős aki kijár, még utánajárunk.
Köszönet, de ha kérhetem neki üzenyetek mert ő a kompetens, én csak tolmács szerepét alakítom.
Sajnálom Jobbulást neki!Aposom kamionos meg kérdezem merre jár,aztán hílak
segítség!

most hívott telefonon zoohayabusa, hogy spanyolban kicsúszott az autópályán és nagyon csúnyán összetörte magát. korházban van a lába miatt.
s.o.s segítség kellene, hogy a megmaradt motort haza kellene juttatni spanyol országból.
saját lábán nem jön mert váz törött és nincs eleje sem minden megoldás érdekli normál határokon belül. ha tudtok segíteni tegyétek meg érte.
a motor spanyol ország , la hoya-ban található.
most tolmácsolom, amit írt, hogy olyan érdekelné aki arra jár és fel venné. ( kamionos, stb)
köszönöm és ő is örök hálás lenne!
magyarországi száma 13.-tól: 06-70-532-21-89
kinti száma: +353851406755
Hellósztok

tudna nekem valaki segíteni?
ugy kéne megcsinálni ezt a képet hogy a moci kerekei kékek legyenek a meg még egyet amit ezüst!nem tom milyenre fujassam és jól jönne ha látnám hogy néz ki a moci!előre is köszi ha valaki meg tudja csinálni nekem!
fogalmam sincs, ha jól emlékszem, itt a múlt hónapban 39 volt a fórumon, de az már elkelt. Hát e körül szeretném.