Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

viktor örülök hogy meg oldott a dolog, 80 dodo meg a 25 dodo posta költség lett volna ez is használt kevés km van benne azt igérik,szóval kb ugyan ott vagy csak igy még belföldön ugye hamarabb kézbe kapod ... üdv zo
Köszi a segítségeteket, sikerült hazai körülmények között megoldanom a beszerzést.
Van egy srác baján, vagy 300 motort hozott be bontásra, még ő kérdezte tőlem: "A fém kell, vagy az alumínium?" Az alu 40e, a fém 28. Már fel is adta postán. Ha valakinek esetleg kell a srác száma valamiért, szívesen megosztom...
Még egyszer: mindent köszi.
Még egy kérdés: ez jó az én 2000-es Busámra?:http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Azt írja, hogy 2004-es. És itt átutalással lehet fizetni, nem vagyok valami profi angol nyelvész?
Most próbálkozom, remélem összehozom.
Ha nem megy, könyörgök a segítségetekért.
A posta költség mennyi szokott lenni, és mennyi idő alatt ér ide az árú?
Bocs a sok kérdésért, de nálam is a motor az első..
Hello! Én az amerikai Ebayra regisztráltam innen Mo. ról, és ez érvényes az összes Ebay-ra. Nem kell német cím, regisztrálhatsz nyugodtan.
Szia!
Köszi az infot, de az amcsi ebay-ról hogy tudnám megrendelni a vázat?
A heggesztéssel akkor nem próbálkozom, marad a csere, csak legyen mire...
Már a német ebay-ról is próbáltam rendelni, de regisztrálni, csak német címmel lehet (asszem).
most nézem már megint van egy pár fent ,ha valaki kedvet kapna rá,..
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
meg azért érdemes fel nézni a .com os e bay-re kb 15 hayabusa van eladó,nem shoppolás célból emlitem hanem mert itt a 2008! tuti mindenki azt akarja!
ma ujitottam a dobozokat pont fizetés elött állok, 571 euró használtan,ebay en piritottam, még át kell festegetni öket..de már nagyon várom hogy itt legyenek és spuri spanyol ország...
szia viktor
nos ahogy én ismerem meg tanultam a vasszerkezeteket,nem tanácsolom ujra heggesztéssel való túrázást nem sok jövöt jósolok!
el hiheted 3 évig tanultam anyag és gyártás ismeretet fémekböl...
ellenben adok neked linket hogy ennyi az ára a "sub frame"-nek
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
http://cgi.eba
y.com/ebaymotors...

talátam neked párat de mind amcsiból jönne
te is válogathatsz még ha be irod hayabusa sub frame
jah és ezek már 2004 es modell-ek szóval ezek csak görbülnek és nem törnek mint a 2000 es ,olvastam pár hireket ezzel kapcsolatban,sokan akarták perelni a suzukit e miatt és azt mondták rá tudom ez neked sem sokat segit,hogy ez sport túra motor,elsö sorban sport!,és ezzel el tudnak minden nemü kérvényt hessegetni a portáról ,hogy nem személy szállitásra van kitalálva a váz!
szóval ebböl is ki kanyarodik hogy nem lenne túl tartós a heggesztö malör!
remélem valamilyen irányban tudtam segiteni,nem tudom mikor indulnál túrázni,de ha bele húzol egész gyorsan meg érkezik még amcsiból is!
üdv zo
Sziasztok!
Sajna a mai guruláson eltört a hátsó segédvázam, az asszony jól meg is ijedt, hogy 10 centivel lejebb süllyedt. Nem tudtok olcsóért ajánlani egy másik segédvázat, vagy esetleg valakit, akitől tudnék venni.
Persze ez is pont a lengyel túra előtt történt velem... Esetleg ezt még érdemes megheggesztetni?
Na mindegy, valaki segítsen ha tud...
Előre is köszi.
Ceva Böszme!
De ha magasabb jóval a plekó,akkó az meg randa,nem?
Nekem pluig van,és tökély!Akár tanktáska,akár nem!Faccenntossss!
És lenne valami tipped hogy hol lehetne csináltatni?
Ha igazán jó szélvédelmet akarsz akkor csináltatnod kell plexit.
A gyári egy nagy kalap sz@r, a túraplexi mögé már el lehet bújni de ha mondjuk túrázol és van egy tanktáskád akkor már az is kevés pláne hogy nem kényelmes a plexi mögé bújni 200-300 km-en keresztül (gondolj az autópályára)
Sziasztok!Most jutottam hozzá 1 busához.Segitségeteket kérném turaplexi ügyben.192 magas vagyok
most is valami tura van rajt de magasabb kellene.Mi a véleményetek milyet kellene néznem?
Megoldódott, azért köszönöm!
Ez én voltam, csak régebben, mikor sz...kodott a fórum, ezen a néven is beregisztráltam. Bocs
cool13! Emeld ki egy kicsit a hátulját egy másik kutyacsonttal, vagy vedd keményebbre a hátsó rugóstagot, hátha akkor nem merül annyira a fara.
Amúgy azokat a tuning alkatrészket amik abban a Hayabusában vannak amelyiknek a képeit felnyomtam meg lehet vásárolni a www.bigccracing.com oldalon.Ami ebben a motorban van az a legerősebb turbó amit lehet kapni a piacon és a szett ára Ft-ra átszámolva 3,8 millió forint...De mindent meg lehet kapni ott...Remélem egyszer a Magyar Drag futamokon is lesz ilyen gép...
Köszönöm István. Azt elfelejtettem hogy olyan dobjon képet akinek ezen az oldalon is fent van a dob. Az a gáz hogy és már rég óta zavar, (ahogy fejlődöm) hogy a mostani aluminium sztenderem leér a balos kanyarokban. Tegnap ez E ringen már veszélyessé vált a dolog. Szóval csak ezért érdekel.
Hello! Tessék parancsolni. Mit alkotsz?
Jó reggelt!
Valaki dobjon egy fotót, a gyári oldal sztenderérről felhajtott állapotban légyszives. Köszönöm.
Nézzétek a hátsó gumit!Vaááááááááóóóó!
Jól mehet, mert ha megnézitek, akkor a hűtővíz közelebb van a függőlegeshez, mint a vízszinteshez!
Jah csak egy apróság...721 lóerő...turbó,nitró meg ami kell...