Beszereztem két remus gp dobot, (csak még nem érkezett meg a csomag). Van valakinek remus dobja, mik a tapasztalatok? Megtartsam, vagy cseréljem el másra?
Csak egy kis vélemény...
Vettem az agomotors-tól fokozatkijelzőt (gipro). hát le a kalappal, ahogy bekapcsoltam a tre üzemmódot, rá sem ismertem a motorra. Azóta a legkisebb gázadásra is úgy el kezd tolni a motor alacsony tartományban, hogy az már ijesztő. Újra kell barátkoznom a gázadással...
ezúton is köszi az infókat....
hali nana hogy busat vettem de nem franko a guma rajta nem melegszik be rendesen ilyen idöben sajna majdnem eldobtam a körforgalomban, de ha jo az idö nincs vele baj
Ceva Aster!
K7-es mit vettél?Mocit,vagy valamien gummát?
....de szerény véleményem szerint minden jobb a gyári guminál.....
Ha jól vagyok informálva akkor a Diablo Corsa nagyon jo,de sokkal jobb a Super Corsa Pro,és ez van egy szinten a Metzeller Race Tech K3-al,amit mostan újjítottam be-fel!Szerintem kemény gumit ne vegyél,mert sajnos az nagyon könnyen megcsúszik ahogy hül le a levegő,vagy csapadék kerül az aszfaltra.sok sikert kívánok,és széles utat!
vki zooohayabusa belföldi számát amin elérem megtudja adni ? mert msnen beszéltünk sokat csak baleset óta még nem tudtam felhívni aztán holnap akkor beszélnék vele
Sziasztok!
Mit tudtok Zoohayabusáról? Magyarországra vagy Írországba megy vissza? Én Dublinból ismerem és az XX fórumon olvastam a balesetéről. Mi történt? Úgy volt, hogy utassal megy spanyolhonba, mi van a csajszival?
Nem mondtad meg végül is a láncszett árát. mibe is kerülne?
Vettem az agomotors-tól fokozatkijelzőt (gipro). hát le a kalappal, ahogy bekapcsoltam a tre üzemmódot, rá sem ismertem a motorra. Azóta a legkisebb gázadásra is úgy el kezd tolni a motor alacsony tartományban, hogy az már ijesztő. Újra kell barátkoznom a gázadással...
ezúton is köszi az infókat....
K7-es mit vettél?Mocit,vagy valamien gummát?
....de szerény véleményem szerint minden jobb a gyári guminál.....
Ha jól vagyok informálva akkor a Diablo Corsa nagyon jo,de sokkal jobb a Super Corsa Pro,és ez van egy szinten a Metzeller Race Tech K3-al,amit mostan újjítottam be-fel!Szerintem kemény gumit ne vegyél,mert sajnos az nagyon könnyen megcsúszik ahogy hül le a levegő,vagy csapadék kerül az aszfaltra.sok sikert kívánok,és széles utat!
Köszönöm Fistván,várom naon!
Voltam ma kinn a ringen,de sajna nem láttam senki ismerőst kinn fél 2 tájékán....
Mit tudtok Zoohayabusáról? Magyarországra vagy Írországba megy vissza? Én Dublinból ismerem és az XX fórumon olvastam a balesetéről. Mi történt? Úgy volt, hogy utassal megy spanyolhonba, mi van a csajszival?
ismerösömnek van egy busa váza
2 kilot kér érte
az sok?