Hello Zmenyus! Holnap 8-1/2 9 körűl indulok, viszem a sárvédőt, de ott is hagyom nálad, majd hazakerűl valahogy, mert sietnem kell. A műszerfal átalakítást egyelőre jegeljük. Majd telefonon felveszem a kapcsolatot veled, hogy hol tudunk találkozni. Jó éjt mindenkinek!
Nyugodt lehetsz, nem fogja meghaladni. Aki általános iskolában tanult technikát, az meg fogja tudni csinálni. Szépnek meg nem kell lenni, mert takarja a sárvédő. De ezt nem azért mondom, mert becsmérelni akarlak. Kell egy tömör kockaforma pl. műanyagból, ezt kell egy hernyócsavarral rögzíteni a villamerevítéshez jobb oldalon, bal oldalt pedig a láncvédő csatlakozáshoz illeszkedik a sárvédő tartó lemez, ami két csavarral kapcsolódik a sárvédőhöz. Ha majd levettem a sárvédőt lefotózom, meg lemérem a méreteket hozzávetőlegesen. Mára búcsúzom, holnap korán kelek, mert menni kell dolgozóba.
U.i. : Ma is beletekertem vagy 400 km-t a Vasba, Királyhágó+Meszes hegység. Ebből kb 125 iszonytatóan rossz minőségű volt (Mátészalka-Debrecen+Huedin-Zimbor (Románia)), el is áztam, el is fáradtam, de így is jól érzem magam, a motorban meg annyi erő van, hogy folyamatosan meglep, iszonyatosan tol. Volt egy kósza gondolatom, hogy eladom, de szerencsére nem kellett senkinek, így maradunk egymáséi mindörökkön örökké. Rájöttem, hogy ő az igazi, csak az a baj, hogy egyre kevésbé lehet már motorozni közúton, mindenki ránk vadászik, talán még - furcsán hangzik- Románia ilyen szempontból sokkal nyugisabb hely, érdemes lenne kipróbálnotok nektek is.
Hello! Egyet viszek-mintának. Menya ismerőse meg majd jól lemásolja üvegszálból. Valaki meg vas vagy alulemezből eszkábál hozzá egy tartórészt. Majd le fogom fényképezni, hogy ezek az alkatrészek hogy néznek ki, mert azok egyberohadtak a lengővillával úgy, hogy nem bírta a szerelőm levenni, mikor festettük a lengőkart...
Tittelett!
Tudnál nekem esztergálni egy új fürdőszobát,és wc-t?
Szarban vagyok vele,de lassan kész lesz!
Menya!
Köcci a tanácsot!
A fugázás 4-es fölére sikerült!
Megyek hajnal 2-re!
Jók legyetek,pápá!
Vigyi magadra!
Lépek én is....csőcső!
U.i.:A hőmérséklet zuglóban 23C,tudom,hogy nemérdekel senkit,csak rég írtam be ilyet!
Jaaaa!,és nem esik!
öröm ide járni
örülök h erretévedtem
csöváz
U.i. : Ma is beletekertem vagy 400 km-t a Vasba, Királyhágó+Meszes hegység. Ebből kb 125 iszonytatóan rossz minőségű volt (Mátészalka-Debrecen+Huedin-Zimbor (Románia)), el is áztam, el is fáradtam, de így is jól érzem magam, a motorban meg annyi erő van, hogy folyamatosan meglep, iszonyatosan tol. Volt egy kósza gondolatom, hogy eladom, de szerencsére nem kellett senkinek, így maradunk egymáséi mindörökkön örökké. Rájöttem, hogy ő az igazi, csak az a baj, hogy egyre kevésbé lehet már motorozni közúton, mindenki ránk vadászik, talán még - furcsán hangzik- Románia ilyen szempontból sokkal nyugisabb hely, érdemes lenne kipróbálnotok nektek is.
Mizu veled?
Gyól vagyol?
Vatera.hu oldalon találsz!
Én is ott vettem 4000.- 1 pár matricát,ajánlom bátran!
Legalábbra is én....
Fogyunk.......
Légy jó,vigyi magadra!
Tudnál nekem esztergálni egy új fürdőszobát,és wc-t?
Szarban vagyok vele,de lassan kész lesz!
Menya!
Köcci a tanácsot!
A fugázás 4-es fölére sikerült!
Csak egyet hozol?
Mi az ára?Mi pénz?
Sehol sem kapni!
tudjátok egy váz szinü ezüstre vevö avgyok
üdv zo
köszönöm
hama hama letöltöttem meg a hozzá valo adobe readert avgy mit
és sikerült meg is nyitnom
köszönöm szépen mégegyszer a segitséget