Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az eredetiben hogy vannak a rugók? Szét akarja feszíteni a felfogató részt és a tárcsát, a szegecsen belül?
Nem tudom. Az én tárcsámban gyárilag vannak kis rugók a szegecsek alatt, ugyanúgy mint az eredeti féktárcsában. Talán kérdezd meg te is azt a csávót, akit Mihailnak ajánlottam! Valamint Végh Jana is forgalmaz valamilyen szegecseket, de szerintem ahhoz nincs ilyen rugós alátét. De meg lehet kérdezni, keresd az Omega motort a Google-ban.
Majd írd már le, hogy mire jutottál az emberkével!
Esetleg kedvező áron, át lehetne szegecselni?
Nézd meg ezt a linket!

http://www.mandd.hu/index.php?...
Igen. Ez zavar.
Neked ilyen kotyogós szegecsekkel van összeszerelve?
Tényleg István, nem tudod melyik más típusé, modellé, jó a busmanra?
Zavar a zörgése. Amúgy baromi jó. De ezt István tudja igazán. Annyiért amennyiért kapok, egy szép bontottat.
köszi már hívom is
www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=6686&cat=&mid=1105
mennyiért adod?
és miért válsz meg tőle?
nem találom a cikket.
lehet, hogy én vagyok a tufa.
légyszi küldj linket.
Na akkor itt az alkalom, vedd meg a Braking tárcsáimat, én meg veszek az árából gyárit.
A gyári átment bilibe, a gyári 70000.- felett van, ha meg már költök, akkor cakkos tárcsát szeretnék.
Miért akarsz gyártatni féktárcsát?
Vagy nézd meg a motorinfo.hu -t, most van egy cikk egy ilyen emberkéről.
köszi
Próbáld meg a www.tom-tech.hu weboldalon. Nekem ő próbálja megjavítani a Braking tárcsámat, de nem valami gyors a srác, dehát jó munkához idő kell. Egy telefont megér.
Nem tudja valaki, hogy hol készítenek motorra féktárcsát?
Nem tudja valaki, hogy hol készítenel motorra féktárcsát?
A vasárnapi pályázás képei FELTÖLTVEA busa különítmény kint volt a ringen
bekapcsolt

söt amikor elindultam h menek gummát cseréltetni a piroslámpánál is elkezdett felfelé kuszni a mutato
egyböl járda zebra és goo haza
marhára nem akarja ez a busa h eladjam pedig el kell
:-((
Keress tovább ,mert 30 ropi eléggé drága érte, itt Cegléden ,nem volt egészen 20000Ft amikor vettem decemberben.
Vagy megpróbálhatod az YTZ14S-t is, aminek 175 amper helyett 235 amper az indítóárama. Tuningolt Busákba ideális. Mérete meg akkora, mint az eredeti.

Nem lehet, hogy nem kapcsolt be a ventilátor, és azért forrt fel a víz?