Nekem minden Busa tetszik. Ez volt az első motor amit megláttam mielőtt motorfan lettem, és azóta is ő a kedvenc, csak nekem pöppetr túl erős, de egyszer szeretnék szerzni egyet( de az még odébb van )
Szia!a hasznaltauto.hu -n hirdetnek 45től xenon szetteket motorba...haver akart robogóbarakni de átűl 25ösöre egyébbként ide nem csak busások írnak...TZR is jóval vadabb mint a busa ( ) de még nem szoltak érte hogy ide írok .
Elöször is bocsánat, hogy nem Hayabusásként idepofátlankodtam, de olvastam korábban, hogy sokaknek van innen a fórumról a motorban xenon világítás. Nos az lenne a kérdésem, hogy melyik márka a jó, illetve hogy milyen átalakításokat kell végezni ahhoz, hogy bele lehessen tenni egy 600-as gixxerbe?
A válaszokat előre köszönöm
Tittelett!
Leonetta!
Garancia? 5 év átrozsdásodás ellen ....szépek...5-6 hetesek lehetnek...
Műszaki érvényessége..kb.10év...
Telepítés?........Szólsz-fogom-visz
em!
Hellosztok, bocsi hogy ide írok, FZR-es vagyok csak féktárcsákat akarok cserélni elől én is. 320-as átmérője van, ha be lehet szállni, és a mester úr se csak gixerre csinál, beszállnék. Tourmaxban 70 ezerért lenne 2db új, így mennyibe jönne ki? Tomiboy,mi együtt jártunk suliba amikor Banditod volt! Ezek a tárcsák nem kapnak hőkezelést?
Hello Mr.!
A féktárcsa is csak egy darab vas.
Ha megfelelő az ötvözete, akkor már csak a megmunkáláson múlik, és ne hidd azt, hogy a japóknál vagy bárhol a gyárban Herry Potterek dolgoznának.
Egy jó szakember (ebből nálunk nincs hiány) egy jó géppel (ez elég ritka, de lehet találni) a kisujjából kirázza.
ide katt: http://kovary.racing.hu/torsen...
Nem olyan nagy ördöngősség a féktárcsa, de mivel 2x1 méteres táblákat árulnak, ezért 18 tárcsát kell egyszerre csinálni. Amúgy nem éri meg.
Ha lesztek páran akiknek kell akkor nekiállhatunk. Én 4 tárcsát csinálnék magamnak, a maradék 14-re kéne 7 emberke.
Semmivel sem lesz rosszabb egy neves gyártó cuccánál.
Egyébként gyönyörű a busád MR. Hayabusa
Elöször is bocsánat, hogy nem Hayabusásként idepofátlankodtam, de olvastam korábban, hogy sokaknek van innen a fórumról a motorban xenon világítás. Nos az lenne a kérdésem, hogy melyik márka a jó, illetve hogy milyen átalakításokat kell végezni ahhoz, hogy bele lehessen tenni egy 600-as gixxerbe?
A válaszokat előre köszönöm
Üdv
...azért gondolt át még kérlek!
Leonetta!
Garancia? 5 év átrozsdásodás ellen ....szépek...5-6 hetesek lehetnek...
Műszaki érvényessége..kb.10év...
Telepítés?........Szólsz-fogom-visz
em!
SOS eladnám a Busámat :(
K6-os, 2007.04 forgalombahelyezés, 4100 KM!
Karcmentes! Fóliázott idomok, túraplexi, fokozatjelző...
2.350.000 Ft
Képek
Júeszéj és Japólend. :)
Hőkezelt, köszörült tárcsák.
Sokminden amit csinál kint sincs a honlapján.
A féktárcsa is csak egy darab vas.
Ha megfelelő az ötvözete, akkor már csak a megmunkáláson múlik, és ne hidd azt, hogy a japóknál vagy bárhol a gyárban Herry Potterek dolgoznának.
Egy jó szakember (ebből nálunk nincs hiány) egy jó géppel (ez elég ritka, de lehet találni) a kisujjából kirázza.
ide katt: http://kovary.racing.hu/torsen...
Ha lesztek páran akiknek kell akkor nekiállhatunk. Én 4 tárcsát csinálnék magamnak, a maradék 14-re kéne 7 emberke.
Semmivel sem lesz rosszabb egy neves gyártó cuccánál.
fö elemeket nem éri meg csináltatni
kivan találva az anyag hozzá ami hétpecsétes titok
néha még nekemis fejtörést okoz egy két behozott alkatrész mintadarab h nahh csinnnyálj egy detto ilyet
aztán meg találjam ki h milyen anyagbol lehet
Kérlek,hogy ne viccelj!
Készet kell venni!Nem éri meg rizikózni!
amugy az lehet a nyerö anyag