Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugodjon békében!
Milka ha tegnap regisztráltál volna kapsz egy ilyen kamionos kulcstartot.
Nagyon köszönöm,tuti volt!
Remélem lesz még benne részem?
Addig tanulok!Van hova fejlödnöm.....
De egyenlőre a "problémámat"kéne megoldanom,hogy kimenjen az ideg belőlem...utánna minden okés lesz remélem!Köszi a tanácsot,rajta is vagyok!
Nagyon gyorsak vagytok!
Kis tumultus volt hátul....lemaradtam.....
De már leförödve,megvacsizva,kidumcsizva ülök itten!Minden ok!
Mr.

Hova a bánatba tüntél hazafelé?Remélem jol vagy.
Sziasztok!

Csak egy kicsit motoroztunk,Misterrel.Kimentünk h-ringre,és megnéztük Menyáékat,hogy karcollják a lábtartot.Aztán haza.Csak ennyi!
Sziasztok!én itt lakok ahol ez a baleset történt!csak annyit a balesetröl h egy napja volt nála a motor! és a felesége és a 2 lánya elötte voltak kocsival! és végig láttak mindent!jah és télleg nem ment gyorsan már csak ebböl kifolyolag is..!Rohadjon meg az összes büdös ien autos !Nyugodjon békében Lovácsy Attila!
Azért mert busa nem biztos,hogy ide kellett volna berakni ráadásul kétszer.Nyugodjon békében.
Nyugodjon békében nézzétek meg most történ nemrég egy motoros halál újabb áldozata a felelőtlen aútósoknak
szia maistear! nekem ma nem volt túl nagy kedvem motorozni mert a lábtartóm a hátsó fékpedállal együtt van átbilincselve ugyhogy hátsófék nuku de mire való a dual cbs? ha nem az ilyen esetekre nem igaz?ugyhogy mégis mentem egy kicsit
Na jó délutánt! Azaz már inkább estét !

Volt valaki valamerre? (élménybeszámoló vagy valami)
Menyus! Voltál Nagykátán olyan 5 óra felé? Láttam 1 olyan Busát mint a tiéd.
Én csak 1 kicsit kerültem Pánd Monor Pilis Káta környékén.
Egész jó kis kanyarok vannak arra, de sajnos romlik az út minősége !
Aztán motormosásal koronáztam meg a napom .

Maistear
http://www.szon.hu/hirek/im:sz...
Fiuk vigyázzatok magatokra mert a hayabusa is törik
Na mivan?

Még egyszer Joooooooooo reggelt.Azaz délutánt!
Jooooooooooo reggelt

Ébresztöööööööööööööööööö!
Köszönöm nem a ring még tényleg nem nekem való, bár biztos vagyok benne , hogy Menyus elkalauzolna.

Jó pihenést és köszönöm.
Okés!

De nem irtál a ringes belépöröl.Kell?
Milka

Az a baj, hogy igazad van: 10 előtt tényleg eléggé hüs az idő. Nekem meg kell 1óra vagy legalább 45-50 perc még felterelgetem a vasat az 5ösig az asszonyal a hátam mögött. Nem igazán maradna idő a beszélgetésre, mert 12-00 re haza kell érnünk. Köszönjük az invitálást, sajnos akkor a holnapi beszélgetős tali nem jön össze,de 29.-én megyünk. Majd egyeztetünk 1 dumcsizós napot ami mindenkinek jó, és nem szól bele vendégség senkinek.
Mister

Az a baj,hogy 10.00-elött nemnagyon érdemes elindulni(ma tapasztaltam) mert még hüvi van.De ha gondolod gyertek át!És dumcsizunk,azis valami(bár nem motorozás) de majd berregünk!
Mister

Ha gondolod,nekem van egy foglalt helyem,szivesen átadom.Mint irtam ugyse tudok kimenni.Menyus meg vigyázzna rád!Hidd el ha azt csinálod amit mond,nem lehet baj!
Hozzánk oylan 12 körül jönnek unokatesómék addig vagy délután. De a délután neked nem jó.
Meg a hova még mindig kérdés...
Hát szerintem a ring nekem még kemény dió lenne .
De azért köszi Menyus . Oda nem kell előre jelentkezni?
Drága barátom Menyus!

Délelött,délelött!Nem délután!Ha van valami okosságod jelezzed!
Mister

Igazat megvallva mennék,de csak ugy 14.00-ig.mert jönnek az ösök(megkésett nyulnapot tartani).Addigra haza kéne tolni a pofázmányomat.De délelött lehet rola szo.
Hungaroring!?
Hát ja én is sajnálom!

Már nagyon várom a 28.át . Ugyis mondhatnám be vagyok sózva!
Menni kéne holnap valahova csak nem tudom még hogy hova
Ti mentek valamerre, vagy pihiztek?