Nagyon köszönöm,tuti volt!
Remélem lesz még benne részem?
Addig tanulok!Van hova fejlödnöm.....
De egyenlőre a "problémámat"kéne megoldanom,hogy kimenjen az ideg belőlem...utánna minden okés lesz remélem!Köszi a tanácsot,rajta is vagyok!
Sziasztok!én itt lakok ahol ez a baleset történt!csak annyit a balesetröl h egy napja volt nála a motor! és a felesége és a 2 lánya elötte voltak kocsival! és végig láttak mindent!jah és télleg nem ment gyorsan már csak ebböl kifolyolag is..!Rohadjon meg az összes büdös ien autos !Nyugodjon békében Lovácsy Attila!
szia maistear! nekem ma nem volt túl nagy kedvem motorozni mert a lábtartóm a hátsó fékpedállal együtt van átbilincselve ugyhogy hátsófék nuku de mire való a dual cbs? ha nem az ilyen esetekre nem igaz?ugyhogy mégis mentem egy kicsit
Volt valaki valamerre? (élménybeszámoló vagy valami)
Menyus! Voltál Nagykátán olyan 5 óra felé? Láttam 1 olyan Busát mint a tiéd.
Én csak 1 kicsit kerültem Pánd Monor Pilis Káta környékén.
Egész jó kis kanyarok vannak arra, de sajnos romlik az út minősége !
Aztán motormosásal koronáztam meg a napom .
Az a baj, hogy igazad van: 10 előtt tényleg eléggé hüs az idő. Nekem meg kell 1óra vagy legalább 45-50 perc még felterelgetem a vasat az 5ösig az asszonyal a hátam mögött. Nem igazán maradna idő a beszélgetésre, mert 12-00 re haza kell érnünk. Köszönjük az invitálást, sajnos akkor a holnapi beszélgetős tali nem jön össze,de 29.-én megyünk. Majd egyeztetünk 1 dumcsizós napot ami mindenkinek jó, és nem szól bele vendégség senkinek.
Az a baj,hogy 10.00-elött nemnagyon érdemes elindulni(ma tapasztaltam) mert még hüvi van.De ha gondolod gyertek át!És dumcsizunk,azis valami(bár nem motorozás) de majd berregünk!
Ha gondolod,nekem van egy foglalt helyem,szivesen átadom.Mint irtam ugyse tudok kimenni.Menyus meg vigyázzna rád!Hidd el ha azt csinálod amit mond,nem lehet baj!
Igazat megvallva mennék,de csak ugy 14.00-ig.mert jönnek az ösök(megkésett nyulnapot tartani).Addigra haza kéne tolni a pofázmányomat.De délelött lehet rola szo.
Már nagyon várom a 28.át . Ugyis mondhatnám be vagyok sózva!
Menni kéne holnap valahova csak nem tudom még hogy hova
Ti mentek valamerre, vagy pihiztek?
Remélem lesz még benne részem?
Addig tanulok!Van hova fejlödnöm.....
De egyenlőre a "problémámat"kéne megoldanom,hogy kimenjen az ideg belőlem...utánna minden okés lesz remélem!Köszi a tanácsot,rajta is vagyok!
Kis tumultus volt hátul....lemaradtam.....
De már leförödve,megvacsizva,kidumcsizva ülök itten!Minden ok!
Hova a bánatba tüntél hazafelé?Remélem jol vagy.
Csak egy kicsit motoroztunk,Misterrel.Kimentünk h-ringre,és megnéztük Menyáékat,hogy karcollják a lábtartot.Aztán haza.Csak ennyi!
Volt valaki valamerre? (élménybeszámoló vagy valami)
Menyus! Voltál Nagykátán olyan 5 óra felé? Láttam 1 olyan Busát mint a tiéd.
Én csak 1 kicsit kerültem Pánd Monor Pilis Káta környékén.
Egész jó kis kanyarok vannak arra, de sajnos romlik az út minősége !
Aztán motormosásal koronáztam meg a napom .
Maistear
Fiuk vigyázzatok magatokra mert a hayabusa is törik
Még egyszer Joooooooooo reggelt.Azaz délutánt!
Ébresztöööööööööööööööööö!
Jó pihenést és köszönöm.
De nem irtál a ringes belépöröl.Kell?
Az a baj, hogy igazad van: 10 előtt tényleg eléggé hüs az idő. Nekem meg kell 1óra vagy legalább 45-50 perc még felterelgetem a vasat az 5ösig az asszonyal a hátam mögött. Nem igazán maradna idő a beszélgetésre, mert 12-00 re haza kell érnünk. Köszönjük az invitálást, sajnos akkor a holnapi beszélgetős tali nem jön össze,de 29.-én megyünk. Majd egyeztetünk 1 dumcsizós napot ami mindenkinek jó, és nem szól bele vendégség senkinek.
Az a baj,hogy 10.00-elött nemnagyon érdemes elindulni(ma tapasztaltam) mert még hüvi van.De ha gondolod gyertek át!És dumcsizunk,azis valami(bár nem motorozás) de majd berregünk!
Ha gondolod,nekem van egy foglalt helyem,szivesen átadom.Mint irtam ugyse tudok kimenni.Menyus meg vigyázzna rád!Hidd el ha azt csinálod amit mond,nem lehet baj!
Meg a hova még mindig kérdés...
De azért köszi Menyus . Oda nem kell előre jelentkezni?
Délelött,délelött!Nem délután!Ha van valami okosságod jelezzed!
Igazat megvallva mennék,de csak ugy 14.00-ig.mert jönnek az ösök(megkésett nyulnapot tartani).Addigra haza kéne tolni a pofázmányomat.De délelött lehet rola szo.
Már nagyon várom a 28.át . Ugyis mondhatnám be vagyok sózva!
Menni kéne holnap valahova csak nem tudom még hogy hova
Ti mentek valamerre, vagy pihiztek?