Segítséget szeretnék kérni...vettem egy USB-s kamerát....és olyan program kellene ami tud USB-n keresztül videot felvenni.Van egy progim,de kicsit a képminősége nem megfelelő.
Valakinek van ilyen progija?webcameraként is használható hátha igy könnyebb keresni!
összességében örülhetünk, mert jobban is elcseszhették volna. Szerencsére az első traktus megtartotta a hayabusás vonásokat, a segge meg hát... a régié púppal gyönyörű, ez meg határeset.
gondolom ez is tele van mindenféle károsanyag-kibocsátás csökkentő cuccal, ki kell vágni belőle a picsába.
ha 1szer Busám lesz, tuti nem ez a széria lesz sztem, a régi az igazi :)
msn en vigyázzatok mert vmi virus megy szerteszét
ne fogadjatok el ismeretlen fájlt ha nem tutisra az a személy küldi
én benyaltam de naon
vmi mittoménmilyen 2007 pictures a neve
Köszi a segítséget. Sajna nincs több adatom róla. Szerintem 2004-ben lett felszerelve. Ha minden igaz akkor a héten jön a kárszakértő akkor tudom majd megmondani mit sikerült boltolni vele.
11% többlet teljesítmény és könnyebb kezelhetőség.
Ezen is lesz A-B-C kapcsoló, mint az 1000-es GSX-R-en.
Radiális féknyergek lent, de fent marad a normál munkahenger. (?)
4-2-1-2 kipufirendszer 2 triangular (triovál-szerű) dobbal, ami már euro3-at teljesít.
Csúszókuplung, titán kipufogószelepek, elöl 310mm-re csökkentett tárcsák, hátul 260mm-re növelt tárcsa lassít.
Alacsonyabban van a hátsó ülés az utas kényelme véget...
Szia gixxer2
nézd körbe kérdezösködhetek mit tudnak tenni kipuff ügyben,le szedem a képeket a mocid-ról,és igy be azonositjuk,szerinted a kipufogód mikori évjárat lehet,ha vannak szám adataid róla úgy még 1 xerübb lenne..?
posta is nem vészes van egy magyar srác aki háztól innen el viszi neked házhoz,kb 30 euró max,iwiw en is fent van,ezzel foglakozik irböl hoz visz itteni magyaroknak cuccokat!
Új Yosi Titanuim Trioval dobot keresnék hayara (bal oldali).
Sajna szerviz csak aug. végére tud hozatni. Van valakinek kapcsolata?
Reggel megtaláltak hátulról és sajna az egyik dobom elhajlott.....:(
Segítséget szeretnék kérni...vettem egy USB-s kamerát....és olyan program kellene ami tud USB-n keresztül videot felvenni.Van egy progim,de kicsit a képminősége nem megfelelő.
Valakinek van ilyen progija?webcameraként is használható hátha igy könnyebb keresni!
Üdv!
kicsit gyanús.
Engem is érdekelne Haya fejidom! Nem baj , ha karcos csak törött ne legyen!
Ciao!
Szerintetek ez az új haya veri majd a zzr1400 et?
gondolom ez is tele van mindenféle károsanyag-kibocsátás csökkentő cuccal, ki kell vágni belőle a picsába.
ha 1szer Busám lesz, tuti nem ez a széria lesz sztem, a régi az igazi :)
ne fogadjatok el ismeretlen fájlt ha nem tutisra az a személy küldi
én benyaltam de naon
vmi mittoménmilyen 2007 pictures a neve
nekem tetszik a segge is
:-))
feltettem a gépszörnyetegre ahogy készlett a mocc
Köszi a segítséget. Sajna nincs több adatom róla. Szerintem 2004-ben lett felszerelve. Ha minden igaz akkor a héten jön a kárszakértő akkor tudom majd megmondani mit sikerült boltolni vele.
G.
Ezen is lesz A-B-C kapcsoló, mint az 1000-es GSX-R-en.
Radiális féknyergek lent, de fent marad a normál munkahenger. (?)
4-2-1-2 kipufirendszer 2 triangular (triovál-szerű) dobbal, ami már euro3-at teljesít.
Csúszókuplung, titán kipufogószelepek, elöl 310mm-re csökkentett tárcsák, hátul 260mm-re növelt tárcsa lassít.
Alacsonyabban van a hátsó ülés az utas kényelme véget...
Specifications HAYABUSA
Model Number GSX1300RK8
Type Sportbike
Warranty 12 month unlimited mileage limited warranty.
Suggested Retail $11999
SEP 0
Engine 1340cc, 4-stroke, four-cylinder, liquid-cooled, DOHC, 16-valve, TSCC*
Bore & Stroke 81.0 x 65.0mm*
Compression Ratio 12.5:1*
Fuel System Fuel Injection
Lubrication Wet sump
Ignition Digital/Transistorized
Starter Electric
Transmission 6-speed, constant mesh
Final Drive #530 chain
Overall Length 2195mm (86.6 in.)*
Overall Width 740mm (29.1 in.)*
Overall Height 1170mm (46.1 in.)*
Seat Height 805mm (31.7 in.)*
Ground Clearance 120mm (4.7 in.)*
Wheelbase 1485mm (58.5 in.)*
Dry Weight 220 kg (485 lbs)*
Suspension Front Inverted telescopic, coil spring, fully adjustable spring preload, adjustable rebound damping and adjustable compression damping
Suspension Rear Link-type, gas/oil damped, fully adjustable spring preload, adjustable compression & rebound damping
Brakes Rear Single hydraulic disc
Tires Front 120/70-ZR-17*
Tires Rear 190/50-ZR-17*
Fuel Tank Capacity 21 liter (5.5 gal.) 20.0 liter (5.3 gal.) CA. model*
Color Orange/Black, Black/Gray, Blue/Black
szóljon aki ezeknél nagyobb képet talál róla!
Teszek fel egy pár képet is.
Az árban megegyezünk.
nézd körbe kérdezösködhetek mit tudnak tenni kipuff ügyben,le szedem a képeket a mocid-ról,és igy be azonositjuk,szerinted a kipufogód mikori évjárat lehet,ha vannak szám adataid róla úgy még 1 xerübb lenne..?
posta is nem vészes van egy magyar srác aki háztól innen el viszi neked házhoz,kb 30 euró max,iwiw en is fent van,ezzel foglakozik irböl hoz visz itteni magyaroknak cuccokat!
Új Yosi Titanuim Trioval dobot keresnék hayara (bal oldali).
Sajna szerviz csak aug. végére tud hozatni. Van valakinek kapcsolata?
Reggel megtaláltak hátulról és sajna az egyik dobom elhajlott.....:(