Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi is jól éreztük magunkat mindenki jó fej volt remélem még sokat gurulunk együtt és köszi a finom kaját marynek,ja és minden elismerésem a csajoknak jól birták a sztrongolást. legközelebb is megyünk.királyok vagytok!
Teee,Milka!
Ezt nem modtad,hogy ilyennel is nyomulsz?
Sziasztok!

Mi is nagyon szépen köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat veletek.
Remélem máskor is gurulunk együtt 1 jót!

Üdv.: Maistear
Mi köszönjük Mary!
Sziasztok!
Remélem mindenki éppségben hazaért-ér!
Nagyon köszönöm,hogy eljötettek!Jelenlétetekkel megtiszteltettek és életet hoztatok .....Damjanich utca amugy mindig szürke és unalmas életébe!:-)))))
A szomszédaim csak lestek,még sárgábbak lettek az "irigységtől"!
Nagyon köszönöm,hogy engem mint "benzintyúkanyót" elfogadtok!:-)))
Nagyon jó érzés volt amikor megálltatok a ház elött..........nagyon vártalak titeket!
Mindenkinek a legjobbat!Pusza
Milka uram!
Hol lesznek a képek?Basszus a gépem beszart,nem adja le a képeket!
Hogy az a .................!
Keresem Uram a háziállatod képét,ahogy megígértem!
Kedves Gabi!
Hugyhójagfüggő!
Vagy keressenek kutyaszittert!
De menjenek csak!Imádom amikor vidáman jönnek-másznak haza!
Tittelet!
Nagyon köszönöm a mai napot!
Sajna a lúrkóhoz hazakellett"futni"!
Nagyon jól éreztük magunkat!
Redmary!Köszönjük a vendéglátást,és a finom kaját!
Fiveurban!
Köszönöm a hazatartó felvezetés,ámbár az ámokfutó köcsög miatt majdnem póruljártunk!
/nekiáll a paraszt egy egész sor kamiont előzni!/
Milka!Mr.-né üzeni,hogy nagyon fincsi volt a pite!Köszöni!
Én azt köszönöm,hogy nem kell elvernem Mr.-nét ma este!Elfáradt rendesen,majdnem leesett a mociról mikor hazaértünk,úgy elfáradt!
Sziasztok!

Csak csatlakozni tudok az elöttem szolokhoz.Köszönet Redmarynak,és Gábornak a vendéglátásért.
Ja Skorpio telefonállt (kék GSX-F),hogy ö is jol érezte magát,és köszöni a meghivást.Eddig mindenkitöl csak pozitiv vissza jelzést kaptam.
Képek estére fent lesznek,a szokott helyen.
Csak hogy ne felejtsétek,2007.04.28.-án PÉCSI kanyarso.Mindenki ugy intézze hogy ráérjen.Kifogást nem fogadok el!
Ramses!
Nagyon szívesen, remélem elengeded őket márkor is!
Sziasztok!
Köszönöm Nektek,hogy elengedtétek Őket!
Üdvözlettel Ramses!
Sziasztok!

Én is szerencsésen haza értem. Köszönet vendéglátónknak "REDMARYNEK" és túra vezetőnknek "FIVEURBANNAK" a tökéletes mai napért! KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!
Köszi mindent ,mi is szerencsésen hazaértünk, Mindenkinek KELLEMES HUSVÉTI ÜNNEPEKET!
Sziasztok! Megérkeztünk! Köszönünk mindent! A pörkölt finom volt! Remélem mindeki szerencsésen hazaért!
Most meg már jóestét!
Remélem mindenki jól van!
Jóreggelt!
Szeged szintén gyönyörű napos!
Reggelt!
Zuglóban is ontja a sugarait!
Jooooooooooooooooo reggelt!

Nálunk (kicsipesten)szikrázo,még egyszer SZIKRÁZO napsütés van!
Majd igyekszünk,de az előbb beszéltem Fiveurban Gabival ő kb akkor ér oda.
Túra !2007.04.07.-én REDMARY.Indulás kb 08-kor érkezés sacköbb mindent belevéve kb 11 -re.Nálam(Redmary) lejenkeztek!:-))Kaptok kb 2 órát körbe motorozni a környéket!Fuveurban lesz a vezetőtők!kb 4-kor kaja(szakácsról én gondoskodom) majd teli pocival fájó szívvel elengedlek haza benneteket!:-))Ha szombaton jöttök akkor maradhatnátok is egy kis dajdajra!:-))Kicsit szükősen de elfértek!Sok jók kis helyen!:-)) http://lazarus.elte.hu/moterke...

Mivel szegedre mennénk,találkozhatnánk mondjuk M-5-ös kivezetőjénél Tesco parkoloban 8.00 kor.

Akik jönnének iratkozzanak fel,hogy Redmary számolhasson velünk
1)Fiveurban
3)Milka+Milkáné
4)lacyxy
5)Mister XX+neje
8)Mr.+Mr-né
10) dodo+Ancsa
12)Menyus+Gabyca
14)Busati+Gaby
16)Geri+Geriné

18)XX Ati
20)Tomo+neje
21)Skorpio
23)Zerge (Dodo barátja)
Sziasztok! Uraim! A kecskeméten csatlakozók nem tudnának 9-re jönni?
Akkor holnap beszéljük meg!
Jók legyetek,jó pihit!Megyek aludnyi,hogy FITT legyek!
Mr.-né pedig ruhapróbát+bemutatót tart!
Psssszt!
Itt vagyok,az előbb az asszony lépett a nevembe,fél 10-re leszünk az 54-es parkolóban.
Mr!