Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyugdíjas?15év szolgálat után?ennyit bírtál ember? amúgy tök jó lehetett az idegen légióban tévedek,mi?
ezek szerint 2emeREP-es volt mint én,Korzikán!Ejtőernyős,és én hegymászós... +fél év Afrika
Ceva Csöle! Hogy hívják?
Hi Mr!

Az idengenlégió? Van itt egy haverom, most szerelt le 15 év után. Szegénykém nyugdíjas lett így 38 évesen (5000€/hó) Mesterlövész, desszantos és búvár volt. Na szóval amióta leszerelt:
1. Fullra törte a kocsiját
2. Megállt a pirosnál mocival, leakarta tenni a lábát, de beakadt a cipőfűzője a sebességváltóba...estében húzott egy akkora gázt, hogy Madmax karika meglett...moci szanaszétt...
3. Moci kész, jött el vele a szervízből, kb 300 m-t ment és kijött elé okos néni...moci KO..őt meg újrabőrözték néhány helyen...
Mondtam is neki, húzzon vissza a légióba mondjuk nyugdíjas portásnak, az sokkal veszélytelenebb....
Korrekció!Jutott!
Drága Barátaim nem szeretnék hozzászólni!
Nekem az idegenlégió juttt,nem a busa!
Pontosan!
Mint mindig(de nem örömmel) igazat lell adjak Menyus barátomnak!A gázkart azért készitették mozgathatora(forgathatora),hogy ne csak csutkagázon lehessen használni a vasat!Külömben már a gyártosoron lerögzithetnék!
A számból vetted ki a szót csörike!Ha nekem 18 évesen ETZ hehlyett busám lett volna már nem élnék az tuti
Huuuuuuuuuu ez nagyon ott van!Ja jo a moci is!
Pedig ha látja,csak kiszur egy-két gumát!
Ja ezaz...Benji...Bocs nem ismerlek, ezért általánosan mondom, hogy 18 évesen szerintem inkább avval kéne foglakozni, hogy minél több időt eltöltsön az ember normális motorozással...nem avval, hogy nem tudod megtapasztalni a busád fullos képességeit mert kipörög a gumi...
Ne haragudj nem akarlak megbántani, de szerintem nem evvel kéne elsősorben foglakoznod, hogy mit csinál csutka gázon a busád (hacsak nem motorozol 5 éves korod óta versenyszerűen) .... Mert te is nagyon kemény csávónak tünsz ott a motorodon ülve összefont karral...csak mi má elég sok ilyen tökös gyereket eltemettünk sajna...úgyhogy csak óvatosan. És ne értsd félre nem okoskodni akarok.

Mert ugye a statisztika szerint a problémákat általában az ifjú titánok csinálják 90%-ban.

cső
k.benji
szerintem kevesebb gáz!
hidd el álló helyzetböl kissebb sebességröl is 4-6 ezres fordulattal is el éred a teljesitményed,aztán csak gázjáték ajánlom a wheeli and smooke vidimet
ja és örülj hogy kivágtad idáig a kuplungot ,külömben a tanksapka megkóstlja az aszfaltot...
De miért kell csutkagázzal indulnod? Gyorsulni jársz? :)

A Haya előtt milyen motorod volt?
tetszik a farrész kialakitása
Tyű a mindenit! De a moci is szép!
Szia Barátom! Rossz pénz nem vész el! Azért nem láttad, mert nem vóltam ithon. Amúgy mi a pálya?
sziasztok!
köszönöm ezuttal mindenkinek érdeklödését!
sorolhatnám hosszú a lista ,jól esö hogy igy gondoltok rám
KÖSZÖNÖM!
netem van de gprs iszonyú lassú,a gyorsabb fojamatban...
képet is megpróbálok küldeni
még 1 x er üdv mindenkinek
Te még élsz? Voltam este feléd,de nem láttam a kocsidat!
Sziasztok! Megkerült az elveszett! Lakásfelujítás miatt nem vóltam, de most már kész a kecó! Uraim! Ha valaki tudna esetleg 1 sofőrállást, kérem jelezze nekem, mert most már eleget lustálkodtam és elkéne menni dólgozni. Előre is köszi! Sziasztok.
Saktó!
Holnap Pesten vagyok viszem magammal a kormánykapcsolót hívj fel !
köszi a tanácsot ,de megvárom míg metzeller lekopik de az gyorsan meglesz utána keresek tapadósabb gumit!
Üdv. Benji
Az élet nagy problémái. Nekem 3. sebességben csinálta ugyanezt, míg Pirelli Diablo gumi volt rajta. Próbáld meg 1. sebességben finomabban kezelni a gázt, meg vegyél tapadósabb gumit rá!
A motul road plus nekem elég jól bevált. Ez teflonos. Volt sima normál road is, na az elég trágya, az tényleg mindenhol megtalálható volt 5 kilométer után, csak a láncon nem. A legjobb nekem az újfajta fehér castrol, amihez már adnak csőhosszabbítót.
Szerintem éppen ezért nem elterjedt a motoros körökben!
Részemröl,a Castrolra szavazok.De izlések,és pofonok .......