Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Zmenyus! Holnap 8-1/2 9 körűl indulok, viszem a sárvédőt, de ott is hagyom nálad, majd hazakerűl valahogy, mert sietnem kell. A műszerfal átalakítást egyelőre jegeljük. Majd telefonon felveszem a kapcsolatot veled, hogy hol tudunk találkozni. Jó éjt mindenkinek!
Cool13! Itt vannak a képek a tartóról:
Megadta!
Megyek hajnal 2-re!
Jók legyetek,pápá!
adjisten mr
Hali!
Közel dolgozok hozzád Kisfőnök!/Római part!/
Gyó pihit Fistván!
Vigyi magadra!
Lépek én is....csőcső!
U.i.:A hőmérséklet zuglóban 23C,tudom,hogy nemérdekel senkit,csak rég írtam be ilyet!
Jaaaa!,és nem esik!
köszönöm mindenkinek a segitséget

öröm ide járni
örülök h erretévedtem

csöváz
Nyugodt lehetsz, nem fogja meghaladni. Aki általános iskolában tanult technikát, az meg fogja tudni csinálni. Szépnek meg nem kell lenni, mert takarja a sárvédő. De ezt nem azért mondom, mert becsmérelni akarlak. Kell egy tömör kockaforma pl. műanyagból, ezt kell egy hernyócsavarral rögzíteni a villamerevítéshez jobb oldalon, bal oldalt pedig a láncvédő csatlakozáshoz illeszkedik a sárvédő tartó lemez, ami két csavarral kapcsolódik a sárvédőhöz. Ha majd levettem a sárvédőt lefotózom, meg lemérem a méreteket hozzávetőlegesen. Mára búcsúzom, holnap korán kelek, mert menni kell dolgozóba.
U.i. : Ma is beletekertem vagy 400 km-t a Vasba, Királyhágó+Meszes hegység. Ebből kb 125 iszonytatóan rossz minőségű volt (Mátészalka-Debrecen+Huedin-Zimbor (Románia)), el is áztam, el is fáradtam, de így is jól érzem magam, a motorban meg annyi erő van, hogy folyamatosan meglep, iszonyatosan tol. Volt egy kósza gondolatom, hogy eladom, de szerencsére nem kellett senkinek, így maradunk egymáséi mindörökkön örökké. Rájöttem, hogy ő az igazi, csak az a baj, hogy egyre kevésbé lehet már motorozni közúton, mindenki ránk vadászik, talán még - furcsán hangzik- Románia ilyen szempontból sokkal nyugisabb hely, érdemes lenne kipróbálnotok nektek is.
Ceva Árpi!
Mizu veled?
Gyól vagyol?
Csá!
Vatera.hu oldalon találsz!
Én is ott vettem 4000.- 1 pár matricát,ajánlom bátran!
Megvárjuk Cool13!
Legalábbra is én....
A vasas részét megoldom ha nem haladja meg a képességeim és van időtök megvárni. Persze látnom kéne legalább fotón.
Néha az kevés!
Fogyunk.......
Én mindíg jó vagyok!
Köszönet érte!
Légy jó,vigyi magadra!
Hello! Egyet viszek-mintának. Menya ismerőse meg majd jól lemásolja üvegszálból. Valaki meg vas vagy alulemezből eszkábál hozzá egy tartórészt. Majd le fogom fényképezni, hogy ezek az alkatrészek hogy néznek ki, mert azok egyberohadtak a lengővillával úgy, hogy nem bírta a szerelőm levenni, mikor festettük a lengőkart...
Tittelett!
Tudnál nekem esztergálni egy új fürdőszobát,és wc-t?
Szarban vagyok vele,de lassan kész lesz!
Menya!
Köcci a tanácsot!
A fugázás 4-es fölére sikerült!
Ceva Fistván!
Csak egyet hozol?
Mi az ára?Mi pénz?
Sehol sem kapni!
halihóóó,nehogy kihadajatok a sárvédö buliból köcce elöre is
tudjátok egy váz szinü ezüstre vevö avgyok
üdv zo
Rendben várlak!21.csütörtök!Pont rá érek!Készítem a piros ledeket!
Figyelem, Figyelem! Zmenyus, ha olvasod ezt a hsz.-t, készülj, mert 21-én megyek Bpestre, valahogy találkozzunk, mert viszem a sárvédőt!
Nagyon szívesen segítettem. Ha bárkinek bármiben tudok, keressetek.
átjött mester!
köszönöm
hama hama letöltöttem meg a hozzá valo adobe readert avgy mit
és sikerült meg is nyitnom

köszönöm szépen mégegyszer a segitséget

ha vkinek tudok segiteni esztergálásban szoljon ha tudok segitek

üdv beck tamás haya,kisfönök
Kisfőnök! Most nézd meg a postaládádat!