Szasztok Busások!
Szeretném a segítségeteket,tanácsotokat kérni : szeretnék venni 1 használt Hayat, de sajna nem vagyok egy motor szaki. A annyit meg tudok állapítani hogy kivülröl rommá van é törve vagy nem, és hogy be lehet e indítani vagy csak betolni Szeretném ha segítenétek hova vigyem /vihetem/ Pesten szakihoz , vagy melyik szakszervizbe /hétvégén/ ahol 1 átfogó állapotfelmérést tudnak készíteni, és az állapotára vonatkozólag szakszerű felvilágosítást adnának. NEM NAGYON szeretnék lukra futni
Köszönöm a segítséget előre is!
sziasztok! keresek a 3kerben kiado garázst a képen láthato vasnak. esetleg társbérletben is! ha esetleg valaki tud akkor elér emil-ben is vagy telon: 06 70 450 66 28
elöre is köszi
ujjab hirek melyik tipus miért jobb
Best year models to get :
For the genuine unlimited fastest motorcycle in the world (in production) get the 1999 or 2000 year models.
For the most reliable get the 2003 (new ECU) onwards.
meg próbálták perelni a segéd,utas szállitó váz törések miatt -ás ez a nóta vége:
Sub-frame Issue 1999-2000 models
This has always been a tricky issue.
Fact : The sub frame for 1999-2000 at the welds can crack. As experienced by a number of current and past owners.
Fact : The sub frame is made of high strength alloy but the welds are not.
Fact : In standard trim with exhausts in place and carrying under the maximum weight (Ie. No modifications to the bike what so ever) The bike is perfectly safe. Tested publicly in the UK by road safety authorities. (Links no longer work)
Fact : No-one knows exactly why it happens.
Fact : It is commonly blamed on the installation of after-market exhaust systems.
Fact : There was never an official recall.
Fact : Some owners where given new sub frames out of courtesy.
Fact : Silly really but Suzuki claimed that the Hayabusa was never designed to be a load bearing tourer. Says its the Ultimate Sports Bike...
Fact : 2001 models onwards have a heavier metal sub-frame. It"s not any stronger but if you carry too much it will bend rather than break.
Fact : If you have one of those effected talk to the Suzuki Head office in your area or maybe the dealer.
Fact : If your bike has been modified you will be ignored.
találtam 1 nagyon jó irományt hogy jobban hizzon a májunk!
Which is faster ? and Is the Hayabusa the fastest production motorcycle in the world? :
The answer is YES in particular reference to the 1999 and 2000 models. After those year manufacturers agreed to artificially limit the top speed for all motorcycles to about 290kph.
That means that no-one can now claim to be the next fastest production motorcycle in the world because the Hayabusa will retain that title until the limit agreement has been lifted - if ever.
So the ZX14 is not the fastest nor is the GSXR1000 etc... there is effectively no FASTER production motorcycle in the world any more. Even if they can reach Hayabusa speeds you would need to modify them hence no longer production. What is the fastest non-production motorcycle ?
pár napot kéárek pliz me kölcsönszámitogépem van most
saját behalt odalett minden kép info adat stb
digitgépem is csak ugy repült a másodikrol:-)
ajánlom még néked h buksigomba felszerelhetö az elsökerék tengelyébe is
netán csuszás miatt nem baxxa szét a telo alját
mailcimedre pár napon belül megy kép
illetve most csak müanyagrol tok küldeni de ha alubol kell detto ugy fog kinézni azis (márha fekete eloxal kell)
fekete eloxált alu vagy sima naturelox minden további nélkül megoldhato
más szinek is csak az árban kissé máshogy modosul
jelentkezek majd
hayaárpi
vannak szépek itt http://cgi.ebay.ie/GSX1300R-GS...
és vannak még böven ugyan itt ,csak annyit kell tenni hogy beirod a keresöbe "hayabusa"
és kidob mindent böngészhetsz ha van idöd
nekem a bolt megrendelte "R&G" bukógombámat 89 euróba került de ahogy nézem ezek kissebbbek méretben,védi védi de azárt ha el döl oda fog koppanni az oldala,
amint látod a képen nem piskóta 6 cm es kiállás azért el tarja a földtöl az oldalát
contact ha kellenne http://www.rg-racing.com/brows...(K6).aspx
van itt minden!
üdv
Szasz Mr.Hayabusa!
Neeeeem ! A szakácskodást csak itthon /Nagykanizsa/ gyakorlom, meg néha hegyibulikon bográcsban .
Ha Gundelben tanultam akkor tudsz motort? Mert akkor igen !
Oké4 Köszönöm szépen a tanácsot. Hát igen én is gondoltam már erre /szezon után/, csak szomorúan gondolok bele, hogy még 1 nyár motor nélkül :-( De ha már 35.-öt kibírtam talán még 1 belefér :-) Azért vizslatom a hírdetéseket ! Köszi még 1 * :-)
Esély van rá csak kevés!
Tavaly ősszel (november) én 13600-zal vetem 1,38 M ért.
De szerintem szezonban nem túl valószínű, hogy ilyen áron kevés kilóméterrel kapj valamit.
Szerintem vagy várd meg, amíg lemegy a szezon, vagy mélyebben kell a zsebedbe nyúlni.
Azért nézegesd a hírdetéseket, hátha meg van szorulva valaki, és sűrgősen kell neki a pénz.
Sziasztok!
Jelenleg motortalan vagyok, de már nagyon vágyom 1 Hayabusa-ra. Ha valaki esetleg el szeretné adni a sajátját, vagy a szomszédét spottársi áron, kérem jelezze. Csak használt jöhet szóba pénzügyi okok miatt, és jó lenne ha még 20 e. km alatti v. közeli lenne. /Vagy 1,5-1,6 Ml.Ft-ért ne akarjak ilyet?/
Az erő legyen veletek :-)))
mr haya
nem ,,ez az alja tehát óne sárvédö,meg az a müanyag rész is ez lenne az,plsz lámpa kiugrik és ez megy be alulról heylére
láttam már hozzá kis toldalékot ami rendszám tartó megvilágitással plusz index,,,,
ez alá az a sárvédö amit majd menyus és fistván összehoz,és baró a gép uj stilus
de itt olyan retek van sürün hogy nekem kell a sárvédö idomom
szóval nekem füst a téma,ha el költözök ausztrálliába nahhhh oda beválalnám..
Bár nem nekem szól a kérdés, de válaszolok rá. Ez a kis műanyagdarab a fekete színű, sárvédővel egybeépített idomot váltja ki. Nem komplett hátsó idom.
Szeretném a segítségeteket,tanácsotokat kérni : szeretnék venni 1 használt Hayat, de sajna nem vagyok egy motor szaki. A annyit meg tudok állapítani hogy kivülröl rommá van é törve vagy nem, és hogy be lehet e indítani vagy csak betolni Szeretném ha segítenétek hova vigyem /vihetem/ Pesten szakihoz , vagy melyik szakszervizbe /hétvégén/ ahol 1 átfogó állapotfelmérést tudnak készíteni, és az állapotára vonatkozólag szakszerű felvilágosítást adnának. NEM NAGYON szeretnék lukra futni
Köszönöm a segítséget előre is!