Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen!A 60,és a 30 eurós pöpec,de még nemtom,hogy hova lehet felnyomni?
Meg,hogy hogy nézne ki rajta?
Egy ideig úgy is index,és rendszám nélkül közlekedek majd! Várom mán nagyon,hogy kész legyen!
A Te Paripád popsija Honda donor?
Ilyenem talán van valahol feketében, de ez napsütésben nem látszik, úgyhogy sz..t se ér:
Esetleg ez 30 EUR-ért, bár ez nem biztos, hogy gyorsan megjön:
Nekem ilyen van, de k...a drága( 60 Eur/stück):
A "lista" vécépapirra van irva,ugyhogy van hely még böven.De ha betellik,akkor sincs baj.Irány Tesco müvek,és uj tekercs vétel!
Csak azt!
De te olyan csunyákra nem tudsz gondolni mint én,mert nem vagy sofför!Nekem nap-mint nap gazdagodik a szokincsem!
Anyázni,káromkodni,stb,már több nyelven is hiba és akcentuis nélkül tudok.
tudjuk.......
kapolok lista!Még nem telt be? , ,
Szia Fistván!
A DARAB fényezőnél van,hétfőn lesz kész,és azonnal megy a szervízbe "felvarrásra" ,ahogy kész lesz nyomok képet,de a folyamatokat értéktelen lenne feltenni.....Indexeket keresek,hogy mi állna jól,de kur.....-ára tanácstalan vagyok,nem találok semmi jót sajnos....Nincs valami ötleted?
A csúnyákat is?
Oksa!
A többit gondold hozzá!
Milka!
Aranyos vagy, de robogóm nekem is van
Gáborom!
Nekem van motorom(de nincs idöm),neked van idöd(de nincs motorod)!Vidd az enyémet:
Mr!
Sajnos én sem voltam
Én biztos nem voltam. Egész nap csak döglöttem, éjszaka munka van. Nem raktad még fel az undertailt, már én is nagyon kiváncsi lennék, hogy hogy áll a motorodon!
Tittelett!
Frissen a kettesről! Nagyon jót gurultam! Csak sajna rövidet......
Ki jött velem szembe fekete Hayával? Ment Hont felé,én már jöttem vissza......
Sajna nem jött össze!
Háááát a Mátrába A 3-ason hatvan stb Fél 10 körül hívj fel,akkor már biztos többet tudok!
És merre mentek? Ha sikerül akkor tudjam merre csatlakozzak.
Azt hiszem egy hétig nem mosnék tarkót!

Nem sok ember mondhatja el magáról hogy Brad Pitt-től kapott taslit!

Főleg nem itthonban!

A Tasla
Ahogy érzed!Mi megyünk ha nem esik
legalább 50 perc kéne míg odaérek... az meg rengeteg idő az én felgyorsult életemből
Hát akkor holnap sem fogom látni a kopasz fejedet Az olyan sok?Nem szeretsz motorozni?Vagy mi?
hát..a Mátra nincs tóúl közel innen igy éhgyomorra (nekem az oda-vissza lenne kb 500km vazz)
és különben is én balkáni vagyok mért lenne európai a motorom?
Te tasla...kapsz egy Taslit...