Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A benyapumpa a tank alján van.
hy nemvok jártas ennyire az alkatrészek között de ha a blokkon belül van akkor bizti tudok adni

van egy szétszedett blokkom és tudom h ez még benenvan ha blokkon belül van
busacsabi nagyon komoly amit be piritottál csili vili "blueshine" igy fogom hivni "mert kék is meg ezüst fény is"
de látom mellete ott a púpos fenekü! szóval akkor nem konkrétan ültél át más gépezetre!
hallllooooo
emberek segitségeteket kérem van egy beteg 2000 es hayabusa "benzinpupa" kellene de sürgösen mert túrázna a srác és max 2 hét bele kéne még rakni is ,meg ki kéne ide postázni irországba, ha van valami forró drót 00353 868724517 elég ha meg csörgettek visszahivlak csak legyen látható a számotok
elöre is köszi!
üdv zoltán

Nesze neked!
Most egyé-igyá!Érezd jól magad!
Az EVO-n szériában indultam a mellesleg kategóriában. A Kawa szintén. Akkor teljesen gyári volt a Busman még. Most már nem az.
De gondolom ez nem széria Haya (361 km/h)?! :)
Van egy Honda Dió robogóm.
Levettem az önindítót.
Mivel a teljesítménnyel nem értem el a tömeget, így a tömeggel értem el a lóerőt.
Totál aszfalt betyár lett.
Eltudok futni a blokkal.
nekem egyik ismerősöm azt mondta hogy a TZR jobban megy mint az r1 .
ráadásúl jövőre jön a k8as busa
Üdv mindenkinek!

Egy pár hozzászólással ezelött leírtam , hogy EVO-n, és amúgy bárhol ha sikerült össze kerülnöm egy Kawasaki ZZR 1400-al versenyre keltem vele. Menet teljesítményre, nyomatékra, GYORSULÁSRA és nem utolsó sorban VÉGSEBESSÉGRE ( 361 km/h) ott hagytam a busámmal. Fékekre és futóműre a tesztelgetéseim során a Kawa viszont jobb. A busa elött viszont illő lenne megemelni a Kawásoknak a sapit, mert a Kawasaki ZZR-1400 nem éppen öreg konstrukció. ( kb 2 éves) A Hayabusa viszont 1999-ben dugta ki a Suzuki gyárból legelösször a nóziát.
Ha egy 9 éves konstrukciót ( HAYABUSA) nem bír egyértelműen magas fölénnyel ott hagyni egy 2 éves konstrukció ( KAWASAKI) az egy rohadt nagy szégyen a Kawasakinak.
Ez olyan mintha a 1976 évjáratú LADÁM lehagya a 2006-os évjáratú BMW M6-ost.
Én csak tényeket írtam!
Szarok a takonypócra!
Az mit takar, hogy "jobban megy mint a haya"? Mert 299-nél egyik sem megy többet. :)
Vagy hamarabb van 100-on? Ki a faszt érdekel itt pár tizedmp? Ez nem a MotoGP.
Nem unjátok még ezt a haya kontra kawa párbajt,mert én már nagyon ki nem szarja le,hogy a kawa leveri a busát én egyszerüen azért vettem mert tetszik szeretem és késsz,volt zzr-1100 asom is azt is szerettem és szerintem a kawa 1400 is egy csodálatos motor, de ezeket már úgy sem lehet kimotorozni.
Amúgy ha annyira jó a zzr 1400 akkor hogy hogy nem veszik?
Pedig hát piszkos erős.....de senkinek nem kell......hm.......mindenki félne tőle?
Nem sok ember vesz manapság kawasakit az az igazság........
okés skacok fel áldozom most már magam,bármikor oda gurolok egy zzr mellé gyorsulni és lesz ami lesz.....
azért azokoat a fránya nyomatékokat elö is kell tudni csalogatni és rá az útra.....
multkor mókázott velem egy 3 as bömbike nos a motérbe már nem sok csirkét lehetett volna bepakolni szállitás gyanánt ,M power 6 ik ból vissza kapcsoltam 5 be ennyi elönyt adtam csak neki a 150 es sebesség nél játszadoztunk ,aztán mellé gurultam intettem neki ,,,és visszakezdtem neki pakolni,,, akkor rá fagyott a vigyor hogy hallotta minden fokozatban fel emelkedni a hangját 2 ig vissza pakoltam neki és rá penditettünk ...sejthetitek mi zajlott le,nem is értem néha ilyen komoly autóval rendelkezök hogyan képzelik hogy meg tudják überelni a mocikat,,,,amint láttam vidiket supra,viper,skyline,de mindegyikböl a komoylabb fajta tud csak valamit is kezdeni a hayával!
jajj a kedvencem bugatti veyron nos az még 1 ütös verda ....
többi csak nyomkövetönek jöhetnek
De milyen tesztek?
Egyik ismerősömnek van zzr-je és ő mondta hogy jobban megy mint a haya. Ha az új hayáról beszélnél még megérteném. Most a zzr1400 a legerősebb motor. Pont azért gyártották hogy verje valami a hayát.
Oliver!
Sajnos az írásaid azt mutatják,hogy dedós vagy még,nem pedig épeszű felnőtt!
Sajnálom,hogy gyerek vagy még agyilag !
Oliver!
A tesztek többszörösen is kimutatták,hogy a régi busa megette az új kawát!
köszi, meglesem....
Szia Sakto!
Bör kárpitos BP III.ker Varga József 06/70-454-98-21. Csinált már egy pár bőrőzést mocira + autoba.
A kisceli uton van a nagy postátol 200m a 10em panel alat.
sziasztok keresek budapesten kárpitost,aki ujrahuzná+átalakitaná az ülésem..
fistvan ,nem riogatsz tudom de ez használt termék szóval ere reménykeden nem nagyon kell,és csak akkor kell ha baromira látszik hogy mi az,de irom majd a fickónak is hogy irja bele a levélbe amit csatolnak mindig hogy hazsnált dobozok,100 dollár értékben max... most rendelt a barátom pioneer mk3 DJ,cd lejátsszót az is használtnak van fel tüntetve mert párszor nyomultak vele és óne vám! rajta avgyunk hogy ne keljen még ki dobálni pénzt azért
Zoo! Még ezután is érhet meglepetés: mivel ugye az USA =/= EU még lehet, hogy vámot is kell fizetned. Nem riogatni akarlak, csak szólok, hogy ne lepődj meg rajta!
most kaptam a hirt a dobozok 12 kg eggyenként,postázásuk összesen mert ugye becsomagolva nagyon nagyok 255 $ összesen eléggé dobtam 1 hátast miatta de ez van kell és kész nincs mese
üdv zo