Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem minden Busa tetszik. Ez volt az első motor amit megláttam mielőtt motorfan lettem, és azóta is ő a kedvenc, csak nekem pöppetr túl erős, de egyszer szeretnék szerzni egyet( de az még odébb van )
Vannak itten sokkal szebbek is mint az én Lovam! ,
....köszke...csak picit kopott már Rosi.. ..De imádom!
Köszönöm szépen a gyors választ.

Egyébként gyönyörű a busád MR. Hayabusa
35? ő 45ért nézte és ő rakta volna be...
Siemens szett garanciával 30-35 körül szerelve...
Megkérdem neked....Legkésőbb hétfőig válaszolok....
Szia!a hasznaltauto.hu -n hirdetnek 45től xenon szetteket motorba...haver akart robogóbarakni de átűl 25ösöre egyébbként ide nem csak busások írnak...TZR is jóval vadabb mint a busa ( ) de még nem szoltak érte hogy ide írok .
Üdvözletem!

Elöször is bocsánat, hogy nem Hayabusásként idepofátlankodtam, de olvastam korábban, hogy sokaknek van innen a fórumról a motorban xenon világítás. Nos az lenne a kérdésem, hogy melyik márka a jó, illetve hogy milyen átalakításokat kell végezni ahhoz, hogy bele lehessen tenni egy 600-as gixxerbe?
A válaszokat előre köszönöm

Üdv
Michail!
...azért gondolt át még kérlek!
Tittelett!
Leonetta!
Garancia? 5 év átrozsdásodás ellen ....szépek...5-6 hetesek lehetnek...
Műszaki érvényessége..kb.10év...
Telepítés?........Szólsz-fogom-visz
em!
Sziasztok!

SOS eladnám a Busámat :(
K6-os, 2007.04 forgalombahelyezés, 4100 KM!
Karcmentes! Fóliázott idomok, túraplexi, fokozatjelző...
2.350.000 Ft
Képek
Naés melyik az a két ország ahol a legjobb minőségű acélt gyártják?
Júeszéj és Japólend. :)
Utánanézek mennyi lenne az annyi.
Hőkezelt, köszörült tárcsák.
Hellosztok, bocsi hogy ide írok, FZR-es vagyok csak féktárcsákat akarok cserélni elől én is. 320-as átmérője van, ha be lehet szállni, és a mester úr se csak gixerre csinál, beszállnék. Tourmaxban 70 ezerért lenne 2db új, így mennyibe jönne ki? Tomiboy,mi együtt jártunk suliba amikor Banditod volt! Ezek a tárcsák nem kapnak hőkezelést?
Mihail megnéztem a képeidet, mi ismerjük egymást.
Gergely Tomi számára nincs lehetetlen.
Sokminden amit csinál kint sincs a honlapján.
Hello Mr.!
A féktárcsa is csak egy darab vas.
Ha megfelelő az ötvözete, akkor már csak a megmunkáláson múlik, és ne hidd azt, hogy a japóknál vagy bárhol a gyárban Herry Potterek dolgoznának.
Egy jó szakember (ebből nálunk nincs hiány) egy jó géppel (ez elég ritka, de lehet találni) a kisujjából kirázza.
ide katt: http://kovary.racing.hu/torsen...
Nem olyan nagy ördöngősség a féktárcsa, de mivel 2x1 méteres táblákat árulnak, ezért 18 tárcsát kell egyszerre csinálni. Amúgy nem éri meg.
Ha lesztek páran akiknek kell akkor nekiállhatunk. Én 4 tárcsát csinálnék magamnak, a maradék 14-re kéne 7 emberke.
Semmivel sem lesz rosszabb egy neves gyártó cuccánál.
sztem elsö tulajdonostol valoak kevés km t futott :-)
garancia? allapot?telepitok megvannak hozzajuk? :D
bezony nem éri meg
fö elemeket nem éri meg csináltatni
kivan találva az anyag hozzá ami hétpecsétes titok

néha még nekemis fejtörést okoz egy két behozott alkatrész mintadarab h nahh csinnnyálj egy detto ilyet
aztán meg találjam ki h milyen anyagbol lehet
Michail!
Kérlek,hogy ne viccelj!
Készet kell venni!Nem éri meg rizikózni!
Szerintem ez nem ilyen egyszerű, hogy bemegyek a Metaloglobus-hoz és veszek egy darab anyagot. Ezek öntöttvas anyagok, spéci adalékokkal.
a rugoacél az faintos anyag jo szivos jo massziv és kegyetlen szar forgácsolni:-))))
amugy az lehet a nyerö anyag