Most olvastam. Michelin visszahívási akcio vonatkozik a következö 2 tipusra: Michelin Pilot Power 2CT és Pilot Power méret 120/70 ZR 17 ha ez van gyárto országként megadva "Made in France"
az akcio 68000 db gumit érint melyek gyártási idöpontja a következö:
DOT 6UCW 980T vagy DOT 6UCW 979T
Kisfőnök vagy valaki, nincs felesleges alapjárat csavar hosszabítótok, ami kivezeti az idomon kívülre azu állítási lehetséget? Ne keljen felemelni a tankot ez miatt.
köszönöm szépen az önzetlen segitségedet/tek
örülök h rátaláltam erre a forumra
amugy ti hallottatok már oylanrol h a hengerfejböl egy fagydugo rijöjjön?
nahh én igy jártam a 4,5éves busámmal
onnantolkezdve elképzelhetitek h mijo zajlott le a blokkban
amugy kicsit szomorkás vagyok emiatt mert
nemtudok sem egykerozni sem stopizni nemjárok pályázni és még nem is néztem soha h mit megy végre a moccos
nade élek és el sem pereceltem
ugyhogy legalább ennek örülök:-)nameg h tudtam bele venni jo áron egy blokkot papirostul mindenestül
Küldöm nemsokára, csakhát 76 Mbyte, egy kicsit lassabban megy a feltöltés...
Ha bármi technikai segítség kell, szólj nyugodtan, az én blokkom már kétszer volt kinn a vázból...
az is segitség ha vki pestmegyei és mostanában van betervezve h leszedi az oldalidomot és felhajtja a tankot h egy futo pillantást vessek rá digitgéppel
senkit nem érdekelnek a blokkbol valo cuccaim?
ötletetek van h micsudit csináljak velük?
tavaly összel hogy is mondjam szoval jol belenyultam a szarba:-)
és szerencsémvolt
200nál a 2es hajtokar szétvert mindent amit csak ért:-(
de vettem bele másik blokkot
:-)))
Hello! Nemcsak a csavarok helye, hanem minden alkatrész szét-összeszerelési leírása, kopási határa, meghúzási nyomatéka le van írva, igaz nem magyarul, nekem pl. angolul.
hy!
nem akarok hülyének tünni de ez a serice manual...
hmmm szoval ez komplett mocc részletesen leirva rajzolva h mi hol van?
gondolok itt olyanokra mint pl csavar milyen alátét kábelköteg
Sajnos nem tudom ki lehet a naked bike-os hölgy
De esetleg kérdezd meg iwiwen Balla Melindától...ő is csaj létére motorozik egy R6-osa van
Hátha ő tudja....vagy együtt is motoroznak...nem tom.
Hello! Ha nem is fulltuning, de elég rendesen bele van túrva a blokkba. A hengerfejben a szívó és kipufogócsatornák ki vannak bővítve, fel vannak polírozva, módosított szelepszögek, Power Commander, full kipufogórendszer (Bódis). Neked még könnyen el is érhető az az emberke, aki csinálta, mert Balmazújvárosban lakik, Dalmi Jánosnak hívják, Talmácsi Gergőnek szerel, de dolgozott a Belme Józsi csapatában is, meg a Power City szalonban is őt hívják, ha valami nehezebb ügy van. 35-ért úgy megcsinálta a hengerfejet, hogy szebb volt mint újkorában. De Power Commander nélkül nem szabad hozzákezdeni, mert sz...t sem ér anélkül, nem lesz megfelelő az üzemanyagellátás. De a legegyszerűbb tuning, ha veszel egy 16-os lánckereket, aztán úgy érzed, hogy 15 lóerővel erősebb a motor, a végsebesség kismértékű csökkenése árán. És ez megvan 3000 forintból+munkadíj.
Itt nézzd meg: http://www.foliavagas.hu/ .Itt amilyet és amekkorát csak szeretnél. Persze a matricára értendő