Igen. Egyszer már voltam, igaz kölcsönmotorral, egy R1-essel, amit nem nagyon mertem azért borítgatni, meg azt sem tudtam, hogy hanyadik sebességben vagyok, mert a váltója ugyan normális beállításu volt, de én már hozzászoktattam magam a fordított kiosztáshoz. Így sikerült 2.44-et mennem. Az időeredmény nem ad okot túl nagy büszkeségre, de volt olyan ismerős, aki ugyanezzel a motorral már volt 3-szor nyíltnapon, és ő 2.55-3.00 körűl ment vele. Minden viszonylagos, ehhez képest nagyon jó az én időm... De majd most, reszkess Menyus!
Hello mindenkinek. Most tudtam meg, hogy Zoo barátunk túl van a műtéten, és a rá jellemző töretlen optimizmussal szemléli a világot. Csak egy példa: azon agyal, hogy 500 lóerős bestiát építtet a motorjából...
A következő üzenetet kaptam most Zoo-tól:
"Képzeld kaptam 1 nagyon szép keretezett csoportképet, Menyus meg a többiek, nagyon-nagyon +++örültem neki, írd + légyszi a fórumra, Köszi! "
Hát ennyi. Ha jól tudom, talán ma fogják műteni a lábát, úgyhogy mindenki szurkoljon, hogy jól sikerüljön a csontok összerakása.
Rendezzetek már csütörtökre egy kis jóidőt, mennék a ringre, saját motorral először...
Az RZ jelölés a limitált szériát jelenti. Fekete színü a váz, egyszínű fényezéssel... ahogy Fistvan kommentálta korábban.És a limintált széria az egyszínű fényezés miatt 20-al többet megy.
Eladó a mocim!
GSX1300RZ iszonyúszép candy sonoma red! Yoshimura TRS-3 dual trioval kipuff, (kipufogóban kb. 800km) 3500 km-el. Abszolút pipecül bejáratva (1 600 km-ig) Hibátlan makulátlan szalon állapot.
Ja és van hozzá egy amcsiból rendelt rendelt hátsó alsó idom is, (gyárit kiváltani) csak még nem raktam fel.
Akit érdekel komolyan, hívjon. Hitelt tudok nagyon jót intézni.
06-30-747 2925
Képet rakok fel róla később, ez csak a gyári fotó ugye...
Sziasztok! Egy kis segitséget kérnék tőletek. Ha van valakinek olyan ismerőse aki jártas a bank kontra adós ügyben, akkor kéne nekem egy kis jótanács! Előre is köszönöm. Széles utat. Sziasztok.
Hi mindenkinek! Most beszéltem Zoohayabusával, hát szegény elég rossz bőrben van a lába darabokra tört, de az a lényeg, hogy már most is azon filózik, hogy a motort hogyan fogja talpraállítani. Szeretettel vár minden látogatót a kiskunhalasi traumatológián. Szilágyi Zoltánt keressétek!
Amire szüksége lenne a mocihoz, az egy váz, egy pár első teló, meg idomok. Ha esetleg valaki tud, segítsen!
Csá!
Cevacctok!
Zoo!
Nagyon sajnálom............és........... remélem,hogy hamar felépülsz!
Tessék hajráznyi!
...én még sohasem főztem ennyit,mint az elmúlt hetekben!
Ezért voltam eltűnve+hátsó gumicserés deffekt.,..+winchester csere a gépünkben,adatmentéssel=50e forint....
Szarul jött mostanában a szerencse?
Mindenki vigyi magára! ......én addig gyógyulok!
Én nem tenném be a motoromba a Power Commander II-t. Gondolom a 304-111-ről van szó!
Az egy nagyon régi fejlesztés és az sem igaz, hoyg az való a motorodba, hiszen a Power Commander IIIr is van belevaló (304-411)
És csak a III-as széria az, amit tud pl a mi padunk automatikusan végigállítani beavatkozás nélkül az összes gázálláson és 250-es fordulatonkénti tartományban, akár hengerenként is. Szóval nem kézzel varázsolom neked, hanem a gép magátol megcsinálja! Ez közel 500 adatot mér meg és állít be/át, hogy minden gázálláson és tartományban a legjobb legyen a motorod! Se megtorpanás, se hirtelen megindulás, hanem végig húzni fog.
Remélem,hogy szuper lett a műtét?!
Mindenki figyelmébe ajánlanám a Metzeller Racetech K3-at!
Naaaooonn ottan van!
Tessék itt egy kép, lehet röhögni!
A következő üzenetet kaptam most Zoo-tól:
"Képzeld kaptam 1 nagyon szép keretezett csoportképet, Menyus meg a többiek, nagyon-nagyon +++örültem neki, írd + légyszi a fórumra, Köszi! "
Hát ennyi. Ha jól tudom, talán ma fogják műteni a lábát, úgyhogy mindenki szurkoljon, hogy jól sikerüljön a csontok összerakása.
Rendezzetek már csütörtökre egy kis jóidőt, mennék a ringre, saját motorral először...
Az RZ jelölés a limitált szériát jelenti. Fekete színü a váz, egyszínű fényezéssel... ahogy Fistvan kommentálta korábban.És a limintált széria az egyszínű fényezés miatt 20-al többet megy.
hádesimaésmelegaszfaltotvaze!
cső
Nem ide tartozik, de felvilágosítanátok? Mi az az RZ? De komolyan.
Eladó a mocim!
GSX1300RZ iszonyúszép candy sonoma red! Yoshimura TRS-3 dual trioval kipuff, (kipufogóban kb. 800km) 3500 km-el. Abszolút pipecül bejáratva (1 600 km-ig) Hibátlan makulátlan szalon állapot.
Ja és van hozzá egy amcsiból rendelt rendelt hátsó alsó idom is, (gyárit kiváltani) csak még nem raktam fel.
Akit érdekel komolyan, hívjon. Hitelt tudok nagyon jót intézni.
06-30-747 2925
Képet rakok fel róla később, ez csak a gyári fotó ugye...
üdv:
Csöle
Követelés behajtó vagyok banki területen (is), ha tudok, segítek.
Meg tudná adni valaki Zoohayabusának az elérhetőségét?
Azthiszem, h tudnék neki segíteni váz, meg teló, meg idom ügyben...
Amire szüksége lenne a mocihoz, az egy váz, egy pár első teló, meg idomok. Ha esetleg valaki tud, segítsen!
Csá!
Zoo!
Nagyon sajnálom............és........... remélem,hogy hamar felépülsz!
Tessék hajráznyi!
...én még sohasem főztem ennyit,mint az elmúlt hetekben!
Ezért voltam eltűnve+hátsó gumicserés deffekt.,..+winchester csere a gépünkben,adatmentéssel=50e forint....
Szarul jött mostanában a szerencse?
Mindenki vigyi magára! ......én addig gyógyulok!
Én nem tenném be a motoromba a Power Commander II-t. Gondolom a 304-111-ről van szó!
Az egy nagyon régi fejlesztés és az sem igaz, hoyg az való a motorodba, hiszen a Power Commander IIIr is van belevaló (304-411)
És csak a III-as széria az, amit tud pl a mi padunk automatikusan végigállítani beavatkozás nélkül az összes gázálláson és 250-es fordulatonkénti tartományban, akár hengerenként is. Szóval nem kézzel varázsolom neked, hanem a gép magátol megcsinálja! Ez közel 500 adatot mér meg és állít be/át, hogy minden gázálláson és tartományban a legjobb legyen a motorod! Se megtorpanás, se hirtelen megindulás, hanem végig húzni fog.
További info: www.agomotors.hu