Bocsi, hogy megint bele vaúúú, de: azt veszel amit akarsz és a pénztárcád enged! Szerintem próbálj ki egyet ugy hogy lassan mész vele fékezés kanyarodás stb. hogy átérezd, van e fizikai korlátod a motor biztonságos megtartásában. Ha van akkor mindenféleképpen kisebbel kezd a motorozást. Akik lebeszélnek róla a biztonságod miatt aggódnak, és tény hogy 1 kis 600assal könnyebben boldogul az ember főleg a kezdő. Nekem is könnyű volt a vizsga az 500 Suzukival az XX-el azért nehezebb lett volna. Szóval ezeket vedd számításba. Oké, hogy tetszik, de mindenféleképpen próbáld ki mielőtt veszel 1et.
Tittelett!
Az én véleményem az,hogy: -AZTAT A MOTROT KELL MEGVENNI AMIBE BELESZERETTÉL!
Punk- tum!És kész! ha pont egy busáról van szó.....akkor gratulálok,mert nekem is ez volt a szívem vágya....Ahogy megláttam beleszerettem,és még most is tart....minden pillanatban!
Semmi pénzért sem válnék meg Tőle...Rosinantétól!
A régi rs kisebb mint az nsr... de megint elfogult vagyok és megint odajutnánk, hogy mindenki a sajátját dícséri. ezért azt mondom én is, mind a két gép másban erős, ennyi! sry offért! Békülésnek majd feltötlök egy képet...
szerintem nem kell egy lapon említeni az rs-t meg az nsr-t ezt mindenki tudja aki ebben a kateg.ban nyomul. Ne értsd félre a kis nsr is marha jó gép csak hát nem abban jó amiben az rs.
erre nem tudok mit mondani, ez tényleg így van. Azt hiszem kettőnk közül én motorozok másfél éve egy ilyen vassal, és én tudom miket reagálnak rá az (egyébként) laikus emberek.
De ha kezdő vagyok,akkor is vehetek Busát?Mert van aki lebeszél róla és van aki szerint vehetek
. . . . MEGGYÖTT! . . . .
NAAAOOON KÖCCÖNÖM!DÖNÖRŰ!
Mégegyccer köccke!
Az én véleményem az,hogy: -AZTAT A MOTROT KELL MEGVENNI AMIBE BELESZERETTÉL!
Punk- tum!És kész! ha pont egy busáról van szó.....akkor gratulálok,mert nekem is ez volt a szívem vágya....Ahogy megláttam beleszerettem,és még most is tart....minden pillanatban!
Semmi pénzért sem válnék meg Tőle...Rosinantétól!
Nem tudom már mit csináljak
Nekem ez a motor tetszik és ilyet szeretnék.
Nekem most GSX-R 1000-em van. Nem akarlak megbántani, de nem kezdő kezébe való motor. Könnyen ön és közveszélyessé válhat az ember.
A nagyon közé nem úgy fogsz tartozni, hogy veszel egy Haya-t vagy egy Gixxer 1000-et. Hanem úgy, ha tudod kezelni a motorodat. Akármilyen legyen is.
Számos "nagy" motorost látni nagy motorral, kiknek 1.5 centis majré csík van a motorján...
De persze Te választasz és Te döntesz.
Bármit is veszel sok sikert kívánok hozzá!
Mikor lesz?
Na mostmár tényleg össze zavartatok
Mind1,nem mondok le a mociról
sorry az OFFért busások, leléptem.