Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Viktor!

Köszönöm,hogy egyetértesz velem.
Nem azért akarok én sem Busát mert,hogy mekkora sebességre képes,hanem mert ez tetszik!
Én nem vagyok az az eszeveszett motoros,aki veszélyesztetni akarja a saját és mások életét!
Magamnak szeretnék örömet szerezni,azzal,hogy meg lesz az a motorom amit szeretnék.
Gyakorolni pedig akkor is tudok ha meg lesz a motorom,hogy rutinosabb legyek
Szép a Busád!
Ezt mindenki tudja... Respect!
Ugye nincs harag,de erre csak így tudok reagálni:
egy rs125 is nagymotor :) mindenki 600asnak nézi.
Szia minq!

Motorozni motoroztam csak utasként,de már meguntam ezért szeretnék egy saját motort!
Tudom,hogy elég nagy erő van benne és sokra képes a Busa,de nekem akkor is ez az álmom.Már 1 hónapja ezt nézegetem a neten és tudom,hogy úgy sem lesz nyugalmam amíg nem lesz az enyém
Ha nem Busát akkor GSX-R1000 vennék,de arról is lebeszélnek
Minden barátom,ismerősöm ezzel jön,hogy se Busa,se Gixxer csak robogó.
Ismerem magam és tudom,hogy nem adom alább.Tudom,hogy mindenki félt és óv,de nekem akkor is nagy motor kell és nem 1 robogó.
Én csak a nagy motorokat szeretem mindíg azok közt voltam és leszek!
Szia Bömpi!

Bocs, hogy beleszólok. Szerintem, nyugodtan vegyél Busát.
Én is tartottam tőle, de rájöttem, hogy ésszerűen kezelve kezesbárány lesz.
Ugyanúgy meg lehet vele tanulni motorozni vele, mint bármi mással, és az is lehet, hogy jobban is jársz, ha egyből ezt szokod meg.
A mai napig nem bántam meg, hogy megvan, és nem is cserélném el semmi másra.
A Busa az Busa, a motorok között egyéni még napjainkban is, és nem lehet máshoz hasonlítgatni.
Tisztelni kell, és nem lesz semmi gond. Én így gondolom...
(de ez csak egy vélemény)
Szia Bömpi!

Amennyiben még nem motoroztál ne vegyél Busa-t első motornak. Nagyon nagy sebességre képes nagyon rövid idő alatt.

Hiába vagy óvatos, egy bizonyos idő elteltével húzni akarod neki, mert különben nem vennél Busát. Gyorsan menni pedig rutin hiányában és a nagy sebességgel való közlekedés tapasztalatának hiányában nem életbiztosítás.

Szerintem egy 400-500-as motorral kezdj. S ha azt biztonságosan kezeled lépj előrébb.
Szia!

Köszönöm szépen a véleményedet. Én is arról hallottam, hogy a fék nem az igazi. Viszont azt is hallottam, hogy fém fékcsővel lehet rajta javítani.

Sose legyen nagyobb gondom, de nem tudok dönteni mi legyen...árban nagyon jó ajánlatot kaptam a mostani Busa-ra...béna vagyok, hogy így tökölődök?
Most már kicsit jobban,de a szombati buli még nem 1000%Jól hoztad a csövedet
Hát ez a magaslabda le lett ütve....... nem is kicsit
Menxya!

Gabica hogy van?
Köszi!
Jobbulást kívánok neked és gyors felépülést!
Történni történt, mert a terhelhetőség meg a hajlítás még korántsem biztos. De ez van.
Remélem hogy jól alakul és jövőre Menya tanonca lehetek
Légy üdvözölve a klubban!
Oksa igyekszem
Eddig is volt!Nem szoltál!Szedd össze magad és mehetünk!
Szia!
Én is megbírom állni,hogy ne száguldozzak,főleg,hogy nem vagyok rutinos!
Szeretem az adrenalint és szeretem kipróbálni a motor erejét,de csak azzal aki már tapasztaltabb mint én.
Hú,de durva! Még jó,hogy nem történt komolyabb bajod
Szia!

Csak annyit tennék hozzá, hogy én is nagyal kezdtem (CBR1100XX) és normálisan is lehet közlekedni vele.
Minden az agyban dől el, hogy megtudod e állni hogy ne húzd! Én megtudtam. A másik fele, hogy összetörtek engem is meg a mocit is, de ha 400-as veszek akkor is összetörtek volna mert nem volt esélyem megállni! (Ez már a hivatalos rendőri vélemény!)
A baj az hogy nem csak rajtad múlik.

Mint mindennek ennek is kétoldala van. Benne van a pakliban, de a szerencsén múlhat az életed és a felépülés is lehet kétséges.
Majd én is jeletkezem hozzád tanulni.
Ha van még felvétel
Akkor már 2 magas csajszi lesz, csak én barna vagyok!
Ja !A Citadellán szoktam látni egy magas szöke hosszúcombut busával!Évek ota ki jár vele!
Hát igen ezekre a dolgogra vigyázni kell!De ez nem típus függö,inkább gumi meg vérmérséklet kérdése szerintem
Hát a lábbammal nem lesz gond,mert elég magas vagyok
Én sem azt mondtam, hogy emelgeti az elejét. Olyan hosszú mint a vonatfütty és nehéz is...persze, hogy nem emeli az orrát.
Nekem az ezresnél is vigyázni kell, mert hideg gumival tud járkálni a hátulja.