Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem,hogy nőnek ajánjátok-e a Busát?
Mert ahogy hallom elég veszélyes még egy palinak is!
Van benne erő rendesen én bizos elszálnék a motorral együtt
Nincs Busám, de mentem már azzal is és Gixx1000-rel is, és kb annyi cm vagyok, mint Te. Nekem jobban feküdt a Busa. Határozottan kényelmesebb, jobb az ülés, utast is vihetsz. A Gsxr után csak a fékre kell kel szerintem figyelned, mert ahhoz képest nem túl harapós. Szerintem nagyon frankó gép, ha nem lennék fosós, lehet h én is szemeznék vele.
Ha tudnál egy fényképet küldeni, hogy milyen csatik vannak rajta, akkor megmondom, hogy jó-e hozzá az én adapterem. Ha szerzel adaptert, otthon is állítgathatod.
aha, köszi. Most már csak ki kell telepítenem a számítógépet a garázsba, laptop híján. Nem tudod, úgy is lehet térképet feltölteni, hogy nincs rádugva a motorra,? egyszerűbb lenne a commandert hazavinni.?
A csatlakoztatás gondolom egy soros kábellel történhet. De ebbe nem vagyok biztos. Figyelj, hogy az európai modelleket válaszd és a PC II-höz való legyen!
na kaptam egy power commander 2-est. már csak azt szeretném tudni, hogy kell erre feltölteni a megfelelő térképet? Csak az egység van meg. A commanderen soros csatlakozó van, vegyek egy ilyen kábelt, és dugjam össze valami pc-vel? (tudom, hogy a 2-es gagyi a 3-ashoz képest, de ajándék volt.)
Meg egyáltalán hogyan kell ezt használni? milyen szoftver kell hozzá, hogy egyáltalán felismerje a pc?
Na egyenlőre ennyi kérdésem van, ha van hozzáértő, akkor még feltennék néhány kérdést, ha van kedve az illetőnek válaszolgatni.
Nekem az lenne a kérdésem,hogy nőnek ajánjátok-e a Busát?
Mert ahogy hallom elég veszélyes még egy palinak is!
Van benne erő rendesen én bizos elszálnék a motorral együtt
Nincs Busám, de mentem már azzal is és Gixx1000-rel is, és kb annyi cm vagyok, mint Te. Nekem jobban feküdt a Busa. Határozottan kényelmesebb, jobb az ülés, utast is vihetsz. A Gsxr után csak a fékre kell kel szerintem figyelned, mert ahhoz képest nem túl harapós. Szerintem nagyon frankó gép, ha nem lennék fosós, lehet h én is szemeznék vele.
Tanácsot kérek tőletek. 2001 óta GSX-R-en nyomom. Volt 750 és 1000. Jelenleg 1000-em van. Ti lecserélnétek egy Hayabusa-ra?
Milyen motorozni a Busa-val? Fékek, útfekvés?
Igazából a 188 cm-es magasságom miatt gondolkodok a cserén...
Köszönöm a válaszaitokat!
Egyenlőre nem eladó Ha igen, akkor szólni fogok néked okké? Különben is minek ilyen neked, csak összekaristolnád a döntögetéseiddel
http://www.powercommander.com/...
http://www.powercommander.com/...
A csatlakoztatás gondolom egy soros kábellel történhet. De ebbe nem vagyok biztos. Figyelj, hogy az európai modelleket válaszd és a PC II-höz való legyen!
Meg egyáltalán hogyan kell ezt használni? milyen szoftver kell hozzá, hogy egyáltalán felismerje a pc?
Na egyenlőre ennyi kérdésem van, ha van hozzáértő, akkor még feltennék néhány kérdést, ha van kedve az illetőnek válaszolgatni.