Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milka!

itt van 3 oldalon a fék teszt

Csak annyi a dolgod, hogy ráklikkelsz a képre, kinyagyítod és jobb egérgomb használatával elmented
Milka!

itt van 3 oldalon a fék teszt
A Pécsi tura.

Bár lehet hogy még korai,de realizálodott a Pécsi tura idopontja,2007.04.21. szombat.Valoszinü indulási hely:Budaörs Agip kut(azaz a szokásos).Ideje:8.00
Utvonal:Bp-Kaposvár(itt csatlakozna vezetönk Voice)-pécs(itt lenne az ebéd,amit elörre leszerveznénk,evvel is több idö maradna a kanyargásra)Pécsen a szerpentinen,tervbe van fényképezés,és motorok bekamerázása.Igy meglehetne örökitteni mindenkit(aki kéri).
Nagyon szépen köszönöm.

Nagyon-nagyon jo,ilyen segittökézséget tapasztalni.Rég volt már ilyenbe részem,még egyszer köszönöm mindenkinek.
jobb híján
Tudom nehéz este vagyok.

De ezt énis megtalálltam,csak pont a fékekröl szolo cikket nem engedi megnyitni,ezért keresnék vaélakit akinek megvan (gyüjti).De akkoris nagyonszépen köszönöm a fáradozásodat.
Remélem ez már az igazi!:-))http://www.motorrevu.hu/szamok...
Köszönöm a segitséget

De én nem találom amit keresek.A májusi motorrevüben van egy cikk(teszt) a fékbetétekröl.Na engem az érdekelne.
Szia!
Kicsi segitség!Lehet ,hogy nem erre gondoltál!?.-) Puszahttp://www.svclub.hu/?q=taxono...
szia fistvan nem nagyon vagy mostanaban ugy kellett vissza keresni a neved par------oldalon keresztul
meg jott a dvd bele neztem erdekes dolgok vanna rajta,,,
megyek fel pestre hetfon Vlado ekhoz meg szorozzuk osztjuk mennyiert csinalnak tuning rendszert a gepre majd meg irom mire jutottunk ....
meg 1 x er koszi
Érdeklödés

Nagyon keresném 2006.05.azaz májusi,motorrevü-t.Megvan valakinek?
Van söt két nagyonnagyonnagyonnagy oldaldobozm is vanvanvanvan.
Jut mindenkinek,ha nem is kilo szám.De két tálcával fogok sütni.
Túra !2007.04.07.-én REDMARY.Indulás kb 10-kor érkezés sacköbb mindent belevéve kb 12 -re.Nálam(Redmary) lejenkeztek!:-))Kaptok kb 2 órát körbe motorozni a környéket!Fuveurban lesz a vezetőtők!kb 4-kor kaja(szakácsról én gondoskodom) majd teli pocival fájó szívvel elengedlek haza benneteket!:-))Ha szombaton jöttök akkor maradhatnátok is egy kis dajdajra!:-))Kicsit szükősen de elfértek!Sok jók kis helyen!:-)) http://lazarus.elte.hu/moterke...

Mivel szegedre mennénk,találkozhatnánk mondjuk M-5-ös kivezetőjénél Tesco parkoloban 8.00 kor.

Akik jönnének iratkozzanak fel,hogy Redmary számolhasson velünk
1)Fiveurban
3)Milka+Milkáné
4)Zsolt
6)Zsozy+Tündi

8)Mr.+Mr-né
10) dodo+Ancsa
12)Menyus+Gabyca
14)LACI 75+75-né
16)Busati+Gaby
18)Vecsi+1fő
19)Geri
De azért hagytok nekem is?
Na na! Áljatok a sor végére!
Aha....
Milka van nagy tanktáskád?
Nekem van!
De ha nálam a pite,akkor útközben majszolok!
/Mr.-néről nem beszélve!/
Egyébként sziasztok, én már nézegetem a húsvéti sonkát jó-e már!
Milka1!
Megyek elétek hogy a pitének nehogy baja essék!
Nem vagyok ám haspók!
Sajna az én receptem"csak meggyesre szol".Tudom hogy a többi a tölteléken mulik,de lehet más lenne az ize.
Milka!
Mr-né kérése:almás-fahéjas,meggyes-túrós,banános-avocadós,Tökös-par
ajos?
Hááááát Milka?!
Meglehetne csinálni....de nincs!
De van, de van, de van! ! Jó lessz a meggyes is!
Mákos pite nincs,csak rétes van.Ugye Mister?