Akkor a 180as jó?Tegyem rá azt Az is D209 Gp!
15és 20ezer között van az ár a futott körök függvényében!
A 190est már a múltkor beszéltük h nem az igazi!Gondolom most is arra mondtad a rosszakat?
Mondjuk 15 forintért ha már 3000-4000km-t elmegy az nekem jó!
Szia bubesz! Nyugodtan felteheted a 180-ast! Jobban beesik a kanyarba! Mi a tipusa? Nekem a 208Gp volt fent! Nagyon jó gumi! Főleg pályázni jó vele. De autó pályázni viszont nem ajánlom. Tényleg sétál úgy 220-tól. És ha új láncod van a bringán, akkor NE TEDD FEL! 240-TŐL BELEÉRHET A LENGŐVILLÁBA, MERT KB 2-CENTIT NYÚLIK! Viszont ez az ár nagyon jó érte!
Én nem vagyok Busás,de beszéltem olyannal,aki látott már........Szoval ugy tudom Busati gépén ilyen papucs van,és mit mondjak a 2/a-n,nem ment lassan,söt.De a képeket teis megnézheted,a Menyus,vagy az én képtáramban.Magáért beszélnek.
Érdeklődenék hogy mit szóltok a 180/55-17-es gumihoz hátra?
Fel lehet tenni azt hátra,annak ellenére h a gyári méret a 190/50?
Az csak fél-fél cm minusz nem...
Volt már ilyen valakinek a vason?
A másik a 190/60 17 de arról már csak rosszat hallottam h a gép súlya miatt sétál a hátulja 200km/h felett......viszont megkapnám 15ezerért darabját!Dunlop D209Gp 4.6mm a közepe 4mm a széle(15-20 körös pályaguma félkemény keverék)
Szerintetek?
Neked meg Rosinantéhoz, már éppen eleget voltál távol tőle, megismert még?
Gratula a szülinaphoz!
Akkor a 180as jó?Tegyem rá azt Az is D209 Gp!
15és 20ezer között van az ár a futott körök függvényében!
A 190est már a múltkor beszéltük h nem az igazi!Gondolom most is arra mondtad a rosszakat?
Mondjuk 15 forintért ha már 3000-4000km-t elmegy az nekem jó!
Körbe lesz pitézve?
Haza is hozhattam a beteget!/de már nem kell "ágyban"tartani!
Kapott esőt,dzsuvát,nehogy elfelejtse,hogy milyen az!
Taps Neked....oldtimer!
Nagyon köszönöm!Már fönn is van!
És az a RECEPCIÓS!
Kémeim megtudták,hogy holnap töltöd a ........évedet!
Nagyon sok BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!
Tisztelettel:MR.+Mr.-né!
Én nem vagyok Busás,de beszéltem olyannal,aki látott már........Szoval ugy tudom Busati gépén ilyen papucs van,és mit mondjak a 2/a-n,nem ment lassan,söt.De a képeket teis megnézheted,a Menyus,vagy az én képtáramban.Magáért beszélnek.
Már időszerű a csere,bár még elnyújtom egy picit
Érdeklődenék hogy mit szóltok a 180/55-17-es gumihoz hátra?
Fel lehet tenni azt hátra,annak ellenére h a gyári méret a 190/50?
Az csak fél-fél cm minusz nem...
Volt már ilyen valakinek a vason?
A másik a 190/60 17 de arról már csak rosszat hallottam h a gép súlya miatt sétál a hátulja 200km/h felett......viszont megkapnám 15ezerért darabját!Dunlop D209Gp 4.6mm a közepe 4mm a széle(15-20 körös pályaguma félkemény keverék)
Szerintetek?